QUOTE(hereja @ 2007 02 16, 02:47)
Pelyte, man tai jos praktiskai nesikeicia
Tik vat katik lelkas maudem, susidejau rubelius svarius kuom aprent po maudyniu...Apvilkau kojinyes, bodziukus...o sliauztai nebesusiseda ties petukais, per mazi
tik taip ir pastebiu ant rubeliu, nors man jos kaip buvo kruopytes, taip tokios ir liks
Paziurejau tavo berniuku nuotraukytes..kaip fainiai broliukai maudosi, o ten kur abu ziuri i baro kedes pada tai isvis
nuotrauka
ale pacios pirmos nuotraukytes tai sugraudino mane...reanimacija, inkubatoriai, neisnesiotuku skyrius...taip viskas artima ir skaudziai isgyventa...
Verkti nenustojom, labai kankina pilveliu diegliai
Vakar pasidarem kraujuka - abiems mazakraujyste
Hb vienai 97, kitai 100. Bet kol turim problemu su pilvukais ir viduriukais, gydytoja patare palaukti ir dar gelezies preparatu neduoti vaikams, nes paskui nebeatrinksim, kas taip kankina mazyles.Pakeitem misinuka, geriam bakterijas, fermentus, espumisana, vitaminus, D3, dar nuo slogos cinapsina...nu vien zo...jau kartais ir pasimetu tarp tu visu vaistu
Pas mus irgi būdavo mažakraujystė pastoviai
, net po tris kartus kraujuką dapylė vaikams
.Bet mes nuo pat pradžių ir dabar geria geležį, ar diegliukai buvo ar dar kas nors niekada nenutraukėm .Bet dabar mūsų kraujukas labai šaunus 130 ir 132
.Bet viestiek dar geležį geriam.O foline tai iki kokių pusės metų , o paskui kaip ir Herėja pasimesdavau ar užmiršdavau , taip ir nutraukėm gėrimą.Taip pat geria multitabs vitaminus ir viskas
.O pradžioj tai irgi krūvos tų lašiukų
, reikėtavo net žymėtis kažkur.