Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

QUOTE(Velaura @ 2007 06 15, 12:48)
Mažulėle , o tu pati Amelyte taip gražiai vis pafotkini ar pas fotografa kokį einat ?  mirksiukas.gif

Pati blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 15, 12:14)

Nu bet jau kaip gražiai visda wub.gif wub.gif Matyt turi gyslelę fotogafo mirksiukas.gif
O kaip vardelį, datą užrašai ? Su kažkokia programa? Nu iš karto nuotrauka rimta su tokiu parašymu biggrin.gif Ir aš noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Velaura @ 2007 06 15, 13:21)
Nu bet jau kaip gražiai visda  wub.gif  wub.gif  Matyt turi gyslelę fotogafo  mirksiukas.gif
O kaip vardelį, datą užrašai ? Su kažkokia programa? Nu iš karto nuotrauka rimta su tokiu parašymu  biggrin.gif  Ir aš noriu  rolleyes.gif

Aš tai su PhotoStudio 5.5 užrašinėju, bet nieko labai gudraus ta programa nedaro, yra gudresnių ir paprastesnių, ale aš tingiu ieškot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 15, 12:28)
Aš tai su PhotoStudio 5.5 užrašinėju, bet nieko labai gudraus ta programa nedaro, yra gudresnių ir paprastesnių, ale aš tingiu ieškot  blush2.gif

Nu va as irgi tingiu ieškot, pabandysiu surasti Photostudio biggrin.gif
Atsakyti
Jetus, kokia grazi Amelyte wub.gif
O as kazkaip pastebejau, kad kompleksuoti pradejau del savo mergyciu galvu deformuotu verysad.gif Stengiuosi prie draugiu nenuimti vaikams kepuryciu, kad nepradetu klausineti ar itariai nuziurineti verysad.gif

Mazulele, o randukas koks liko nuo suntavimo operacijos? Kurioj vietoj pjuvi dare? Mes KLP buvom pas neurochirurga pries 2 sav, tai perziurejo jis musu echo duomenis ir sako - "reikia testi gydyma, o jei ir toliau nepades, galvoti apie suntavima unsure.gif " Vaistinej kai prasiau sutrinti man diacarbo tabletes po 3 miltukus, tai man pasake, kad cia gal didele doze 5men leliukui g.gif Tai ka as zinau, kisu vaikams ta diakarba, o kaip dideja, taip dideja tie skilveliai, per 2-3sav. po 1-1,5mm padideja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 15:50)
Mazulele, o randukas koks liko nuo suntavimo operacijos? Kurioj vietoj pjuvi dare? Mes KLP buvom pas neurochirurga pries 2 sav, tai perziurejo jis musu echo duomenis ir sako - "reikia testi gydyma, o jei ir toliau nepades, galvoti apie suntavima unsure.gif " Vaistinej kai prasiau sutrinti man diacarbo tabletes po 3 miltukus, tai man pasake, kad cia gal didele doze 5men leliukui g.gif Tai ka as zinau, kisu vaikams ta diakarba, o kaip dideja, taip dideja tie skilveliai, per 2-3sav. po 1-1,5mm padideja doh.gif

herėja, tik nepradėk planuoti mirksiukas.gif daktaras nuspręs, beje, mes diacarbą gėrėm kas dvi dienas darydamos pertraukas - t.y. dvi dienas geriam, trečią ne; dar yra variantas tris dienas gert - o ketvirtą daryt pertrauką; daktaras pažiūrės ir nuspręs, gal paguldys stebėjimui, jis ir pamatys, ko jums reikia; pasitikėk šiuo žmogum, tokių daktarų reta mirksiukas.gif

Pas mus pjūvis dešinėj galvytės pusėj, o ir ryškesnis jis pas mus todėl, kad ten pjauta du kartus (toj pačioj vietoj pjovė, kai statė rezervuarą - bet pjūvis būna skirtingose galvytės pusėse - ten jau jie nuo situacijos žiūri), dar mažytis pjūvis yra pilvuke. Beje, matosi labiausiai ne pjūvis, o iškilimas galvytėje - kol vaikai maži - toje vietoje plonytė oda, plaukučių nėr, tai ir matosi ta dalis, kur šunto vožtuvas yra. Kai vaikutis paauga, oda sustorėja, plaukučiai užauga - ir nieko nebesimato. smile.gif

Beje, kepurytes mes taip pat nešiojam - nėr čia kokį visiems matyt ir žinot, kokį turtą turim. smile.gif

herėja, galbūt jums dar neprireiks tos operacijos, bent jau pabandyk tuo tikėti. mirksiukas.gif O jeigu prireiks - nebaisi ta operacija, o ir vaikučiui po jos labai pagerėja, tiesiog dienomis matai, kaip keičiasi, kaip pradeda šypsotis, juoktis ir t.t. Mūsų situacija buvo sunki, nes mes atvažiavom prasidėjus priepuoliui, nes vandenukai užkraujavę buvo, tad reikėjo ilgai ir nuobodžiai tuos vandenukus valyti.

