Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(Alisa Wonder @ 2009 02 09, 17:17)
Man tai uztenka paziuret online Lost'us . Jau pradedu ziuret 5 sezona  wub.gif

Šokėjėlė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2009 02 09, 17:45)
Šokėjėlė?  bigsmile.gif

mirksiukas.gif Taip
Atsakyti
Gitatuka, ar gali paaiskinti, kaip tu ta kuoduka suraizgalioji.Jei as suku, tai man tokiomis kaip eziuko suvytomis adatelemis pasidaro, o ne kaip kuodukas g.gif
Atsakyti
Prisižiūrejau gražių šukuosenų.LABAI gražu thumbup.gif thumbup.gif .Mano dukros plaukai jau ilgoki, bet tokie ploni, ir labai veliasi, kartai taip sunku būna doh.gif Tai dažniausia pinu dvi kasas, o kai kokia proga būna ar šventė, tai palieku palaidus, arba per puse suimu i koduka surišu, o po apačią palieku palaidus, tada tokie pasipūtę, gražūs, ir daug daugiau atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2009 02 16, 02:43)
Gitatuka, ar gali paaiskinti, kaip tu ta kuoduka suraizgalioji.Jei as suku, tai man tokiomis kaip eziuko suvytomis adatelemis pasidaro, o ne kaip kuodukas g.gif

As darau taip: su tankiomis sukytemis sukuoju viska i 'uodega' . Surisu su stipria gumele. O tada, jau tarp delnu istrinu zele plaukams ir tepu ant plauku (buna, gana slapia). Su tomis paciomis tankiomis sukytemis sukuoju nuo virsugalvio link suristos uodegos. Prie gumeles susidaro plauku 'sangruda'. isimu gumele ir svelniai viska sulyginu i uodega. Vel surisu su gumele. Tada su virsugalviu, beveik viskas atlikta. Kuoduka darau taip: paskirstau uodega i kelias sruogas. Kiekviena sruogele papurskiu laku, tepu zele ir suku. Tada nebūna išsikaisiojusiu plaukelių. Gaunasi 'karakulinis' kuodukas. Kuo daugiau sruogu, tuo smulkesnis gaunasi karakulis. Besukant sruogele, reikia susmeikti su 'spilka'(ar, kaip ten ji vadinasi smile.gif ). Kuoduka ir visa virsugalvi papurskiu laku.
Atsakyti
jau kiek grožių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 02 09, 17:31)

O taip tenka šukuotis dažną savaitgalį.

user posted image

user posted image

user posted image

bigsmile.gif kaip grazei wub.gif wub.gif wub.gif o jus pati taip supinat g.gif
Atsakyti
Gal padėsite man ax.gif Nupirkau turguje tokį specialų "raištuką" - stačiakampė medžiaga, viduje vielutė, per vidurį prakirpta. Nemoku juo naudotis verysad.gif Kaip su juo surišti kuoduką???

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Aš dažniausiai tai pinu dvi kasytes. Nes dukra nemėgsta kaip plaukai būna palaidi ir visur lenda. Bet jeigu einam į svečius ar taip į kokį balių, gimtadienį ir t.t. tai visada susišukuojam gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 02 27, 22:58)
bigsmile.gif  kaip grazei  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o jus pati taip supinat g.gif

mirksiukas.gif Pati. Jei nesugebėčiau, tai jau prastai būtų. Reiktų naudotis kirpyklos paslaugomis (taip šukuojamės varžyboms). O tai kaštuoja ne tik nemažai pinigėlių, bet ir laiko daug užima.
Atsakyti
Saunuole Mamytes,kaip graziai vaikucius puosiate,labai grazios sukuosenos wub.gif
Atsakyti
mazoji praso, kad supinciau, patinka jai kasytes smile.gif
Atsakyti