Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(mamytexx @ 2006 07 28, 16:59)
Nu ir kasyciu grazumelis,net seile tysta,as tai isvis neisivaizduoju kaip reikia eglute pinti blush2.gif Noreciau ir as savaja garziai supinti,bet deje verysad.gif  verysad.gif

Viskas baaaisiai jaupaprasta. Prdadei pinti nuo mažo plaukų kuokštelio, o paskui su kiekvienu kasytės užmetimu prikabini po sruogelę plaukų. Savaitė treniruotės ir vysks bus ok.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 28, 14:27)
Ritulka, kokia graži mergytė wub.gif o dar su tokiom šukuosenom wub.gif

Ačiū labai už komplimentus flirt.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 07 31, 17:14)

nuostabu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip graziai mamos savo mazyles ispuosia thumbup.gif

Nors man tokie vainikai ir neiseina, plaukuciu per mazai ir per plonu turim, bet as pinu dvi kasytes eglute nuo pat kaktos. Maniskei ir tokios kasytes issipesiodavo per pora valandu, bet suradau iseiti: supinu kasytes, o tada jas supurskiu vaiku plauku issukavima lengvinanciu skystimu, kad kasytes buna slapios. Tada isdziuna ir laiko 1-2 dienas. Bet cia tik kai labai menki ir slidus plaukai... kaip pukeliai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RutaT: 31 liepos 2006 - 21:07
pynioju ir aš po truputį blush2.gif dukra kantriai sėdi-labai jau nori šukuosenos ax.gif Neseniai suraičiau aplink galvą, na taip gražu buvo, sako Gabija: o tų nebepripinsi g.gif žiūriu scare.gif kaba dar kuokštas didžiausias doh.gif lotuliukas.gif Teko ardyt verysad.gif Na gal kaip nors pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
Kadangi pinti graziai nemoku, tai... kompensuoju 2 kaseles pripirkdama graziu gumeliu ir segtuku blush2.gif
DILMA< ar galima pas tave i kursus? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano paneles shiaip jau pagal amziu ( 3metai) labai ilgi, veshlus, su polinkiu plaukai. Galima tiek daug visko padaryti.... svajonese, deja, nes ji absoliuciai nesileidzia prie plauku. Kol ishshukuojam garbanas doh.gif riksmu pilni namai, o jei dar pradedu pinti, tai tamposi, sukinejasi... gal su amzium praeis. Kuris 3 metu vaikas turi didele kantrybe. g.gif Tik ypatingom progom esu sushukavus..bet kiek nervu mums kainuoja rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2006 08 01, 13:21)
Mano paneles shiaip jau pagal amziu ( 3metai) labai ilgi, veshlus, su polinkiu plaukai. Galima tiek daug visko padaryti.... svajonese, deja, nes ji absoliuciai nesileidzia prie plauku. Kol ishshukuojam garbanas doh.gif riksmu pilni namai, o jei dar pradedu pinti, tai tamposi, sukinejasi... gal su amzium praeis. Kuris 3 metu vaikas turi didele kantrybe.  g.gif Tik ypatingom progom esu sushukavus..bet kiek nervu mums kainuoja rolleyes.gif  unsure.gif

Nuo įpratimo priklauso - saviškei kasas pinu nuo pereitos vasaros (tada jau buvo vos daugiau, nei 1,5 metų). Užtai dabar kuo puikiausiai ir ilgiausiai išsėdi. Tiesa, reikia kokio nors užsiėmimo biggrin.gif - paprastai tai būna multikas apie Mikę Pūkuotuką ar Tvyniai biggrin.gif

Nerile, prašom - nemokamai lotuliukas.gif Tk priemonę tai jau savo atsivesk tongue.gif
Atsakyti
labai grazu, pasakiska thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as eglute daznai pinu, tik ne aplink galva, bet paprastai smile.gif reiks ismegint ax.gif
Atsakyti
Aš pradėjau pinti kai tik plaukučių sulaukiau kad suimti galėčiau tai kažkur 2 m. 3 mėn. tai manoji nors labai judri ir nesulaikoma, bet plaukučius pati net prašo kad sutvarkyčiau. Ir puikiausiai išsėdi kol šukuoseną padarau. Bet tai nuo vaiko charakterio priklauso. taigi nors mano dukrytės plaukučiai ir menki ir negaliu pinti tokių stambių karūnų kaip Dilma, bet džiaugiuosi, kad ji leidžiasi pinama, tai mes smulkių kasyčių pripinam. Šiandien supynėm "dobiliuką" iš penkių lapelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulka @ 2006 08 01, 21:53)
Šiandien supynėm "dobiliuką" iš penkių lapelių  thumbup.gif

Nuotrauką prašom, nuotrauką photo.gif
Atsakyti