herėja, laikom mes su Amelyte kumštukus už jus ir visaip kitaip būsim su jumis, tikėsim kartu su jumis ir viskas bus gerai, pamatysi wub.gif
Atsakyti
Na ką, buvom techninėj apžiūroj smile.gif Sveriam 9 kg ir esam 70 cm ūgio smile.gif Pagal svorį ir ūgį esam per patį viduriuką su bendraamžiais thumbup.gif
Gavom du skiepus unsure.gif Antras jau koks graudus buvo, jau kad skundėsi vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 15, 20:42)
Na ką, buvom techninėj apžiūroj  smile.gif  Sveriam 9 kg ir esam 70 cm ūgio smile.gif Pagal svorį ir ūgį esam per patį viduriuką su bendraamžiais  thumbup.gif
Gavom du skiepus  unsure.gif  Antras jau koks graudus buvo, jau kad skundėsi vaikas  verysad.gif

thumbup.gif didele jau tavo pupa wub.gif
Nuo ko skiepijotes?
Mums grieztai uzdraude skiepus del mazakraujystes ir hidrocefalijos. Tai esam gavusios tik ta pati pirma skiepa ir vieno menesio skiepa unsure.gif

Siaubas kokia si naktele buvo, vaikai staiga pradejo klykti labai garsiai blink.gif bet tas klykimas is isgascio arba skausmo, nejo nuraminti, visa valanda nesiojom, pati apsiverkiau is nevilties ir nezinojimo kas su mergytemis darosi. Galiausiai daviau abiems Relaniumo sirupo ir uzmigo po pusvalndzio. Bet po 2-3val atsibudo ir vel viskas is naujo doh.gif Dabar va kieme pavalgiusios, sausos, o verkia, miego nori, neina nuramint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 15:50)
Mes KLP buvom pas neurochirurga pries 2 sav, tai perziurejo jis musu echo duomenis ir sako - "reikia testi gydyma, o jei ir toliau nepades, galvoti apie suntavima unsure.gif " Vaistinej kai prasiau sutrinti man diacarbo tabletes po 3 miltukus, tai man pasake, kad cia gal didele doze 5men leliukui g.gif Tai ka as zinau, kisu vaikams ta diakarba, o kaip dideja, taip dideja tie skilveliai, per 2-3sav. po 1-1,5mm padideja doh.gif
Persiprašau, kad įlindau...
Herėja, o pas kurį Klaipėdoj čia eini? dėl diakarbo, o tu tik Klaipėdos daktarais pasikliauni? o asparkamo negeriat?
rašau, nes mums irgi įtarta hidrocefalija buvo apie 2,5 mėn turėjom, tačiau nuo diakarbo musm prasidėjo drebuliai (o tu rašei, kad tavo viena mergytė lyg ir dreba sad.gif tai va, mečiau aš diakarbą ir išmovėm mes į KMUK, ten mums diakarbą nuėmė, padarė echo, tai bent jau kauniečių prognozės buvo visai kitokios, nei klaipėdiečių.....ir aparatūra geresnė ax.gif

beje, ar buvai užėjusi į skyrelį Hidrocefalija? g.gif aš ten lankiausi, kai buvo sunkiausia- ten yra mamų su tikrai didele patirtimi ir labai daug istorijų, laimingai besibaigusių, nors jau tikrai atrodė, kad unsure.gif ....

ar lankot mankšteles, masažus? ax.gif jeigu ko reiktų, norėtum paklausti- parašyk man a.ž, nes pati praėjau tuos vargus sad.gif beje, iki šiol turim vargelių, kas kad gimėm išnešiotos ir pagal apgarą dešimtukininkės, ale vistiek sveikatėlės pagailėta ir mums.... cool.gif

sėkmės mamytėms, nenusiminkit....viskas turi būt jerai (aš taip save įtikinėju, nors bijau- liepos pradžioj maunam vėl į Kuano klinikas ax.gif

p.s manoji irgi labai vėlai pradėjo vartytis 9palygonus su kitais vaikais0- tik 5 mėn apsivertė į abis puses....bet va lankėm daug mankštų, pas superinę kineziterapeutę, masažus darėm ir labai pagreitino tą mūsų vystymasi....o kai pamenu, kiek ašarų išlieta.....
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 15, 20:42)
Na ką, buvom techninėj apžiūroj  smile.gif  Sveriam 9 kg ir esam 70 cm ūgio smile.gif Pagal svorį ir ūgį esam per patį viduriuką su bendraamžiais  thumbup.gif
Gavom du skiepus  unsure.gif  Antras jau koks graudus buvo, jau kad skundėsi vaikas  verysad.gif

