QUOTE(milabra @ 2004 10 29, 11:48)
Kai manosios grifka atauginėjo, aš jai priekyje pindavau lankelį eglute, tada susirenka visi plaukai. surišu šone, o paskui jau uodegą rišu ir tą "lankelį" įrišu kartu.
O eglute nesunku išmokti, pasipraktikuok ant Barbių
Ir sklastymą - imi plonas šukas ir brauki nuo kaktos link pakaušio laikydamasi vienos linijos. Sėkmės
Ak galėtum pabandyti tokia rišu tokia savo mažuliukei:
http://www.supermama...d66de615af0f612
kaip tau?
Papildyta:
QUOTE(Dina @ 2004 10 31, 00:14)
Kai mano dukrytei buvo 3 metai buvo panasi problema: as labai norejau atauginti jos kirpciukus, o ji labai nenotejo pasedeti vienoje vietoje ilgiau 1 minutes. Tada pasinaudojau vienos kirpejos patarimu: nusipirkau daaaug mazu spalvotu gumyciu (minkstu), ir priekyje padarydavau vainikeli siu gumyciu pagalba: sone surisu maza uodegyte, paskui prie tos uodegytes prijungdavau sruoga laisvu plauku ir t.t. Krypti, tankuma pasirinkdavau pagal nuotaika (mano ir dukros
). Ir kuo gumytes tankiau, ir kuo daugiau spalvu - tuo linksmiau. Dar su gumytemis darydavome tinkleli per visa galva. Na, kai gumytes sachmatine tvarka surenka plaukucius per visa pakausi, o pabaigdavau kokiomis 4-5 kasytemis. Bet tai jau sventine sukuosena, nes reikalauja daug laiko.
O per metus plaukai ataugo, tad gumytes beveik uzmirsome, o zaidziame su ivairiais "egluciu" variantais. Bet tai jau per ilgai papasakoti
Galiu pasikviesti i konsultacija
Dar Dina gali pabandyti šią:
img167.imageshack.us/.../8630/siaip3018scm6.jpg