Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(cute @ 2009 05 05, 21:30)
...net jei tai ir utopinė mintis, nu pasakykikt, kad visai faina būtų, jei būtų ax.gif

Gera mintis, jūs tikrai turite ką parodyti thumbup.gif

Aš Vilniuje norėčiau tokio susitikimo ax.gif Atvesčiau savo ilgakasę 4u.gif
Atsakyti
blink.gif super sukuosenos CUTE,taip tikrai nesugebeciau,o beto kol isukuoji kiek kantrybes reikia praeina noras ka mandresnio ir bedaryti.
Atsakyti
Mintis įdomi, bet... Kai buvom Tenerifėj, prie mūsų kasdien bent po kelis kartus pristodavo juodaodės, siūlydamos supint kasas, o kai nuimdavau mažei kepurę biggrin.gif puldavo siūlytis pamokyti pinti dar kažką biggrin.gif . Tai vat, man tada ir kilo klausimas - kaip ir kuom jos šukuoja tas sutikusias pintis kasas mergaites - jei žmonės tokių dalykų neplanuoja, tai nebūtinai turės šukas, tinkamas eglutės pynimui. O vienom šukom šukuot kelis nepažįstamus žmonės - ką aš žinau schmoll.gif . Tai vat, vieną dieną pastebėjau, kaip tos juodaodės mergaites šukuoja - ogi paprasčiausiai nagais blink.gif doh.gif . Aš tokių manikiūrų gyvenime neturėjau ir neturėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 05 05, 22:16)
tai nebūtinai turės šukas, tinkamas eglutės pynimui.

Kas tai per šukos ax.gif
Atsakyti
Dilma, Jovana ir dar kas iš Klaipėdos, a  mirksiukas.gif ?

...net jei tai ir utopinė mintis, nu pasakykikt, kad visai faina būtų, jei būtų ax.gif

Kaip išlaikyt "modelį", kol Jūros šventė baigsis biggrin.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 06, 08:01)
Kas tai per šukos  ax.gif

Gal plonu galu mastau.gif Aš irgi nagus naudoju.. kai turiu... kai neturiu - "uodegą" rišu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 29, 12:14)
unsure.gif

user posted image
Papildyta:
Galiuką uodegytės galima užkišti į vidų  biggrin.gif

gal pasakyt kaip čia reik taip? aa? aš noriu ir ant savo špoko išbandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 05 06, 08:01)
Kas tai per šukos  ax.gif

Paprastos šukos biggrin.gif , tiesiog nedaug kas ilgus plaukus tokiom šukuoja - šepečiais naudojasi.
Papildyta:
QUOTE(pacankike @ 2009 05 06, 10:07)
gal pasakyt kaip čia reik taip? aa? aš noriu ir ant savo špoko išbandyt  unsure.gif

Paprastai mirksiukas.gif - atskiri plaukus aplink galvą į dvi dalis. Tada iš vidinės dalies suriši uodegą, o paskui pini eglute. Kasos galiuką paslepi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 06 gegužės 2009 - 09:09
QUOTE(cute @ 2009 05 04, 21:08)
Čia truputis maniškės kasdienių šukuosenų darželiui:
http://picasaweb.goo...medita/Hairdos#

kaip gražu wub.gif , man tik mokytis....

ačiū už šukuosenų pagyrimus  ax.gif

... beje, mintis iš fantazijų srities klaipėdietėms (čia viena augusi prie meno moteriškė ant jos užvedė) - o jei kada per kokią jūros šventę (na šiais metais, gal jau ir per vėlu) susiorganizuotumėm mugėj padaryti akciją - atrakciją sau, mūsų ilgakasėms ir kitiems  mirksiukas.gif 
Idėja tokia, išsipirkti plotelį mugės metu ir ateiti su savo (gerai būtų ir draugų ilgakasės į kompaniją) mergičkom. Veiksmas turėtų būti panašus kaip molio meistrai daro - tiesiog vietoje gaminti... šukuosenas. Eina sau žmonės per mugę pro visus tuos medinius šaukštus, odines pinigines ir kinietiškus guminius žaislus ir šast - gyva atrakcija ir nemokama pamoka paveizėt. Jei kas norit - prašom - už simbolinį atlygį ir jūsų mergičkai sušukuosim taip pat.
Aš galvoju tai vis smagiau turėtų būti nei nusipirkti nertą kepuraitę su netikrom kasom. Nu erzina mane jos kiekvienoj jūros šventėj, nieko negaliu padaryt - eina graži mergytė ilgais plaukais, o ant galvos kasos iš siūlų  doh.gif
Dilma, Jovana ir dar kas iš Klaipėdos, a  mirksiukas.gif ?

labai super mintis, aš būčiau iš tų kierie ateitų ir pasodintų savo špoką kad susšukuotum rolleyes.gif , kaip sakant buč klientė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2009 05 06, 10:09)

Paprastai mirksiukas.gif - atskiri plaukus aplink galvą į dvi dalis. Tada iš vidinės dalies suriši uodegą, o paskui pini eglute. Kasos galiuką paslepi 4u.gif

Ačiū 4u.gif , reiks šian pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 04 28, 13:47)
Na, ką, niekas naujų vaizdų nededa, tai aš parodysiu, kaip mes pernai susipynėm Valentino dienai ax.gif  4u.gif
user posted image

wub.gif kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOL @ 2009 05 06, 10:49)

Ne taip gražu, kaip ji moka biggrin.gif Bet mintis graži wub.gif O P kaip šukavai Valentinkei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 05 06, 11:24)
Ne taip gražu, kaip ji moka  biggrin.gif  Bet mintis graži  wub.gif O P kaip šukavai Valentinkei?  biggrin.gif

irnesakyk.gif P pats šukuojasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 29, 12:14)
unsure.gif

user posted image
Papildyta:
Galiuką uodegytės galima užkišti į vidų  biggrin.gif

Va cia tai grazu net nepagalvojau kad taip galima, super smile.gif dabar supratau kaip reikia pinti ax.gif jai aisku gerai supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(LOL @ 2009 05 06, 10:49)

Norejau paklaust kaip cia ta kasa ant virsaus taip padarot? g.gif man taip neiseina schmoll.gif gal nors truputuk paaiskuntumet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 06, 11:42)
Va cia tai grazu net nepagalvojau kad taip galima, super smile.gif dabar supratau kaip reikia pinti  ax.gif  jai aisku gerai supratau  blush2.gif
Papildyta:

Norejau paklaust kaip cia ta kasa ant virsaus taip padarot?  g.gif  man taip neiseina  schmoll.gif  gal nors truputuk paaiskuntumet  ax.gif

Cia Dilmos klausiu smile.gif cia ta mergyte kur su dviem kasom per sonus smile.gif
Atsakyti