Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(Ritulka @ 2006 07 21, 10:11)
user posted image
Va ir mano viena iš šukuosenų.

Super thumbup.gif Reiks pabandyt ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaa @ 2006 07 21, 11:22)
Labai gražu kai auklėtojos darželyje mergaitėms sutvarko plaukus.Pas mažają grupėje viena auklėtoja labai gražiai suriša plaukučius,kita paprastai uodegytes,bet vistiek gerai kad vaikas vaikšto sušukuotas.Na o vyresniosios grupėje tai mergaitės po pietų miego vaikščiodavo kaip raganėlės lotuliukas.gif Todėl rytais stengdavausi stipriau supinti plaukučius pvz.eglute,tai vakare pasiimdavau ne tokią išsitaršiusią.Na vėliau ji pati išmoko susirišti uodegą.Su plaukučiais abi leidžia paeksperimentuoti biggrin.gif Man dar yra gražu surišti galvoje daug uodegyčių su įvairiaspalvėm gumytėm thumbup.gif
Papildyta:
Ritulka kaip tą paskutinę tu supini thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nieko cia sudėtingo, i keturias dalis suskirstyk plaukus ir pink pusine eglute, pradedu nuo ten kur segtukai, ten ir gala pakavoju.Gal tik apatinę kilputę sudėtingiau, bet jei mergytė palaiko nuleidusi galvytę tai ir tai vargo nesukelia. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2006 07 16, 15:54)
gal galima ka daugiau apie ta balzama daugiau suzinoti.

žinok net nežinau -senokai pirkau iš avon katalogėlio, toks ryškus ružavas butelis-arbūzinis purškiamas balzamas plaukams. Gal 10 litų mokėjau, dabar jau beveik nebeturim, bet šiaip ilgam užteko.
Papildyta:
Burtininke ir Ritulka-šaunuolės, man dar toli iki tokių šukuosenų nors dukros plaukai ilgi ir stori, liuks atrodytų 4u.gif
Atsakyti
Taip Avon kataloguose jau senokai nematyti to vaikiško purškiamo balzamo,bet galima pabandyti L Oreal vaikišką purškiamą balzamą,tokiam oranžiniam buteliuke.Išplovus galvytę apipurški ir iššukuoji thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė jau nuo pernai irgi nešioja eglute pintas kasytes thumbup.gif Ir gražu, ir patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 21, 12:01)
Nieko cia sudėtingo, i keturias dalis suskirstyk plaukus ir pink pusine eglute, pradedu nuo ten kur segtukai, ten ir gala pakavoju.Gal tik apatinę kilputę sudėtingiau, bet jei mergytė palaiko nuleidusi galvytę tai ir tai vargo nesukelia. Sėkmės.

bandžiau unsure.gif tris kartus iš naujo ir vistiek nesigavo doh.gif o ta pusinė eglutė-tai kai tik iš vienos pusės įpina plaukus ( gautusi iš išorinės šiuo atveju) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 24, 13:22)
bandžiau unsure.gif tris kartus iš naujo ir vistiek nesigavo doh.gif o ta pusinė eglutė-tai kai tik iš vienos pusės įpina plaukus ( gautusi iš išorinės šiuo atveju) g.gif

Taip, pusinė tai šiuo atveju iš išores tik priimi naujų plaukų.Gali tą ketvirtį dar pasidalinti pusiau, tai kai nupinsivirutine eile išpink posūkį ir tada apatinę dalį ir gausi tą kilputę tada pini kasyte kad prieiti iki kito ketvirčio ir vėl tas pats. Jei apatinę kilpą sunku pinti tai aš buvau žemyn pilną eglutę supynus, tai irgi gražiai atrodo, gaunas kaip trilapis dobilėlis su kotuku. Tikiuosi dabar pavyks victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 24, 18:30)
Tikiuosi dabar pavyks victory.gif

nu dabar dar aiškiau. aciuks.gif bandysim vėl
Atsakyti
jetau kokia šukuosena biggrin.gif nu norėčiau ir aš saviškei supint, tik kad ji pas mane pintų plaukų nepripažįsta doh.gif išsilygstu nors į viršų sukelt bizytę surišt. Et, o taip noris supint eglute.
Atsakyti
O gal kas galite pamokyti, kaip iš keturių, penkių dalių kaselės pinamos? Ta "pusinė eglutė" suintrigavo, gal man kaip pritinginčiai visai tiktų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 07 26, 11:43)
Ta "pusinė eglutė" suintrigavo, gal man kaip pritinginčiai visai tiktų  4u.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Kaip pritinginčiai paprasčiau būtų paprasta eglutė mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Matyt, tuomet nevisai supratau. Eglutė - tai kasytė, su kurios kiekvienu pynimu imama po sruogelę iš abiejų šonų? O pusinė eglutė - kai imama tik iš vieno šono?
Atsakyti