QUOTE(Pelytė76 @ 2007 02 16, 20:45)
Pas mus irgi būdavo mažakraujystė pastoviai , net po tris kartus kraujuką dapylė vaikams .Bet mes nuo pat pradžių ir dabar geria geležį, ar diegliukai buvo ar dar kas nors niekada nenutraukėm .Bet dabar mūsų kraujukas labai šaunus 130 ir 132 .Bet viestiek dar geležį geriam.O foline tai iki kokių pusės metų , o paskui kaip ir Herėja pasimesdavau ar užmiršdavau , taip ir nutraukėm gėrimą.Taip pat geria multitabs vitaminus ir viskas .O pradžioj tai irgi krūvos tų lašiukų , reikėtavo net žymėtis kažkur.
Oho koks hemoglobinas Pas mus turbut toks nera , siaip musu i normas tilpo, bet apatine riba pagal paskutini tyrima .. Dabar vel gavom lapuka , bet ko tai visai nenoriu jos i poliklinika tisti per tuos gripus... O geleži metėm gerti gal kokiu 8-9 men. Ir nesumažėjo kraujo rodikliai visai
QUOTE(BiteRite @ 2007 02 19, 17:30)
Sveikos,
Noreciau prisijungti prie jusus, nora jau esu vienoj neisnesiotuku temoje
Turiu suneli, gime sausio 3d, 36 savaiciu, del mano preklampsijos ir vaisiaus hipoksijos padare cezari. Mazuliukas labai buvo: svoris 1940 g. ugis 43cm. Net nezinodami vardo reiksmes pavadinom Povilu, o is lotynu kalbos Povilas reiskia mazas
Tai va dabar jau sveriam 3600 g , bet va beda uzpoule, vaikas jau trecia dien pakimes, bet temperaturos nera, tai pediatrai atsisake lankyti, tipo gripas siaucia ner reikalo. O man labai neramu kai toks mazuliukas, o jau ligos puola
Zodziu, va su kokiom nekokiom as naujienom...
Noreciau prisijungti prie jusus, nora jau esu vienoj neisnesiotuku temoje
Turiu suneli, gime sausio 3d, 36 savaiciu, del mano preklampsijos ir vaisiaus hipoksijos padare cezari. Mazuliukas labai buvo: svoris 1940 g. ugis 43cm. Net nezinodami vardo reiksmes pavadinom Povilu, o is lotynu kalbos Povilas reiskia mazas
Tai va dabar jau sveriam 3600 g , bet va beda uzpoule, vaikas jau trecia dien pakimes, bet temperaturos nera, tai pediatrai atsisake lankyti, tipo gripas siaucia ner reikalo. O man labai neramu kai toks mazuliukas, o jau ligos puola
Zodziu, va su kokiom nekokiom as naujienom...
Sveika, prisijungusi Na va, dabar jau jūs jauniausi mūsų skyrelyje Sveikite
O kur dar neisnesiotuku tema yra idomu man pasidare?