Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

As siandien irgi padariau dukrai, tai visai nieko blush2.gif , sake kad darzelije visi pasake kad thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 05, 22:40)
Gera mintis, jūs tikrai turite ką parodyti  thumbup.gif

Aš Vilniuje norėčiau tokio susitikimo  ax.gif Atvesčiau savo ilgakasę  4u.gif

thumbup.gif mintis liuksusine.prisiminiau savo mokyklos laikus . smile.gif mes mokykloja per estetikos pamokas mokinomes visokiu dalykeliu mokitoja liuks buvo po to renginuose viska rodydavome sukuosenas rubus makijaza ir ttt.liuks laikai buvo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 06, 21:04)
va kaip pabandziau supinti,manau kaip pirma karta visai nieko gavosi  ax.gif  bet ta vokiska kasa tai neisejo sad.gif  http://public.fotki....e/p1000839.html

liuks thumbup.gif gavosi.manekene dar maza kol pauks praktikos igausi.mono tai nenori kad kiekviena diena kad jai supinciau pas jas darzeli dabar arklio uodega ant bangos biggrin.gif .bet kai i svecius tai tik kad idomiau ir kad kitos taip nebutu supintos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lannasuper @ 2009 05 05, 23:14)
blink.gif super sukuosenos CUTE,taip tikrai nesugebeciau,o beto kol isukuoji kiek kantrybes reikia praeina noras ka mandresnio ir bedaryti.

nusipirkit dideles stambeis dantimis sukas[kirpyklu reikmenu parduotuveja yra]ir zinoma butina kas 2-3men.pakirpt galiukus.as dar galiuku seruma naudoju,o plauname plaukucius su margaritos sampunu su kvieciais.labai pagerejo plaukai purus gerai issisukuoja.
Atsakyti
user posted image ax.gif
Atsakyti
Super wub.gif thumbup.gif Bet jau taip lygiai supini thumbup.gif Jokio plaukelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 14, 22:07)

Super graziai thumbup.gif Man neiseina,pastoviai plaukuciu lieka,o jai stipriau patempiu tai rekia, kad pesa sad.gif Tiesa, bandziau vokiska kasa,tai isejo thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi verkia ir dar kaip rolleyes.gif O taip norisi išmokti gražiai supinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 19, 14:39)
Mano irgi verkia ir dar kaip  rolleyes.gif O taip norisi išmokti gražiai supinti  wub.gif

As truputi ant leles praktikavausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 19, 14:46)
As truputi ant leles praktikavausi smile.gif

Man nepavyko ant lėlės... Plaukai ilgi mergaitės, bet tik drakoniuku moku, o išvirkščias niekaip neišeina ir nors tu ką doh.gif

Dilma, kaip tu taip lygiai padarai sklastymus mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 19 gegužės 2009 - 13:56
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 19, 14:53)
Man nepavyko ant lėlės... Plaukai ilgi mergaitės, bet tik drakoniuku moku, o išvirkščias niekaip neišeina ir nors tu ką  doh.gif

Dilma, kaip tu taip lygiai padarai sklastymus  mastau.gif

neturiu tokių lėlių... biggrin.gif

Badysiu spėt biggrin.gif atsiskiria dalis ir kiekvieną suriša gumike, kad nesimaišytų... tada pina atskiras tas eiles biggrin.gif ... o (Ji dar purškia vandenėliu, kad lygiai ir neišsipašytų plaukučiai... mirksiukas.gif )
Atsakyti
Man nepavyko ant lėlės... Plaukai ilgi mergaitės, bet tik drakoniuku moku, o išvirkščias niekaip neišeina ir nors tu ką  doh.gif

Su sukom turbut,as tai su sukom darau,nieko ten sudetingo smile.gif gal ji kitaip daro g.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2009 05 19, 15:01)
neturiu tokių lėlių...  biggrin.gif

Badysiu spėt  biggrin.gif  atsiskiria dalis ir kiekvieną suriša gumike, kad nesimaišytų... tada pina atskiras tas eiles  biggrin.gif ... o (Ji dar purškia vandenėliu, kad lygiai ir neišsipašytų plaukučiai...  mirksiukas.gif )

o gera mintis papurksti vandenuku smile.gif As irgi kai atskiriu,surisu su gumyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 19 gegužės 2009 - 14:03

Ilgai ir nuobodžiai skiriu, kol praskiriu, paskui surišu, kad nesipaniotų. Ir dar papurškiu su gėlių purkštuvu vandens biggrin.gif

QUOTE(jovana @ 2009 05 19, 15:01)
Badysiu spėt  biggrin.gif  atsiskiria dalis ir kiekvieną suriša gumike, kad nesimaišytų... tada pina atskiras tas eiles  biggrin.gif ... o (Ji dar purškia vandenėliu, kad lygiai ir neišsipašytų plaukučiai...  mirksiukas.gif )

Sekretutka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 14, 22:07)

labai gražu didis.gif
Atsakyti