Ai, vadinasi čia tiesiog pripratimo reikalas su tuo miegojimu neiššukuotais plaukais. Aš kadais irgi ,turėdama plaukus vos iki pečių, negalėdavau užmigt nesusirišus nors lengva gumele - erzindavo bet koks palaidas plaukas palei veidą. Dabar gi, užsiauginusi iki pusės nugaros, nerišu. Tai ir dukrai matyt tiesiog įprotis susiformavo, kad nakčiai turi būti palaidi.
... ačiū už šukuosenų pagyrimus
... beje, mintis iš fantazijų srities klaipėdietėms (čia viena augusi prie meno moteriškė ant jos užvedė) - o jei kada per kokią jūros šventę (na šiais metais, gal jau ir per vėlu) susiorganizuotumėm mugėj padaryti akciją - atrakciją sau, mūsų ilgakasėms ir kitiems
Idėja tokia, išsipirkti plotelį mugės metu ir ateiti su savo (gerai būtų ir draugų ilgakasės į kompaniją) mergičkom. Veiksmas turėtų būti panašus kaip molio meistrai daro - tiesiog vietoje gaminti... šukuosenas. Eina sau žmonės per mugę pro visus tuos medinius šaukštus, odines pinigines ir kinietiškus guminius žaislus ir šast - gyva atrakcija ir nemokama pamoka paveizėt. Jei kas norit - prašom - už simbolinį atlygį ir jūsų mergičkai sušukuosim taip pat.
Aš galvoju tai vis smagiau turėtų būti nei nusipirkti nertą kepuraitę su netikrom kasom. Nu erzina mane jos kiekvienoj jūros šventėj, nieko negaliu padaryt - eina graži mergytė ilgais plaukais, o ant galvos kasos iš siūlų
Dilma, Jovana ir dar kas iš Klaipėdos, a
?
...net jei tai ir utopinė mintis, nu pasakykikt, kad visai faina būtų, jei būtų