blink.gif blink.gif OHoooooo tai bent pana didele!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mes tik 10 sveriam doh.gif ir 74cm ax.gif ax.gif bet mum gana ax.gif

beja ..jau atsistojam visur prie visko doh.gif doh.gif eina po truputi ...bet dar bijo siek tiek ..sedeti jokiu budu nenori schmoll.gif sliauzti nemoka ...jam matyt geriau stoveti doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Hereja 4u.gif , jetau kaip tau sunku ... bet laikykis mamyt console.gif ,kaip gerai kad susitarei su gydytoju kaune ,lauksim ziniu ir laikysim stiprius kumscius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 17, 08:49)
Persiprašau, kad įlindau...
Herėja, o pas kurį Klaipėdoj čia eini? dėl diakarbo, o tu tik Klaipėdos daktarais pasikliauni? o asparkamo negeriat?
rašau, nes mums irgi įtarta hidrocefalija buvo apie 2,5 mėn turėjom, tačiau nuo diakarbo musm prasidėjo drebuliai (o tu rašei, kad tavo viena mergytė lyg ir dreba sad.gif tai va, mečiau aš diakarbą ir išmovėm mes į KMUK, ten mums diakarbą nuėmė, padarė echo, tai bent jau kauniečių prognozės buvo visai kitokios, nei klaipėdiečių.....ir aparatūra geresnė ax.gif

beje, ar buvai užėjusi į skyrelį Hidrocefalija? g.gif aš ten lankiausi, kai buvo sunkiausia- ten yra mamų su tikrai didele patirtimi ir labai daug istorijų, laimingai besibaigusių, nors jau tikrai atrodė, kad unsure.gif ....

ar lankot mankšteles, masažus? ax.gif jeigu ko reiktų, norėtum paklausti- parašyk man a.ž, nes pati praėjau tuos vargus sad.gif beje, iki šiol turim vargelių, kas kad gimėm išnešiotos ir pagal apgarą dešimtukininkės, ale vistiek sveikatėlės pagailėta ir mums.... cool.gif

sėkmės mamytėms, nenusiminkit....viskas turi būt jerai (aš taip save įtikinėju, nors bijau- liepos pradžioj maunam vėl į Kuano klinikas ax.gif

p.s manoji irgi labai vėlai pradėjo vartytis 9palygonus su kitais vaikais0- tik 5 mėn apsivertė į abis puses....bet va lankėm daug mankštų, pas superinę kineziterapeutę, masažus darėm ir labai pagreitino tą mūsų vystymasi....o kai pamenu, kiek ašarų išlieta.....

Cikadele, Klaipedoj pas Žeganiuniene lankemes, tada uzkniso ji mane ir perejom pas Dolebiene vaiku ligoninej. Dar buvom pas Janusoni, nu bet jau visai nupezes diedukas, vienam vaikui momeneli pamaige pora sekundziu, gal 15min kazka rase, ibruko man lapeli i rankas ir mol eik jau...sakau - as du vaikus turiu, tuoj antra atnesiu, o jis taip susimete, gal nereik, tai tik del vaizdo irgi paspaudinejo antrai momeneli ir ate cool.gif Todel ir varom i KMUK.
Mes geriaum su Diacarbu Panagina. Kas diena ryte ir vakare po 1/4tab.

Masazus darom jau nuo antro menesiuko iki siolei. I ta tema irgi buvau ilindusi, bet nera laiko viska skaityt doh.gif

Aciu uz palaikyma visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 06 16, 13:38)
Nuo ko skiepijotes?
Mums grieztai uzdraude skiepus del mazakraujystes ir hidrocefalijos. Tai esam gavusios tik ta pati pirma skiepa ir vieno menesio skiepa unsure.gif

O mums niekas nebuvo skiepų uždraudęs, bet taip pat iki šiol turėjom tik tą vieno mėnesio skiepą, o dabar čia sekantys du skiepai po to pirmojo mėnesio. mirksiukas.gif

herėja, o momenėliai mažytėms nepasipūtę, neiškilę?

QUOTE(Cikadelė @ 2007 06 17, 08:49)

yra ir pas mus mamyčių su didele patirtimi... ir dar didesne, nei ten... tik aišku, geriau skaityti ten, kur tokios patirties neturi...

herėja, sėkmės jums pas mūsų gerąjį daktarą 4u.gif wub.gif laikom su Amelyte kumštukus ir meldžiamės, kad viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 18 birželio 2007 - 10:29