QUOTE(renami @ 2007 02 01, 18:42)
Sveikos mamytės,
jungiuosi ir aš į jūsų būrį, gal bus lengviau kartu su jumis išgyventi šį nelengvą periodą... Pasitarti su jumis galėsiu ir pasiguosti truputėlį..
Mano mažylė Evelina gimė 30 sav., 1744g. Ryt jau bus savaitėlė... Kolkas (ir kaip žada daktarai dar beveik du mėn) būsime abi KMUK. Tik dabar dar labai sunku, nes mažylė vis dar intensyvios terapijos skyriuj, o aš akušeriniam, tai negaliu visada būti su ja. Baisiausia man buvo antroji naktis, kai prieš pat naktį gydytoja pasakė kad nebetoleruoja maistelio ir gali reikėti žarnų operacijos... Vyras namie, o aš ligoninėj visą naktį buvom panikoj... Visa laimė, situacija pagerėjo ir be operacijos, šiandien jau antra diena kaip vėl po truputį maitina mano pieneliu, jau ir kvėpavimas visai susitvarkė.
Bet taip gera man nuėjus pas mažylę, tokia gražutė ji man...
Tai tokios bėdelės pas mus. kol būsiu akušeriniam, tai dar gal pabendrausiu su jumis, o vėliau tikriausiai nebeturėsiu interneto palatoje, bet gal vistiek retkarčiais užsuksiu
Sveikatytės jums daug daug
KMUK dirba puikūs medikai
Bent jau mes su tokiais susidūrėm
Jūs juk ten pat, tad tikrai tikėk, kad jūsų mažylė puikiose rankose
Prisimenu tas dienas ir naktis, kai stovėdavau prie pypsinčių aparatų, kai negalėdavau nueiti, kol jie nepradėdavo rodyti, kad mažytei viskas gerai, prisimenu ašarų kalnus, kai įtarė meningitą... Pasveiksit, pamatysit, viskas bus gerai
Mes ir dabar su bėdelėm kovojam, bet jau tikiu, kad viskas susitvarkys, juk kitaip ir būti negali
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 02 01, 21:02)
Aš pati gulėjau KMUK 4 mėn. ir labai puikiai atsimenu tas akimirkas , kaip būdavo sunku , net į tą skyrių įeiti.Atrodo , kad tie aparatai sypia būtent prie tavo vaiko namelio
.Bet kaip matai , baigėsi viskas puikia , jau mums greitai metukai bus ir po truputėlį baigiam užmiršti ta gyvenimo tarpsnį
.Nors kai prisimenu , dar ir dabar norisi verkti
.
Jau tuos cypiančius tai prisimenu... nors kartais jie visai be reikalo net cypdavo
Mamytės, gal galit prisiminti, kokio maždaug amžiaus jūsų mažiukai (gal kas nors auginat 33-34 savaitę gimusius) pradėjo galvytę laikyt paguldyti ant pilvuko? (t.y. aukštai pakėlę ilgokai išlaikyti)
Aš gi žinau, kad reik koreguotą amžių skaičiuot, ale vis tiek taip norisi, kad greičiau