Pasižiūrėjusi, kaip jūs čia gražiai pinat, nusprendžiau ir aš saviškę pakankint. Na tai šiap ne taip prikalbinau, pasisodinau, šiaip ne taip ji išsėdėjo, kol aš pyniau. Kai pirmą kartą gavosi neblogai. Bet ką jūs galvojat po kokio pusvalandžio mano darbas nuėjo šuniui ant uodegos, nes panelė viską išsileido, nes ją matote toks kasos nervuoja ir vis dėl to jai geriausiai vaikščiot palaidais plaukais
QUOTE(Natalėja @ 2006 08 09, 09:37)
Pasižiūrėjusi, kaip jūs čia gražiai pinat, nusprendžiau ir aš saviškę pakankint. Na tai šiap ne taip prikalbinau, pasisodinau, šiaip ne taip ji išsėdėjo, kol aš pyniau. Kai pirmą kartą gavosi neblogai. Bet ką jūs galvojat po kokio pusvalandžio mano darbas nuėjo šuniui ant uodegos, nes panelė viską išsileido, nes ją matote toks kasos nervuoja ir vis dėl to jai geriausiai vaikščiot palaidais plaukais
Maniškė irgi pradžioje išsipindavo, bet paskui pajuto, kad supintais patogiau, tai jei kokie plaukai išsileidžia iš karto prašo patvarkyti, nes tai į akytes lenda, tai nosytę kutena
laimingos mamos kurių mergaitės leidžiasi būti pinamos. mano nuo mažens spiriojosi. Būdavo surišu ar kokį segtuką įsegu, tai kol per kambarį pereina, viskas išpešiota būna. Dabar tas pats. Karas . Vyresniosios plaukai iki liemens ir labai stori, okai sušukuoti nori tai "šautuvo "reikia. Maža kirpdavau karė, o dabar gaila, bet reiks trumpinti. Atsibodo kariauti.Galėčiau ir aš pinti visokias kasytes. bet kur tau prisiprašysi.
Visaip as saviske pinu, jai labai patinka, kai mamyte su jos plaukuciais eksperimentuoja Arba kartais Aira pamato gatveje, kokia mergyte, susirisusia plaukus idomiai, parodo i ja ir papraso, kad taip susukuociau.
Labutes
Labai graziu sukuosenu pas jus prisiziurejau
Pasisemiau ideju ir siandien pati visai sauniai susukavau savo mergina
Labai graziu sukuosenu pas jus prisiziurejau
Pasisemiau ideju ir siandien pati visai sauniai susukavau savo mergina
o musu panele irgi nenori, bet zino kad reikia ir taskas nes plaukai ilgi ir vasara su palaidais karsta, o ziema nepatogu del kepuriu ir t.t. O man jai pinti labai patinka, nes jai viskas tinka prie veido ir galvytes forma grazi
nU GROZYBES NEAPSAKOMOS. Tik kaip ismokt. Moku supint eglute per visa galvyte ir psio
Gal kas nors naujų idėjų gali paduot?
As saviskei nuo 4 iu menesiu uodegytes risdavau, nes plaukai buvo ilgi palyginus kaip tokio amziaus kudikiui.. O dabar Amilei 3 metai, o plaukai iki siknos.. Tai be pynimo nieko nebutu tikrai.. Dazniausiai i uodega virsuj risu arba i dvi arba i viena kasyte paprastai arba eglute.. Na kai labai pasipuosti norim, tada tik ant virsugalvio biski suimu, o kitus palaidus palieku..Ivairiai.. Kai ilgi plaukai, tai kitaip ir neimanoma..
Fantastiškos šukuosenos Manau tai nesugebėčiau....
Pabandziau kol kas skystokai nes ir mergina mano ne auksines kantrybes Bet sis tas aplink galvyte gavos. Kad taip pamacius visa procesa manau kad pavyktu