Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

Teisingai supratai mirksiukas.gif . Bet imant iš vieno šono, kitas veliasi biggrin.gif
Atsakyti
Na ir susivėlėt jūs su ta pusine eglute nono.gif , tai ji gi nėra ėmimas iš vieno ar kito šono, taip parašiau pria mūsų dobiliuko šukuosenos, kad būtų aiškiau, nes ten taip gaunasi. O Tikra eglutė tai kai su kiekvienu pynimu priimi po naują sruogą, o pusinė tai kai tą sruogą priimi tik kas antras pynimas, o tą sruogą iš kurios pusės paimsi čia jau tavo fantazijos reikalas. Mačiau dvi gražias kasas supintas pusine eglute ir visai neblogai atrodo, supinčiau ir savajai, bet jau labai menki plaukai, su tokiais tik smulkias gyvatėles ornamentais raityti. ax.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Na, aš pusine eglute pinu aplink visą galvą (gaunasi tokia kaip karūnėlė thumbup.gif ), tai man tas vidurys gerokai nervų pagadina, kol gražiai sugula. user posted imageUž tai ir sakau, kad antras šonas veliasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 liepos 2006 - 15:58
QUOTE(Dilma @ 2006 07 26, 07:51)
biggrin.gif
Na, aš pusine eglute pinu aplink visą galvą (gaunasi tokia kaip karūnėlė thumbup.gif ), tai man tas vidurys gerokai nervų pagadina, kol gražiai sugula. user posted imageUž tai ir sakau, kad antras šonas veliasi 4u.gif

Labai grazu wub.gif gaila,kad man tokia neiseis...... verysad.gif Reikes bendradarbei parodyt sita nuotraukyte,jai tokie imantrumai geriau sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 07 26, 16:51)
biggrin.gif
Na, aš pusine eglute pinu aplink visą galvą (gaunasi tokia kaip karūnėlė thumbup.gif ), tai man tas vidurys gerokai nervų pagadina, kol gražiai sugula. Už tai ir sakau, kad antras šonas veliasi 4u.gif

user posted image Mūsų karūnėlė tai taip atrodo, gaila, kad neturiu iš nugaros foto, bet kažkiek matyti, tai aš pinu 4 ratus tai smulkiom kasytėm visai patogu pinti pusine ir niekas nesivelia ir vidurys gražiai kasytėm užsipildo, sesės dukros daug plaukų tai ir 5-6 ratus apsuku, tavo mažosios irgi plaukučiai gražūs, tai gali pabandyt, pradedi nuo galvos viduriuko ir pini ratais, man tai labai gražu ir patogu, tokia šukuosena, kaip negrams, kelias dienas laiko 4u.gif
Atsakyti
labutis kelis kartus pyniau karuneles bet kad plaukai tokie slidus tai i vakara jau buna visai isileide... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 27, 09:39)
user posted image Mūsų karūnėlė tai taip atrodo, gaila, kad neturiu iš nugaros foto, bet kažkiek matyti, tai aš pinu 4 ratus tai smulkiom kasytėm visai patogu pinti pusine ir niekas nesivelia ir vidurys gražiai kasytėm užsipildo, sesės dukros daug plaukų tai ir 5-6 ratus apsuku, tavo mažosios irgi plaukučiai gražūs, tai gali pabandyt, pradedi nuo galvos viduriuko ir pini ratais, man tai labai gražu ir patogu, tokia šukuosena, kaip negrams, kelias dienas laiko  4u.gif

aciuks.gif, bus išnandyta būtinai. Pati geriausia šukuosena gelbstintis nuo karščio biggrin.gif . O kur slepi galus?
Atsakyti
Čia viena ištisinė kasytė taigi lieka vienas galas, kurį pakišu po supinta kasa ir prisegu, kaip ir dobiliuke. good.gif
Atsakyti
Ritulka, kokia graži mergytė wub.gif o dar su tokiom šukuosenom wub.gif
Atsakyti
Na, merginos, fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man tokios eglutes aukstasis pilotazas. O taip norisi graziai ir ivairiai supinti blush2.gif blush2.gif . Bandziau pinti paprastas eglutes, bet man netvirtai gaunasi, viskas issileidzia finale ir vsio doh.gif doh.gif . Gaila verysad.gif . Maniske ilgai sedeti kantrybes neturi, tai negaliu ir pasimokyti normaliai. Turbut man nelemta taip graziai pinti ismokti g.gif . Bet jus tikros saunuoles 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaubas, nebeisiu į šitą temą, o ypač mergičkoms nerodysiu... unsure.gif biggrin.gif Man per šimtą metų taip neišeitų.
Atsakyti
Nu ir kasyciu grazumelis,net seile tysta,as tai isvis neisivaizduoju kaip reikia eglute pinti blush2.gif Noreciau ir as savaja garziai supinti,bet deje verysad.gif verysad.gif
Atsakyti