Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 20, 09:07)
Gražuolė  wub.gif

Aciu 4u.gif Ir mazajai, "sukuosena" patiko biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gelbėkit!

Skubiai reikia schemos kaip supinti "vainikėlį " Panelei (6 metai) ryt tautinis koncertas nenoriu su dviem bizėm išleisti.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2004 10 29, 11:48)
Kai manosios grifka atauginėjo, aš jai priekyje pindavau lankelį eglute, tada susirenka visi plaukai. surišu šone, o paskui jau uodegą rišu ir tą "lankelį" įrišu kartu.
O eglute nesunku išmokti, pasipraktikuok ant Barbių wink.gif Ir sklastymą - imi plonas šukas ir brauki nuo kaktos link pakaušio laikydamasi vienos linijos. Sėkmės wink.gif

Ak galėtum pabandyti tokia rišu tokia savo mažuliukei:
http://www.supermama...d66de615af0f612

4u.gif biggrin.gif ax.gif blush2.gif kaip tau?
Papildyta:
QUOTE(Dina @ 2004 10 31, 00:14)
Kai mano dukrytei buvo 3 metai buvo panasi problema: as labai norejau atauginti jos kirpciukus, o ji labai nenotejo pasedeti vienoje vietoje ilgiau 1 minutes. Tada pasinaudojau vienos kirpejos patarimu: nusipirkau daaaug mazu spalvotu gumyciu (minkstu), ir priekyje padarydavau vainikeli siu gumyciu pagalba: sone surisu maza uodegyte, paskui prie tos uodegytes prijungdavau sruoga laisvu plauku ir t.t. Krypti, tankuma pasirinkdavau pagal nuotaika (mano ir dukros smile.gif). Ir kuo gumytes tankiau, ir kuo daugiau spalvu - tuo linksmiau. Dar su gumytemis darydavome tinkleli per visa galva. Na, kai gumytes sachmatine tvarka surenka plaukucius per visa pakausi, o pabaigdavau kokiomis 4-5 kasytemis. Bet tai jau sventine sukuosena, nes reikalauja daug laiko.

O per metus plaukai ataugo, tad gumytes beveik uzmirsome, o zaidziame su ivairiais "egluciu" variantais.  Bet tai jau per ilgai papasakoti smile.gif Galiu pasikviesti i konsultacija smile.gif

Dar Dina gali pabandyti šią:
clap_1.gif soske.gif img167.imageshack.us/.../8630/siaip3018scm6.jpg
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 03 23, 14:26)
Merginos,  gelbėkit!

Skubiai reikia schemos kaip supinti "vainikėlį " Panelei (6 metai) ryt tautinis koncertas nenoriu su dviem bizėm išleisti.

g.gif na kaip tau čia tą schemą pateikt g.gif . Pažiūrėk čia, gal ką pritaikysi. Aš tai pinu kitaip 4u.gif
QUOTE(astute181 @ 2009 03 23, 14:51)
Ak galėtum pabandyti tokia rišu tokia savo mažuliukei:
http://www.supermama...d66de615af0f612

4u.gif  biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif kaip tau?
Papildyta:

Dar Dina gali pabandyti šią:
clap_1.gif  soske.gif  img167.imageshack.us/.../8630/siaip3018scm6.jpg

Spėju, kad Dinos mergytės kasos jau seniai užaugo biggrin.gif . Ir gal net kelis kartus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 23, 17:16)

Spėju, kad Dinos mergytės kasos jau seniai užaugo biggrin.gif . Ir gal net kelis kartus tongue.gif  biggrin.gif

Arba atvirksciai - nukirpo kasas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 03 23, 17:16)
g.gif na kaip tau čia tą schemą pateikt g.gif . Pažiūrėk čia, gal ką pritaikysi. Aš tai pinu kitaip 4u.gif

Dėkui, nespėjau sulaukti atsakymo- pati eksperimantavau- valanda laiko- trys bandymai- šis bei tas išėjo smile.gif
Atsakyti
Kaip as jums pavydziu unsure.gif O manaja niekaip neina prikalbint susirist plaukucius,nors jau siekia petukus.Pries vesdama i darzeli dar surisu,o jau vakare buna issidraikiusiais plaukais.Aukletojoms nesileidzia suristi verysad.gif
Atsakyti
Dilma, dėk pamokas virvelės, arba gausi Skypu tiesioginę transliaciją padaryt, bo man neduoda ramybės ta mintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 21, 08:07)
Dilma, dėk pamokas virvelės, arba gausi Skypu tiesioginę transliaciją padaryt, bo man neduoda ramybės ta mintis  doh.gif

Ateik, aš tau gyvai parodysiu tongue.gif .

Virvelinė kasa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 21 balandžio 2009 - 08:21
8 populiariausi būdai doh.gif

Dilmux, tai uodega man ir iš 2 išeina, o kaip tu aplink galvą apvynioji?
Reiktų mamyčių šventei papuoš... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 04 24, 14:10)

Dilmux, tai uodega man ir iš 2 išeina, o kaip tu aplink galvą apvynioji?
Reiktų mamyčių šventei papuoš...  g.gif

Uodega ne iš dviejų turi būti, o iš trijų. Ir nevynioju aš jos apie galvą, pinu "rateliu" tongue.gif
Atsakyti
Einant į darželį dažniausiai šukuoju eglutes, ir išbūna porą dienų neišsipynus thumbup.gif

user posted image
Atsakyti