Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(jovana @ 2008 12 16, 13:32)

Dar prie paskutinės foto norėjau pridurti, kad Timošenko oiiiiiiiij kaip atsilieka  biggrin.gif

A kas ana tokia mastau.gif biggrin.gif

Virvutę pirma bandyk ant uodegos 4u.gif
Atsakyti
dabar jau mastau.gif jei imi iš dešinės sruogeles, kur padėti kairėje esančias?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 16, 15:02)
dabar jau mastau.gif jei imi iš dešinės sruogeles, kur padėti kairėje esančias?

Nukirpk hihihi.gif
Jei suki pilną eglutę, tai dedi apačion, jei pusinę - neimi iš viso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 13, 00:05)
Tas pats vainikėlis, tik susuktas virvute smile.gif
user posted imageuser posted image

KAIP gražu unsure.gif Ar rašei kuriame puslapyje kaip tai daryti-grįžčiau mokytis doh.gif NEREALU !!!!!
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2008 12 16, 16:10)
KAIP gražu unsure.gif  Ar rašei kuriame puslapyje kaip tai daryti-grįžčiau mokytis doh.gif  NEREALU !!!!!

user posted imagekeletą puslapių atgal yra nuoroda į instrukciją 4u.gif
Atsakyti
Dilmux, ar pradedi su 2 kasytėm atskyrus ar su 3? Gavosi kažkas iš 2 kasyčių, bet nežinau ar taip turi būt... reiks kokios puošnios plaukuosenos antradieniui flirt.gif važiuosim apdovanojimo pasiimt piešinių konkurse biggrin.gif Laimėjo miesto ir rajono Mažosios istorijos muziejaus konkurse... ir parašyta, kad G 6 metai laugh.gif

Arba bandysiu "kryželiu".. nu kur tu vieną kart buvai supynus... (gaunasi ir man taip liezuvis.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovana: 19 gruodžio 2008 - 13:25
QUOTE(jovana @ 2008 12 19, 13:24)
Dilmux, ar pradedi su 2 kasytėm atskyrus ar su 3? Gavosi kažkas iš 2 kasyčių, bet nežinau ar taip turi būt... reiks  kokios puošnios plaukuosenos antradieniui flirt.gif važiuosim apdovanojimo pasiimt piešinių konkurse biggrin.gif Laimėjo miesto ir rajono Mažosios istorijos muziejaus konkurse...

Iš trijų mirksiukas.gif
OHO good.gif seveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 16, 17:17)
user posted imagekeletą puslapių atgal yra nuoroda į instrukciją 4u.gif

atukas aciuks.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
O man iš trijų nesigauna schmoll.gif iš dviejų kažkas panašaus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 12 21, 14:23)
O man iš trijų nesigauna  schmoll.gif  iš dviejų kažkas panašaus...  g.gif

Tikrai iš trijų biggrin.gif
Atsakyti
Dievuliau kokios grazios sukuosenos wub.gif wub.gif Maniske 3, 5 metu neleidzia net sepeciu perbraukt per savo garbanas.. verysad.gif
Atsakyti
ogo kokiu sukuosenu prisiziurejau blink.gif man cia aukstasis pilotazas blush2.gif as tik elementaria bizyte moku suristi ir ta kreiva sleiva gaunasi, nes plaukuciai garbanoti linke doh.gif ka reikes daryti kai jie paaugs-neisivaizduoju verysad.gif per mano nemoksiskuma vaikas bus priverstas trumpomis plaukuosenomis tenkinti arba sleivom biziukem buti.
Atsakyti