Teisingai supratai . Bet imant iš vieno šono, kitas veliasi
Na ir susivėlėt jūs su ta pusine eglute , tai ji gi nėra ėmimas iš vieno ar kito šono, taip parašiau pria mūsų dobiliuko šukuosenos, kad būtų aiškiau, nes ten taip gaunasi. O Tikra eglutė tai kai su kiekvienu pynimu priimi po naują sruogą, o pusinė tai kai tą sruogą priimi tik kas antras pynimas, o tą sruogą iš kurios pusės paimsi čia jau tavo fantazijos reikalas. Mačiau dvi gražias kasas supintas pusine eglute ir visai neblogai atrodo, supinčiau ir savajai, bet jau labai menki plaukai, su tokiais tik smulkias gyvatėles ornamentais raityti.
Na, aš pusine eglute pinu aplink visą galvą (gaunasi tokia kaip karūnėlė ), tai man tas vidurys gerokai nervų pagadina, kol gražiai sugula. Už tai ir sakau, kad antras šonas veliasi
QUOTE(Dilma @ 2006 07 26, 07:51)
Na, aš pusine eglute pinu aplink visą galvą (gaunasi tokia kaip karūnėlė ), tai man tas vidurys gerokai nervų pagadina, kol gražiai sugula. Už tai ir sakau, kad antras šonas veliasi
Labai grazu gaila,kad man tokia neiseis...... Reikes bendradarbei parodyt sita nuotraukyte,jai tokie imantrumai geriau sekasi
QUOTE(Dilma @ 2006 07 26, 16:51)
Mūsų karūnėlė tai taip atrodo, gaila, kad neturiu iš nugaros foto, bet kažkiek matyti, tai aš pinu 4 ratus tai smulkiom kasytėm visai patogu pinti pusine ir niekas nesivelia ir vidurys gražiai kasytėm užsipildo, sesės dukros daug plaukų tai ir 5-6 ratus apsuku, tavo mažosios irgi plaukučiai gražūs, tai gali pabandyt, pradedi nuo galvos viduriuko ir pini ratais, man tai labai gražu ir patogu, tokia šukuosena, kaip negrams, kelias dienas laiko
labutis kelis kartus pyniau karuneles bet kad plaukai tokie slidus tai i vakara jau buna visai isileide...
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 27, 09:39)
Mūsų karūnėlė tai taip atrodo, gaila, kad neturiu iš nugaros foto, bet kažkiek matyti, tai aš pinu 4 ratus tai smulkiom kasytėm visai patogu pinti pusine ir niekas nesivelia ir vidurys gražiai kasytėm užsipildo, sesės dukros daug plaukų tai ir 5-6 ratus apsuku, tavo mažosios irgi plaukučiai gražūs, tai gali pabandyt, pradedi nuo galvos viduriuko ir pini ratais, man tai labai gražu ir patogu, tokia šukuosena, kaip negrams, kelias dienas laiko
, bus išnandyta būtinai. Pati geriausia šukuosena gelbstintis nuo karščio . O kur slepi galus?
Čia viena ištisinė kasytė taigi lieka vienas galas, kurį pakišu po supinta kasa ir prisegu, kaip ir dobiliuke.
Ritulka, kokia graži mergytė o dar su tokiom šukuosenom
Na, merginos, fantastika . Man tokios eglutes aukstasis pilotazas. O taip norisi graziai ir ivairiai supinti . Bandziau pinti paprastas eglutes, bet man netvirtai gaunasi, viskas issileidzia finale ir vsio . Gaila . Maniske ilgai sedeti kantrybes neturi, tai negaliu ir pasimokyti normaliai. Turbut man nelemta taip graziai pinti ismokti . Bet jus tikros saunuoles
Siaubas, nebeisiu į šitą temą, o ypač mergičkoms nerodysiu... Man per šimtą metų taip neišeitų.
Nu ir kasyciu grazumelis,net seile tysta,as tai isvis neisivaizduoju kaip reikia eglute pinti Noreciau ir as savaja garziai supinti,bet deje