O kur gi Pelyte dingusi Kiba TUrkijoj pasiliko ?
Ir Mažulėlė senokai užsukus bebuvo...
Mamytės aūūūū
QUOTE(Velaura @ 2007 06 04, 20:51)
O kur gi Pelyte dingusi Kiba TUrkijoj pasiliko ?
Mamytės aūūūū
Mamytės aūūūū
Esam esam Ir užsukusios ne taip jau seniai buvom va Herėja tai jau tikrai seniai užsukus bebuvo, kažin kaip joms sekasi...
Jau laisvai vartomės per abu šonus nuo nugaros ant pilvuko
Pavėluoti sveikinimai Mayos sūneliui
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 06 04, 21:19)
Esam esam Ir užsukusios ne taip jau seniai buvom va Herėja tai jau tikrai seniai užsukus bebuvo, kažin kaip joms sekasi...
Na va , kokia šaunuolė Amelytė O kol nepakalbinsi tai nepasigiriat
Aha, kažin kiap Herėjos mergyčių reikalai
Ei aš čia , aš čia . Grįžau aš iš tos Turkijos , nesugundė manes turkai , tai nepasilikau .Vot kalnai ir jūra , tai jo , dėl jų galėčiau ir pasilikti .Merginos , tikrai siūlau , kam išeina išvažiuoti nors keliom dienelėm , pailsėjau tai nerealiai .Patiko viskas ir pramogos ir kelionės po kalnus ir su jahta plaukti, na sunku nupasakoti .Nusvilau visą , net po šiai dienai oda lupasi , bet vistiek fainei buvo.
Permečiau temelę , kokie vaikai visi šaunūs , kaip jau visi užaugę .Ma niškiai irgi nerealūs , faini vaikai.Bandom vaikščioti , bet kol kas sunkiai . Bailiukai labai pasidarę, bet užlipti visur mėgėjai .Tik pamato kur galima užsikabaroti , žiūrėk Matas jau ir stovi palipes.Man tai patinka dabar kokie yra , leliukų jau nebenorėčiau .Šendien paskutinį kartą buvom kaune , tai mačiau tuos mažylius , tikrai kol kas nesusigundžiau.O šiaip pas mus viskas gerai , sveriam po 10 kg. ir 80 cm. ūgio , bet taip vienodai auga , kad net gydytoja pati nusistebėjo.Sako , kad dažnai dvynukai būna , kad vienas stambesni , o kitas smulkesnis.Nors maniškiai irgi taip atrodo , bet jaučiu ju sudėjimai skiriasi. Vienas kūdas į mane , o kitas apvalus į tėtį ., bet sveria tai po lygiai.Tai va tokios tokialės pas mūsų .
Taip pat sveikinu jubiliatus su tortadieniais .
Permečiau temelę , kokie vaikai visi šaunūs , kaip jau visi užaugę .Ma niškiai irgi nerealūs , faini vaikai.Bandom vaikščioti , bet kol kas sunkiai . Bailiukai labai pasidarę, bet užlipti visur mėgėjai .Tik pamato kur galima užsikabaroti , žiūrėk Matas jau ir stovi palipes.Man tai patinka dabar kokie yra , leliukų jau nebenorėčiau .Šendien paskutinį kartą buvom kaune , tai mačiau tuos mažylius , tikrai kol kas nesusigundžiau.O šiaip pas mus viskas gerai , sveriam po 10 kg. ir 80 cm. ūgio , bet taip vienodai auga , kad net gydytoja pati nusistebėjo.Sako , kad dažnai dvynukai būna , kad vienas stambesni , o kitas smulkesnis.Nors maniškiai irgi taip atrodo , bet jaučiu ju sudėjimai skiriasi. Vienas kūdas į mane , o kitas apvalus į tėtį ., bet sveria tai po lygiai.Tai va tokios tokialės pas mūsų .
