QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 15:50)
Mes KLP buvom pas neurochirurga pries 2 sav, tai perziurejo jis musu echo duomenis ir sako - "reikia testi gydyma, o jei ir toliau nepades, galvoti apie suntavima
" Vaistinej kai prasiau sutrinti man diacarbo tabletes po 3 miltukus, tai man pasake, kad cia gal didele doze 5men leliukui
Tai ka as zinau, kisu vaikams ta diakarba, o kaip dideja, taip dideja tie skilveliai, per 2-3sav. po 1-1,5mm padideja
Persiprašau, kad įlindau...
Herėja, o pas kurį Klaipėdoj čia eini? dėl diakarbo, o tu tik Klaipėdos daktarais pasikliauni? o asparkamo negeriat?
rašau, nes mums irgi įtarta hidrocefalija buvo apie 2,5 mėn turėjom, tačiau nuo diakarbo musm prasidėjo drebuliai (o tu rašei, kad tavo viena mergytė lyg ir dreba
tai va, mečiau aš diakarbą ir išmovėm mes į KMUK, ten mums diakarbą nuėmė, padarė echo, tai bent jau kauniečių prognozės buvo visai kitokios, nei klaipėdiečių.....ir aparatūra geresnė
beje, ar buvai užėjusi į skyrelį Hidrocefalija?
aš ten lankiausi, kai buvo sunkiausia- ten yra mamų su tikrai didele patirtimi ir labai daug istorijų, laimingai besibaigusių, nors jau tikrai atrodė, kad
....
ar lankot mankšteles, masažus?
jeigu ko reiktų, norėtum paklausti- parašyk man a.ž, nes pati praėjau tuos vargus
beje, iki šiol turim vargelių, kas kad gimėm išnešiotos ir pagal apgarą dešimtukininkės, ale vistiek sveikatėlės pagailėta ir mums....
sėkmės mamytėms, nenusiminkit....viskas turi būt jerai (aš taip save įtikinėju, nors bijau- liepos pradžioj maunam vėl į Kuano klinikas
p.s manoji irgi labai vėlai pradėjo vartytis 9palygonus su kitais vaikais0- tik 5 mėn apsivertė į abis puses....bet va lankėm daug mankštų, pas superinę kineziterapeutę, masažus darėm ir labai pagreitino tą mūsų vystymasi....o kai pamenu, kiek ašarų išlieta.....