QUOTE(cute @ 2009 05 04, 21:08)
Čia truputis maniškės kasdienių šukuosenų darželiui:
http://picasaweb.goo...medita/Hairdos#
kaip gražu
, man tik mokytis....
QUOTE(cute @ 2009 05 05, 21:30)
ačiū už šukuosenų pagyrimus
... beje, mintis iš fantazijų srities klaipėdietėms (čia viena augusi prie meno moteriškė ant jos užvedė) - o jei kada per kokią jūros šventę (na šiais metais, gal jau ir per vėlu) susiorganizuotumėm mugėj padaryti akciją - atrakciją sau, mūsų ilgakasėms ir kitiems
Idėja tokia, išsipirkti plotelį mugės metu ir ateiti su savo (gerai būtų ir draugų ilgakasės į kompaniją) mergičkom. Veiksmas turėtų būti panašus kaip molio meistrai daro - tiesiog vietoje gaminti... šukuosenas. Eina sau žmonės per mugę pro visus tuos medinius šaukštus, odines pinigines ir kinietiškus guminius žaislus ir šast - gyva atrakcija ir nemokama pamoka paveizėt. Jei kas norit - prašom - už simbolinį atlygį ir jūsų mergičkai sušukuosim taip pat.
Aš galvoju tai vis smagiau turėtų būti nei nusipirkti nertą kepuraitę su netikrom kasom. Nu erzina mane jos kiekvienoj jūros šventėj, nieko negaliu padaryt - eina graži mergytė ilgais plaukais, o ant galvos kasos iš siūlų
Dilma, Jovana ir dar kas iš Klaipėdos, a
?
...net jei tai ir utopinė mintis, nu pasakykikt, kad visai faina būtų, jei būtų
labai super mintis, aš būčiau iš tų kierie ateitų ir pasodintų savo špoką kad susšukuotum
, kaip sakant buč klientė
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2009 05 06, 10:09)
Paprastai
- atskiri plaukus aplink galvą į dvi dalis. Tada iš vidinės dalies suriši uodegą, o paskui pini eglute. Kasos galiuką paslepi
Ačiū
, reiks šian pabandyt