Įkraunama...
Įkraunama...

Neišnešiotukai

QUOTE(lely @ 2007 04 24, 17:26)
sveikutes mamytes, noriu i jusu bureli isirasyti, mano mazyle irgi neisnesiotuke, gime kovo 30d, 31sav, 2088g, 46cm

sveikos prisijungusios 4u.gif

vajei, kokios jūs dičkės, manoji 33-jų savaičių buvo 46 cm ūgio ax.gif
Atsakyti
Viena bėda ne bėda...

Kyla mums trombocitai, keliausim pas hematologus... nebeturiu sveikatos tikėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 04 24, 19:44)
sveikos prisijungusios  4u.gif

vajei, kokios jūs dičkės, manoji 33-jų savaičių buvo 46 cm ūgio  ax.gif

niu pagal savo laika nemazos mes, bet norim dabar dar didesnes augti biggrin.gif o jus jau ar daug priaugot?
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 04 24, 18:26)
sveikutes mamytes, noriu i jusu bureli isirasyti, mano mazyle irgi neisnesiotuke, gime kovo 30d, 31sav, 2088g, 46cm

Sveikos, mamytės. Ir aš noriu prisijungti prie jūsų būrio. Mano Rokutis gimė 31 sav., 2090 kg., 47 cm. Mums jau tuoj 4 mėn. ir augam labai sparčiai, jau 7 kg ir 57 cm.

Lely, atkreipk dėmesį į mūsų vaikučių duomenis thumbup.gif , vos keletas gramų ir vienas cm. skiriasi biggrin.gif

Būkit visi sveiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama Elva @ 2007 04 25, 13:50)
Sveikos, mamytės. Ir aš noriu prisijungti prie jūsų būrio. Mano Rokutis gimė 31 sav., 2090 kg., 47 cm.

Sveikos prisijungusios, lely ir mama Elva 4u.gif mirksiukas.gif
Aukit sveikučiai ir svarbiausiai, didučiai 4u.gif thumbup.gif
Mūsų Rutytė dar vis ligoninėj...Su Rokučiu mes vieni vis dar namučiuose.
Sveikatėlės, Mažulėle 4u.gif Na, baigsis kada nors tie vargeliai. Net neprisiminsi. Laikykitės, mielieji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 04 25, 10:50)
Viena bėda ne bėda...
Kyla mums trombocitai, keliausim pas hematologus... nebeturiu sveikatos tikėti  verysad.gif

QUOTE(undinuks @ 2007 04 25, 13:32)

Sveikatytės mūsų mergytėms: Amelytei ir Rūtelei wub.gif Laikykitės, sveikit, stiprėkit ir nepasiduokit toms ligoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lely @ 2007 04 24, 17:26)

QUOTE(mama Elva @ 2007 04 25, 11:50)
Sveikos, mamytės. Ir aš noriu prisijungti prie jūsų būrio. Mano Rokutis gimė 31 sav., 2090 kg., 47 cm. Mums jau tuoj 4 mėn. ir augam labai sparčiai, jau 7 kg ir 57 cm.
Būkit visi sveiki  thumbup.gif

Sveikos naujai prisijungusios mamytės smile.gif ALe kokie abudu leliukai panašūs ir gimimo svoriais ir ūgiais, ir saviatėm smile.gif Tiesiog dvynukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 04 25, 11:39)
niu pagal savo laika nemazos mes, bet norim dabar dar didesnes augti biggrin.gif  o jus jau ar daug priaugot?

mes pagal savo laiką taip pat nemažos gimėm mirksiukas.gif priauginėjam mes labai gerai, tik neseniai turėjom rimtų sveikatos problemyčių, tad dabartinis svoris neatspindi tiesos mirksiukas.gif Gimėm 2492 g, 5,5 mėn. svėrėm 7400 g (būtume svėrę jau daugiau) smile.gif

QUOTE(mama Elva @ 2007 04 25, 11:50)

Labukas wub.gif mano lėlytė tikriausiai mano ūgį paveldėjo, o ne tėčio lotuliukas.gif

QUOTE(undinuks @ 2007 04 25, 13:32)
Sveikatėlės, Mažulėle  4u.gif Na, baigsis kada nors tie vargeliai. Net neprisiminsi. Laikykitės, mielieji  4u.gif

sveikatytės Rūtytei 4u.gif wub.gif 4u.gif

ačiū, laikomės wub.gif tik kai sužinai ką nors, tuo momentu tokia bejėge pasijauti... Šiandien buvom pas hematologę klinikose, tai sakė, kad ji problemos nemato thumbup.gif Bet pasitikrinimui vis tiek nuleidom daug kraujuko, tad trečiadienį žinosim tiksliai kaip mums ten sekasi smile.gif

