Turiu džiugią naujieną - mūsų UNDINUKS vakar susilaukė sūnelio : 4,2 kg ir 58 cm
SVEIKINIMAI ŠAUNIAI MAMYTEI
Sveiki .
Na geros naujienos nuo ryto .Linkėjimai mamytei ir jos sūneliui .
Na geros naujienos nuo ryto .Linkėjimai mamytei ir jos sūneliui .
QUOTE(Velaura @ 2007 04 16, 08:18)
Turiu džiugią naujieną - mūsų UNDINUKS vakar susilaukė sūnelio : 4,2 kg ir 58 cm
SVEIKINAME
Undinuk - sveikatos, dziaugsmo jusu seimynai!!!
Nuosirdziausi sveikinimai ir geriausi linkejimai undinuks ir jos angeleliui!!![COLOR=blue]
Visada taip smagu pasidaro kai tokias naujienas suzinai...
Visada taip smagu pasidaro kai tokias naujienas suzinai...
Radau radau vėl radau
radau Velauros Donatą Mamos žurnale
radau Velauros Donatą Mamos žurnale
QUOTE(Velaura @ 2007 04 16, 10:18)
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūū, mielosios už sveikinimus Šįkart su kaupu gavosi Kas liko nuo sesutės, viską broliukas susirinko Akušerės net nepatikėjo, kad toks dručkis. Puolė permatuot, nu, bet faktas yra faktas 58cm Super Iš pilvuko net nebūtum įtaręs, kad ten toks didčkis gyvena. Dar tris dieneles užsivėlinom, niekur neskubėjo vaikiukas šįkart. O jau ramus .Pavalgo, pamiega. Šypsosi žaviai.
Tik va, su dukryte blogiau. Ligoninėj su tėtuku guli. Plaučių uždegimas... Na, mes jau senokai taip labai negražiai pakosedavom, bet gydytoja nieko negirdėjo, o man dar begulint GN sukilo temperatūra...Tai tėtukas, ačiū Dievui, greitąją sumąstė išsikviest. Šiandien buvau jų aplankyt. Vaizdelis liūdnas...Nieko nevalgo, negeria skysčių...Na, su manim užsižaidė, tai suvalgė neregėtai daug. Visi stebėjosi. Nu, mama yra mama Bet toks jausmas atėjus buvo, kad manęs net nepažįsta. Tai širdis kraujavo...
Niu, mūsų Velauros Donačiukas tai žvaigždė žvaigždžiausia .Vėl žurnale puikuojasi. Dar nemačiau ... Bus proga įsigyt
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 04 20, 13:38)
QUOTE(undinuks @ 2007 04 21, 17:32)
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūū, mielosios už sveikinimus Šįkart su kaupu gavosi Kas liko nuo sesutės, viską broliukas susirinko Akušerės net nepatikėjo, kad toks dručkis. Puolė permatuot, nu, bet faktas yra faktas 58cm Super Iš pilvuko net nebūtum įtaręs, kad ten toks didčkis gyvena. Dar tris dieneles užsivėlinom, niekur neskubėjo vaikiukas šįkart. O jau ramus .Pavalgo, pamiega. Šypsosi žaviai.
Tik va, su dukryte blogiau. Ligoninėj su tėtuku guli. Plaučių uždegimas... Na, mes jau senokai taip labai negražiai pakosedavom, bet gydytoja nieko negirdėjo, o man dar begulint GN sukilo temperatūra...Tai tėtukas, ačiū Dievui, greitąją sumąstė išsikviest. Šiandien buvau jų aplankyt. Vaizdelis liūdnas...Nieko nevalgo, negeria skysčių...Na, su manim užsižaidė, tai suvalgė neregėtai daug. Visi stebėjosi. Nu, mama yra mama Bet toks jausmas atėjus buvo, kad manęs net nepažįsta. Tai širdis kraujavo...
Niu, mūsų Velauros Donačiukas tai žvaigždė žvaigždžiausia .Vėl žurnale puikuojasi. Dar nemačiau ... Bus proga įsigyt
UNdinuk, gaila labai dėl Rūtelės Sveikatytės jai ir greičiau grįžti į namučius Brolis laukia O kaip pienelio ar pakankamai turi? Matyt nemažai suvalgo toks milžinukas?