Dar karta dekojam uz sveikinimus gimtadienio proga.
Sedi mano kavalieraitis ir traukia viska is visu kampu teks man paskui ta "karo lauka" tvarkyti kai jis nuluz pietu miegelio...pastatem zaislu deze tai maniau namai atrodys padoriau, ale nivelnio kol kas
Sedi mano kavalieraitis ir traukia viska is visu kampu teks man paskui ta "karo lauka" tvarkyti kai jis nuluz pietu miegelio...pastatem zaislu deze tai maniau namai atrodys padoriau, ale nivelnio kol kas
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 06 04, 22:29)
Ei aš čia , aš čia . Grįžau aš iš tos Turkijos , nesugundė manes turkai , tai nepasilikau : .Vot kalnai ir jūra , tai jo , dėl jų galėčiau ir pasilikti :r .Merginos , tikrai siūlau , kam išeina išvažiuoti nors keliom dienelėm , pailsėjau tai nerealiai .Patiko viskas ir pramogos ir kelionės po kalnus ir su jahta plaukti, na sunku nupasakoti .Nusvilau visą , net po šiai dienai oda lupasi , bet vistiek fainei buvo.
Permečiau temelę , kokie vaikai visi šaunūs , kaip jau visi užaugę .Ma niškiai irgi nerealūs , faini vaikai.Bandom vaikščioti , bet kol kas sunkiai . Bailiukai labai pasidarę, bet užlipti visur mėgėjai .Tik pamato kur galima užsikabaroti , žiūrėk Matas jau ir stovi palipes.Man tai patinka dabar kokie yra , leliukų jau nebenorėčiau : .Šendien paskutinį kartą buvom kaune , tai mačiau tuos mažylius , tikrai kol kas nesusigundžiau.O šiaip pas mus viskas gerai , sveriam po 10 kg. ir 80 cm. ūgio , bet taip vienodai auga , kad net gydytoja pati nusistebėjo.Sako , kad dažnai dvynukai būna , kad vienas stambesni , o kitas smulkesnis.Nors maniškiai irgi taip atrodo , bet jaučiu ju sudėjimai skiriasi. Vienas kūdas į mane , o kitas apvalus į tėtį ., bet sveria tai po lygiai.Tai va tokios tokialės pas mūsų .
Permečiau temelę , kokie vaikai visi šaunūs , kaip jau visi užaugę .Ma niškiai irgi nerealūs , faini vaikai.Bandom vaikščioti , bet kol kas sunkiai . Bailiukai labai pasidarę, bet užlipti visur mėgėjai .Tik pamato kur galima užsikabaroti , žiūrėk Matas jau ir stovi palipes.Man tai patinka dabar kokie yra , leliukų jau nebenorėčiau : .Šendien paskutinį kartą buvom kaune , tai mačiau tuos mažylius , tikrai kol kas nesusigundžiau.O šiaip pas mus viskas gerai , sveriam po 10 kg. ir 80 cm. ūgio , bet taip vienodai auga , kad net gydytoja pati nusistebėjo.Sako , kad dažnai dvynukai būna , kad vienas stambesni , o kitas smulkesnis.Nors maniškiai irgi taip atrodo , bet jaučiu ju sudėjimai skiriasi. Vienas kūdas į mane , o kitas apvalus į tėtį ., bet sveria tai po lygiai.Tai va tokios tokialės pas mūsų .
