QUOTE(=SVAJA= @ 2007 02 06, 18:20)
Zinau, gal ir galejau labiau pagulineti, nes mano gimda buvo dvirage, tai su gulimu rezimu, buciau isnesiojus, bet va tie mokslai antras magistro kursas buvo, na bet kai is po vieno apsilankymo pas darbo vadova blogai pasidare, teko gultis i ligonine, tai kad ir vienas semestras buvo likes, spjoviau ir pasiemiau akademines, gerai kad dar laiku susirpotejau
QUOTE(denlen26 @ 2007 02 06, 18:46)
Sveika,
As irgi del savo vaiko pergyvenu, kad kazko nedaro, ypac paklausius draugiu apie ju jaunesniu uz mano vaikuciu pasiekimus
Mums jau tuoj 11, o dar pats atsisest nemoka, pasodintas sedi tvirtai. Uztat galiu pasigirt, kad pradejo atsistot lovytei. Koks nerealus jausmas, kai uzeini i kambari, o jis stovi!!!!
Siandien buvom pas neurologe, tai sake, kad tai normalu ir tokiems vaikuciams galima daryti viska leciau. Vienu zodziu patare maziau klausytis kaimynu pas ka kaip buvo
Tik ir vel prisikabino del per sparciai augancios galvos, tad eisim i echoskopija ir akiu dugna del spaudimo istirt. Bet kazkaip manau, kad nieko ten neras
O tas kalties jausmas ir man puikiai pazistamas: is pradziu, kad neisnesiojau, veliau, kad negalejau maitint krutim. dabar kazkaip visa tai pamirsau ir kitaip vertinu. Tad nekaltink saves. Nors kartais ir as pagalvoju ir kodel mano vaikui taip turejo atsitikt, visi aplinkui gimdo vaikus vos ne po 5 kg., ir jie 4 menesiu sveria daugiau negu mano dabar.
Zinok, va tas ir ismusa is veziu, kai kas nors klausia, na jau ropojat, ar jau stovit, bet jau po truputi ismokau susitvardyti, ir pasakiau sau, laimingai pagimdziau be jokiu komplikaciju uzaugom gerai, tik reikia jam duoti laiko, o tai rimtesniu bedu taip dejuodama galiu prisisaukti
QUOTE(Mažulėlė @ 2007 02 06, 22:33)
aš irgi pykdavau, pirmus mėnesiu ypač, ir verkdavau, ir bliaudavau, jaučiaus kažkokia nenormalia... nei išnešiot sugebėjau, nei pagimdyt nesutraumavus (čia apie kraujosrūvas), nors gimdžiau tikrai lengvai... dabar jau rečiau užeina, bet užeina tas kaltės jausmas, ypač kai pas gydytojus apsilankom
Jo nelabai ir man patinka pas tuos gydytojus vaiksciot, na bet nieko, uzaugsim, visi kartu
QUOTE(hereja @ 2007 02 06, 23:54)
Siandien vezem savo dvynukes vel pas neurologa...turim gimdymo pasekmiu gimem (35sav), buvo pas abejas smegenu skilveliuose kraujosruvos, dabar jos issivaiklsciojo, bet kairieji skilveliai padideje, pas Eva dar ir cista smegenytese
Turim vargo visam vaikeliu gyvenimui
Neurologo konsultacijos reguliariai kas menesi, nes tie padideje skilveliai su smegenu skysciu ant ribos, kai jau vaikas pradeda jausti galvyteje spaudima.
Stiprybes jums, ir svarbiausia nepaluzti, isaugsit, as pati esu spec. pedagoge ir logopede, tai zinau tikrai, kad laiku pastebeje daug padesite savo mergytems
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 02 07, 00:11)
Ir aš pilnai suprantu , kad širdis plyšta kai vaikui kas nors negerai, rėkia ir niekaip negali nuraminti.Ech, kad greičiau tie mūsų mažyliai užaugtų
.
Buvom ART, tai gydytoja liepe butinai vaika ipratint ant pilvo gulet ir varytis. Oi kaip sunku mums, bet siandien paguldziau pazaidem kelias minutes zirzt pradejo, na pasiryzau i kita kambari nueiti, tai jis verkia, galvoju jei nueisiu ir pakelsiu, tai niekada negulesim, tai sedziu prie duru pasislepusi ir verkiu, bet po 5 min. nutilo, ziuriu pasidejo galvyte ant zemes ir ramiai guli. Ateinu, o jis pakeles galva sypsosi, ir ka jus sau galvojat, dar po to isgulejom abu koki pusvalandi, o kokia laime buvo
Papildyta:
Pelyte, sveikinam tavo berniukus su praejusiu 1 gimtadieniu, na ir siandienos grazia sukaktimi 1 metai ir 1 diena
Va ir praejo metukai