Na jau šį kartą DOnata tik šiaip su pusbroliu kamputyje išspausdinta Dar su sese nusiunčiau nuotrauką tai gal kažkada bus - užėjo man manija
Undinuks, dar kartą didžiausi sveikinimai jūsų šeimynai .Na o dėl mergytės tai tikrai gaila , bet viskas susitvarkys ir viskas vėl bu ok .
Jo Velaura , tai ten tikrai Donatėlė nuotraukytėje .Aš tai nužiurėjau , galvoju kokia panaši ir vardas atitinka , bet juk turi sesę , o ne brolį .Tai taip susiparianau , o pasirodo su pusbroliu ten pozuoja.Dikrai įžymi tavo mergyna , nuo mažens žurnaluose puikuojasi .
Tai va , o pas mus viskas po senovei , nieko naujo .Tik pati ruošiuosi truputėlį pailsėti išvykti į Turkiją .Net nežinau , važiuosiu pirmą kartą , be vyro , be vaikų su sese.Tikiuosi , kad viskas bus gerai .Kažkaip didelio noro neturiu, bet manau , kad pabandyti verta .
Jo Velaura , tai ten tikrai Donatėlė nuotraukytėje .Aš tai nužiurėjau , galvoju kokia panaši ir vardas atitinka , bet juk turi sesę , o ne brolį .Tai taip susiparianau , o pasirodo su pusbroliu ten pozuoja.Dikrai įžymi tavo mergyna , nuo mažens žurnaluose puikuojasi .
Tai va , o pas mus viskas po senovei , nieko naujo .Tik pati ruošiuosi truputėlį pailsėti išvykti į Turkiją .Net nežinau , važiuosiu pirmą kartą , be vyro , be vaikų su sese.Tikiuosi , kad viskas bus gerai .Kažkaip didelio noro neturiu, bet manau , kad pabandyti verta .
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 04 22, 11:15)
Undinuks, dar kartą didžiausi sveikinimai jūsų šeimynai Tik pati ruošiuosi truputėlį pailsėti išvykti į Turkiją .Net nežinau , važiuosiu pirmą kartą , be vyro , be vaikų su sese.Tikiuosi , kad viskas bus gerai .Kažkaip didelio noro neturiu, bet manau , kad pabandyti verta .
Ačiū už palaikymą, mergaitės Tikiuos, kad greit namučiuose stalčius kraustysim ir visokias išdaigas krėsim. Kaip aš jau to pasiilgau... O dar vakar kažkokį virusą rado...Nieko negali pasakyt jie patys...Na, liūdna tikrai...Beje, Velaura, Tu gal atsimeni , ten , Santariškėse tokia rezidentė mūsų vaikučius žiūrėdavo ? Tokia smulkutė, su akinukais. Kai gimė Rokas, ji buvo atėjus į gimdyklą jo apžiūrėt. Galvojau, kur ji man matyta...Laužiau ilgai galvą... Vakar, nuvažiavus pas Rūčiuką, žiūriu, ji vėl ateina...Ir prisiminiau. Tai vyras po to jos klausė, ar nedirbo Sanraiškėse, jo, dirbo. Ta pati Ot, būna, nežinai, kur ką susitiksi
Pelyte76, kaip smagu, kad kelione kvepia Super Pailsėsi, viskas bus gerai, susitvarkys šeimyna ir be Tavęs. O Tu grįši atsigavus. Oi, reikia poilsio toms mamytėms. Nusipelnei tokios fantastiškos, šiltos kelionės. Lauksim įspūdžių
Rokas miega, na, jau ramumas mano kleckiuko Vakar jau savaitėlė mums buvo. Bėga laikas.... O pienelio tai tikrai užtenka. Net žadinu jį kartais, kad pieno barą aptuštintų
sveikutes mamytes, noriu i jusu bureli isirasyti, mano mazyle irgi neisnesiotuke, gime kovo 30d, 31sav, 2088g, 46cm