QUOTE(Velaura @ 2007 02 08, 14:05)
Nu kokie gražūs ir mieli mūsų vaikiukai Tiesiog neturiu žodžių O kad mažiukai tai nieko tokio - užaugs tikrai
Mes irgi sugalvojom pasirodyti metukų proga
Mes irgi sugalvojom pasirodyti metukų proga
Dabar pamaciau nuotrauka ir prisimeniau, kad tikrai maciau jus ligonineje. Tikra grazuole pasidare, uzaugo O tai kad nedaug sveria, tai nieko, ateis laikas, uzaugs
Papildyta:
QUOTE(hereja @ 2007 02 08, 00:18)
Mergytes, aciu uz palaikyma
Tikiuosi, kad viskas bus gerai, tiek mums, viek visu jusu mazuliukams
Noriu paklausti, kad maitinot leliukus vien misinuku, kiek 1.5menesiukio leliai vienu kartu suvalgydavo? Mes valgom 6 kartus per para po 120ml, bnet man toks itarimas, kad jos greit isalksta arba joms mazai . Misinys - Aptamil 1. Pabandziau duoti daugiau - labai atpilineja, persivalgo tikriausiai, nes net atsirugsta su visu turiniu Tai kiek turi suvalgyti neisnesiotukas? Ant dezutes surasytis rekomenduojamos normos, bet ka as zinau, pagal ka ziureti - ar pagal tai, kiek turi suvalgyti 1.5men lelius, ar pagal koreaguota amziu?
O cia sian seses pafotknau. Salia zurnalas, kad dydi lengviau isivaizduoti eitu
Tikiuosi, kad viskas bus gerai, tiek mums, viek visu jusu mazuliukams
Noriu paklausti, kad maitinot leliukus vien misinuku, kiek 1.5menesiukio leliai vienu kartu suvalgydavo? Mes valgom 6 kartus per para po 120ml, bnet man toks itarimas, kad jos greit isalksta arba joms mazai . Misinys - Aptamil 1. Pabandziau duoti daugiau - labai atpilineja, persivalgo tikriausiai, nes net atsirugsta su visu turiniu Tai kiek turi suvalgyti neisnesiotukas? Ant dezutes surasytis rekomenduojamos normos, bet ka as zinau, pagal ka ziureti - ar pagal tai, kiek turi suvalgyti 1.5men lelius, ar pagal koreaguota amziu?
O cia sian seses pafotknau. Salia zurnalas, kad dydi lengviau isivaizduoti eitu
Grazus tavo vaikai Kazkaip labai panasus i mano sunu, kai tokio amziaus buvo O kaip ziuri viena i kita, bendrauja
Papildyta:
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 02 08, 10:54)
Oi, kokia grazuole, storuliuke tokia atrodo