QUOTE(Velaura @ 2007 04 25, 21:20)
Sveikatytės mūsų mergytėms: Amelytei ir Rūtelei  wub.gif  Laikykitės, sveikit, stiprėkit ir nepasiduokit toms ligoms  4u.gif

ačiū 4u.gif aha, vysim mes tas ligas su šakėm ir kastuvais tolyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 26 balandžio 2007 - 11:06
Sveikos 4u.gif
Nesušalot? g.gif Na kažkokia nesamonė, ilgas savaitgalis ir toks šaltas... Šiandien jau galvojau vėjas nuneš biggrin.gif
Pelytė turbut šildosi Turkijoj dar ax.gif Atsivežk čia nors dalelę šilumos , o tai neįmanoma doh.gif Gerai? biggrin.gif
Atsakyti
neeee aš dar čia 4u.gif .
Išvažiuoju gegužės 11 d.
Jau tikrai oras š.... pasitaikė.Visą savaitgalį pas senelius prasivartėm , nei nosies su vaikais nebuvom iškišę.Nors patinginiauti irgi smagu thumbup.gif .Lyg Arnas kosėti vėl nori pradėti , tai taip ir galvoju , reikės išvykti , o vaikai sirgs g.gif .O gal dar spėsim ir pasveikti biggrin.gif .
Atsakyti
Ups užmiršau pasigirti , mano Arnas vakar padarė savo pirmuosius 5 žingsnelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif .Ką pasigirti g.gif , čia reikia sūnų girti va thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 01, 20:31)
Ups užmiršau pasigirti , mano Arnas vakar padarė savo pirmuosius 5 žingsnelius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif .Ką pasigirti  g.gif , čia reikia sūnų girti va  thumbup.gif .

Sveikinimai Arnukui pradėjus vaikščioti thumbup.gif Tuoj gaudysi po poros savaičiu biggrin.gif O broliukui kaip sekasi? Kuris iš kurio mokinasi? mirksiukas.gif
Maniškė jau varinėja net kieme doh.gif AIšku ten kur jai reikia, o ne kur man norėtųsi biggrin.gif Iš pradžių tai bijodvo it žolės ir šaligatvio biggrin.gif Dabar jau drąsi pasidarė smile.gif

QUOTE(Pelytė76 @ 2007 05 01, 19:58)
neeee aš dar čia  4u.gif .
Išvažiuoju gegužės 11 d.
Jau tikrai oras š.... pasitaikė.Visą savaitgalį pas senelius prasivartėm , nei nosies su vaikais nebuvom iškišę.Nors patinginiauti irgi smagu  thumbup.gif .Lyg Arnas kosėti vėl nori pradėti , tai taip ir galvoju , reikės išvykti , o vaikai sirgs  g.gif .O gal dar spėsim ir pasveikti  biggrin.gif .

Ai tai tu dar čia, o aš visą savaitgalį tau baltai pavydėjau kaip tau faina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Šiaip tai abu panašiai viską daro.Tik Matas šūstresnis , viską atima iš Arno thumbup.gif .Na taip greit apsisuka kavalierius , kad ir aš kartais nebepastebiu.Šiaip jėgos tai Arnas turi žymiai daugiau už matą , bet greitumu truputėlį atsilieka.Bet taip viską atiminėja , nieko negali Arnas paimti į rankas ir tam būtinai reikia to pačio.Ir šiaip Matas labai išdykes , net nežinau ,kada tuos ožiukus reikės pradėti vyti lauk doh.gif , o jų pas maniškių labai daug thumbup.gif .Matas vaikščiot dar bijo , dreba jam tos kojos ir tiek, bet ropom tai pirmas visur drinks_cheers.gif .Kažko Arnas jau šia naktį norėjo stipriau kosėti , tai kai reikės išvykti jaučiu pilnai įsisirgs doh.gif .O tai nesinorėtų sergančių palikti doh.gif , bet atgal trauktis irgi nėra kur , bilietai jau nupirkti rolleyes.gif , reikia tik tikėtis , kad viskas bus OK.
Atsakyti