Na tai sveika sugrižusi Isivaizduoju kad pailsėjai tai nerealiai Man kol kas tai atrodo neimanoma išvažiuot... TIk viena idėja turiu, kad vyras i Klaipėda vienas su vaikais išvaziuotu , o as veliau prisijungciau Bet čia dabar taip sugalvojau Visai nieko
Kaip faina, kad užaugo mūsų coliukai Jau dabar nebesusitvarkau Nesitiki kokia bejėgė ir mažutė buvo .. Laksto dabar nebepagausi Ir lipa visur.. Labai ziurėti reikia. Nes ir ant arklio uzlipa besisupancio abiem kojom , ir ant lovos laksto, ir ant spintos lipa nuo sofos nu vienzo Arba pamiršau kaip buvo su dičke buvo arba ji ramesnė
Mamytes, kiek pietu miegeliu jusu leliai miegojo budami metuku? Nu toks karas pas mus buna kas deina, kai reikia pietu miegoti, akys isvarvejusios, nusikales visas, piktas, urzgia, bet tik link lovos ir ji s atseit nemiegos, nes dar nepavargo . Jau ir nezinau ka su juo daryti
ku ku, mamytes kur jus visos dinge??? Nu siaubas
Maniškė tiek metukų, tiek dabar dažniausiai miega porą kartų Jei pasiskeka užmigt... Paguldyti be proto sunku... Kaip matrioška, aš ją ppaguldau jinai bac sėdi - stovi iš karto ir lekia.. Toks jausmas nėra jai kada pietų miegot Tai migdau arba su buteliuku , kai matau kad jau lūžta, arba einam į lauką pasivažinėt - kitaip be šansų praktiškai. Tai čia man, o auklei kažkaip lengviau pavyksta susitvarkyti
QUOTE(maya @ 2007 06 11, 20:26)
Mamytes, kiek pietu miegeliu jusu leliai miegojo budami metuku? Nu toks karas pas mus buna kas deina, kai reikia pietu miegoti, akys isvarvejusios, nusikales visas, piktas, urzgia, bet tik link lovos ir ji s atseit nemiegos, nes dar nepavargo . Jau ir nezinau ka su juo daryti
Maniškė tiek metukų, tiek dabar dažniausiai miega porą kartų Jei pasiskeka užmigt... Paguldyti be proto sunku... Kaip matrioška, aš ją ppaguldau jinai bac sėdi - stovi iš karto ir lekia.. Toks jausmas nėra jai kada pietų miegot Tai migdau arba su buteliuku , kai matau kad jau lūžta, arba einam į lauką pasivažinėt - kitaip be šansų praktiškai. Tai čia man, o auklei kažkaip lengviau pavyksta susitvarkyti
QUOTE(Velaura @ 2007 06 13, 21:46)
ku ku, mamytes kur jus visos dinge??? Nu siaubas
nu nedingom, nedingom, ateinu vis, pasižiūriu, ar herėja nieko neparašė ir vėl išeinu...
Ryt tikriausiai skiepysimės, tai mane panika ima...
Sveikutes
Dingau biskiuka, is tikro uzsikasus su vaikais esu
Nebesuprantu as savo mergyciu, niekada dar tokios neramios nebuvo, nebemiega naktimis visai, lauke diena pamiega vos pora kartu po valanda, atsisake visiskai misinuko, pamato buteliuka ir isterikuoja, zviegia kaip skerdziamos, nors arbatas mielai geria. Tai darau koses bet ir tu jau nebenori. Idomu, kas toliau
Skysciai mums ir toliau kaupiasi, skilveliai dideja, nors diakarba kas antra diena po trecdali duodu. Pagaliau suderinom su gyd. matukevicium ir kita antradieni arba treciadieni vaziuojam i KMUK. Pirmadieni dar pas savo gyd. i KLP vaziuojam galvyciu echo pasidaryt, siuntimus liepe atsivezt, jei kartais tektu pagulet ir t.t...
Ai, net nzn ka pasakot, gaila man ypac Lejytes. Ziuriu i vaika ir apsiverkt galiu, jau taip susuktas veidukas, pati persisukusi, perkrypusi, o kai ima zaisliuka ir istiesia rankytes, tai pradeda jas taip kratyt, drebint
Maniskes nesivarto dar, nors sedet ir stovet labai nori.
