Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

4u.gif o as turejau nukirpti tokius ilgus plaukus verysad.gif dabar "grifka"per puse galvos(kad plaukai i akis nelystu) blush2.gif nes suristi neleidzia.
sakau susiriskim,-kokia grazi busi wub.gif ,oji man:"ne, as vangana" biggrin.gif
Atsakyti
unsure.gif

user posted image
Papildyta:
Galiuką uodegytės galima užkišti į vidų biggrin.gif
Atsakyti
jovana, labai gražu ir man nematyta dar 4u.gif

Pasakyk ar teisingai iššifravau: pusė plaukų iš galvos vidurio surišti į uodegą, o paskui pinta imant vieną pusę iš uodegos, o kitą iš to kas nesurišta?
Atsakyti
Teisingai. smile.gif
Atsakyti
Labai jau graziu sukuosenu cia prisiiurejau. Kolkas savo dukryte sudetingiausiu budu, tai eglute pindavau 4u.gif Eisiu isbandyti kokia nors jusu ideja smile.gif
.
Atsakyti
Gal kas jau šventėm šukuoseną kokia išrinko? Pasidalinkit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 29, 11:14)

jovana, 29 Gru 2008 - 11:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

jovana, 29 Gru 2008 - 11:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

user posted image
Papildyta:
Galiuką uodegytės galima užkišti į vidų  biggrin.gif

user posted image
Papildyta:

Nai nai nai good.gif 4u.gif
Atsakyti
labai jau gražios šukuosenos ai jajai thumbup.gif maniškė leidžia pinti jei eini į svečius ar į polikliniką doh.gif ir tai dantis sukandus. schmoll.gif o kai grįžtam pirmas darbas išardyti šukuoseną biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pjolita212: 03 sausio 2009 - 13:43
Joooo, šaunių čia šukuosenų prisižiūrėjau thumbup.gif
Išduokit paslaptį, kaip jūsų dukrytės tam leidžiasi. Maniškė tai leidžiasi kokią įmantresnę šukuoseną kam nors kitam pinti, tik ne man. O be to, man dar reiktų gerai viską paanalizuoti, gal tada kas ir išeitų g.gif Bet kol kas teks palaukt, nes maniškė man nepasiduoda verysad.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif pas mus tai nėra jokių paslapčių - manoji tiesiog nepakenčia palidų plaukų ir uodegų biggrin.gif . Todėl visada noriai šukuojasi. Tiesa, prieš TV biggrin.gif . Bet tai labai gelbėja, kai reikia padaryti ką nors įmantresnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2009 01 03, 15:27)

Dilma, 03 Sau 2009 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dilma, 03 Sau 2009 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

irnesakyk.gif pas mus tai nėra jokių paslapčių - manoji tiesiog nepakenčia palidų plaukų ir uodegų biggrin.gif . Todėl visada noriai šukuojasi. Tiesa, prieš TV biggrin.gif . Bet tai labai gelbėja, kai reikia padaryti ką nors įmantresnio smile.gif

Va va ir pas mus tas pats, įjunk TV ir gali daryt viska ką nori, svarbiausia kad jai netrukdyt žiūrėt, progresyviniai vaikai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 29, 12:14)

jovana, 29 Gru 2008 - 12:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

jovana, 29 Gru 2008 - 12:14, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

unsure.gif

user posted image
Papildyta:

unsure.gif

user posted image
Papildyta:

koks grožis ohmy.gif wub.gif aš savo dukrai paprastai rišu, prissegam sagiukų ir gražu, plaukučiai biški garbanojasi, tai jai užtenka ax.gif
Atsakyti