Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(Dilma @ 2009 05 02, 00:03)
Tik vandenuką ir šukas biggrin.gif
Tai drakoniukas ir eglutė, berods, tas pats mastau.gif

Dar krokodilas gali būt biggrin.gif
Atsakyti
O mes nukirpom nesenai,, tai dabar tik pasisukuoja pati , kartais koki segtuka isegu ir viskas smile.gif o kai buvo ilgi plaukai tai visokiu sukuosenu darydavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 05 02, 19:15)
O mes nukirpom nesenai,, tai dabar tik pasisukuoja pati , kartais koki segtuka isegu ir viskas smile.gif o kai buvo ilgi plaukai tai visokiu sukuosenu darydavau 4u.gif

Ar negaila buvo nukirpti ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as savo mergina tai pinu drakoniuku ax.gif uztrunka nemazai laiko,bet ramu pora dienu.Nes iseinu i darba ,o vyras nei pint nei rist nemoka,tai palieku susukuota kad vargo nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eugute @ 2009 04 26, 12:33)
... ir išbūna porą dienų neišsipynus thumbup.gif

QUOTE(Veidrodine* @ 2009 05 04, 18:12)
...bet ramu pora dienu...

g.gif Niekad nekilo mintis migdyt nakčiai su šukuosena. O kap su vaiko ir plaukų poilsiu? Aš sekantį rytą (jau nekalbu apie sekantį vakarą) turbūt nesugebėčiau iššukuoti schmoll.gif Nors tikriausiai labai priklauso ir nuo plauko. Maniškė tai kaip velniukas jau į vakarą būna.

Čia truputis maniškės kasdienių šukuosenų darželiui:
http://picasaweb.goo...medita/Hairdos#
Atsakyti
MAniškė visad miega su šukuosena biggrin.gif . O ką daryt, jei ji tiesiog negali pakęst palaidų plaukų? Spėju, palaidais liktų nemiegojusi ir ji, ir aš, ir visa likusi šeimyna biggrin.gif . Tik kad ryte mes visad šukuojamės iš naujo ax.gif . Ir po pietų miego taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2009 05 04, 21:08)

Nieko sau thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Oho man dar mokytis ir mokytis kol tokį lygi pasieksiu doh.gif
Atsakyti
Aš jau moku drakoniuku pinti, nors dar labai ilgai užtrunku kol supinu. Tai pliusas toks, kad po pietų miego darželyje auklėtojoms nereikia perpinti. Bet kitą rytą visada perpinu, vis tiek išsipešioja plaukai... Maniškė irgi miega supintais plaukais – irgi nemėgsta miegoti palaidais 4u.gif
Atsakyti
g.gif Niekad nekilo mintis migdyt nakčiai su šukuosena. O kap su vaiko ir plaukų poilsiu? Aš sekantį rytą (jau nekalbu apie sekantį vakarą) turbūt nesugebėčiau iššukuoti  schmoll.gif  Nors tikriausiai labai priklauso ir nuo plauko. Maniškė tai kaip velniukas jau į vakarą būna.

Na nepavadunciau drakoniuko pynima sukuosena,plaukai ilsisi kai neinu y darba, tada miega palaidais,o ka daryti jai tokia situacija susivelus tai neis y darzeli. doh.gif manau nieko neatsitinka jai pora nakteliu pamiega supinta,tarp kitko as pati miegu suristais plaukais,man nepatogu, veliasi visur... schmoll.gif
Atsakyti
Ai, nežinau, manoji miega taip, kaip dieną supinta buvo, tik kuodus išsirišam, jei tokių būna. Ir taip jau 4 metelius iš 5 su puse. Nu nieko kol kas tiems plaukams neatsitiko - puikiai auga biggrin.gif . Beje, aš taip pat miegu susirišus smile.gif
Atsakyti
Ai, vadinasi čia tiesiog pripratimo reikalas su tuo miegojimu neiššukuotais plaukais. Aš kadais irgi ,turėdama plaukus vos iki pečių, negalėdavau užmigt nesusirišus nors lengva gumele - erzindavo bet koks palaidas plaukas palei veidą. Dabar gi, užsiauginusi iki pusės nugaros, nerišu. Tai ir dukrai matyt tiesiog įprotis susiformavo, kad nakčiai turi būti palaidi.

... ačiū už šukuosenų pagyrimus ax.gif

... beje, mintis iš fantazijų srities klaipėdietėms (čia viena augusi prie meno moteriškė ant jos užvedė) - o jei kada per kokią jūros šventę (na šiais metais, gal jau ir per vėlu) susiorganizuotumėm mugėj padaryti akciją - atrakciją sau, mūsų ilgakasėms ir kitiems mirksiukas.gif
Idėja tokia, išsipirkti plotelį mugės metu ir ateiti su savo (gerai būtų ir draugų ilgakasės į kompaniją) mergičkom. Veiksmas turėtų būti panašus kaip molio meistrai daro - tiesiog vietoje gaminti... šukuosenas. Eina sau žmonės per mugę pro visus tuos medinius šaukštus, odines pinigines ir kinietiškus guminius žaislus ir šast - gyva atrakcija ir nemokama pamoka paveizėt. Jei kas norit - prašom - už simbolinį atlygį ir jūsų mergičkai sušukuosim taip pat.
Aš galvoju tai vis smagiau turėtų būti nei nusipirkti nertą kepuraitę su netikrom kasom. Nu erzina mane jos kiekvienoj jūros šventėj, nieko negaliu padaryt - eina graži mergytė ilgais plaukais, o ant galvos kasos iš siūlų doh.gif
Dilma, Jovana ir dar kas iš Klaipėdos, a mirksiukas.gif ?

...net jei tai ir utopinė mintis, nu pasakykikt, kad visai faina būtų, jei būtų ax.gif
Atsakyti