Mazulele, kada taviske pradejo vartytis? Aplamai,kaip jums sekasi? Ka jau mokate? Dar duodi diakarba? Kokiom dozem?
Nebesuprantu as savo mergyciu, niekada dar tokios neramios nebuvo, nebemiega naktimis visai, lauke diena pamiega vos pora kartu po valanda, atsisake visiskai misinuko, pamato buteliuka ir isterikuoja, zviegia kaip skerdziamos, nors arbatas mielai geria. Tai darau koses bet ir tu jau nebenori. Idomu, kas toliau
Skysciai mums ir toliau kaupiasi, skilveliai dideja, nors diakarba kas antra diena po trecdali duodu. Pagaliau suderinom su gyd. matukevicium ir kita antradieni arba treciadieni vaziuojam i KMUK. Pirmadieni dar pas savo gyd. i KLP vaziuojam galvyciu echo pasidaryt, siuntimus liepe atsivezt, jei kartais tektu pagulet ir t.t...
Ai, net nzn ka pasakot, gaila man ypac Lejytes. Ziuriu i vaika ir apsiverkt galiu, jau taip susuktas veidukas, pati persisukusi, perkrypusi, o kai ima zaisliuka ir istiesia rankytes, tai pradeda jas taip kratyt, drebint
Mazulele, kada taviske pradejo vartytis? Aplamai,kaip jums sekasi? Ka jau mokate? Dar duodi diakarba? Kokiom dozem?
QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 11:25)
Na va kaip gerai, nuvažiuosit pas daktarą, jau jis tikrai padarys viską, ką tik galima padaryti
Herėja, o tu užeik pas mus, nesvarbu kokios tos naujienos, čia visos mamos išgyveno kažką panašaus, tai net ir panikuodama ateini, o jos jei jau ne visiškai tą nerimo kirminą nuramina, tai bent apramina, gera čia pas jas, o man tai tikrai labai rūpi, kaip tavo mažytėms sekasi, vos ne kaip už savo vaikus išgyvenu... gal ir juokingai nuskambėjo, ale taip ir yra...
Ir iš Kauno parašyk, jei paguldytų, juk mes taip pat Kaune...
Amelytė pirmą kartą apsivertė 2007 05 15 - t.y. 6,5 mėn. (beje, vartymuisi įtakos padarė mankštelės). Mums sekasi gerai (rašyčiau puikiai, bet kažkas viduj neleidžia man taip rašyti, vis dar bijau kažko...), sėdėti prilaikoma sėdi, bet pati dar tik kelias sekundes susirietus pasėdi - bet juk dar ir nelaikas mums normaliai sėdėti (6 mėn. vaikučiams sėdėti normaliai dar nereikia). O šiaip tai labai guvi mergytė, viskuo domisi - net musę skrendančią mato, tiesia rankytes, viską ima, purto, visokiausius garsus leidžia. Tiesa, vartomės kol kas dar tik nuo nugaros ant pilvuko, atvirkščiai dar neišmokom.
Diakarbo neduodu, nes skysčių išvarymo funkciją mums atlieka šuntas.
Va taip mes dabar atrodom
QUOTE(hereja @ 2007 06 15, 10:25)
Sveikutes
Malonu tave matyti, Herėja Rūpi mums čia kaip jums sekasi, linkim sveikatytės tavo mergaitėms
Norėtusi geresniu naujienų, ir kažkada jų tikrai turėsi Tikėk tuo Suprantu kaip tau sunku ir baisu, maniškei kažkada irgi prognozavo ir operaciją ir komplikacijas, ir tik visai palyginti neseniai pradėjau mažiau apie tai galvoti.
Dėl vartymosi tikrai nepergyvenk, ankstoka dar joms, išnešioti vos ne 5 mėnesių išmoksta, tai taviškės laiko turi dar:)
Laikykitės
Mažulėle , o tu pati Amelyte taip gražiai vis pafotkini ar pas fotografa kokį einat ?