Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 17:54)
Vainikėlis išvirkčiai. Arba karūnėlė... Teisingiau, trys karūnėlės doh.gif  smile.gif
user posted imageuser posted image

Koks grozis! wub.gif wub.gif wub.gif Gaila savo damai negaleciau tokio grozio supint-pas maniske silpni plaukuciai verysad.gif Tai nieko ypatinga nesugalvosi,surisu dvi "uodegeles",prisegu keleta segtuku ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Maniškės geri plaukai ir ilgoki jau, bet ryte taip laiko maža, kad visuomet būtume gražiai pasipuošę ax.gif dbr pamėgo kuoduką labai, nes šoka, o kuodukas atseit šokėjos šukuosena lotuliukas.gif tik galvytė nuo kuoduko pavargsta verysad.gif segtukai gana skaudžiai smeigiasi ax.gif tai kartais girdžiu-mama, man smegenis perdūrei doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 12 02, 18:37)
Maniškės geri plaukai ir ilgoki jau, bet ryte taip laiko maža, kad visuomet būtume gražiai pasipuošę ax.gif dbr pamėgo kuoduką labai, nes šoka, o kuodukas atseit šokėjos šukuosena lotuliukas.gif tik galvytė nuo kuoduko pavargsta verysad.gif segtukai gana skaudžiai smeigiasi ax.gif tai kartais girdžiu-mama, man smegenis perdūrei doh.gif  lotuliukas.gif

Tai kam kuodą daryt su segtukais g.gif , dabar yra visokiausiu užsegimu, kur prispaudei, susukai ir gatavas kuodas thumbup.gif Svarbiausia greitai ir jokiu vargu mirksiukas.gif Paieškok turguj, ar segtuku parduotuvėse, jei nerasi ar nesupratai, tada vėliau nufotkinsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 16:54)
Vainikėlis išvirkčiai. Arba karūnėlė... Teisingiau, trys karūnėlės doh.gif  smile.gif
user posted imageuser posted image

o kaip gi jūs tai padarot? nu gražu neišpasakytai thumbup.gif
Atsakyti
O aš senoviškai darau, su smeigiamais segtukais lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif ir vaiką kankinu ax.gif bet kaip tvirtai laikosi rolleyes.gif ačiukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 12 02, 20:37)
Maniškės geri plaukai ir ilgoki jau, bet ryte taip laiko maža, kad visuomet būtume gražiai pasipuošę ax.gif dbr pamėgo kuoduką labai, nes šoka, o kuodukas atseit šokėjos šukuosena lotuliukas.gif tik galvytė nuo kuoduko pavargsta verysad.gif segtukai gana skaudžiai smeigiasi ax.gif tai kartais girdžiu-mama, man smegenis perdūrei doh.gif  lotuliukas.gif

oi,prajuokinai su "perdurei smegenis" lotuliukas.gif kaip tik nesugalvoja musu mazieji pasakyt!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 12 02, 19:32)
Tai kam kuodą daryt su segtukais g.gif , dabar yra visokiausiu užsegimu, kur prispaudei, susukai ir gatavas kuodas thumbup.gif  Svarbiausia greitai ir jokiu vargu mirksiukas.gif  Paieškok turguj, ar segtuku parduotuvėse, jei nerasi ar nesupratai, tada vėliau nufotkinsiu  bigsmile.gif

Nufotkink blush2.gif . O tai manoji visad pretenzijas reiškia, kai reikia kuodą rišt - tu čia man vėl į galvą susmeigei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 12 02, 08:55)
Koks grozis! wub.gif  wub.gif  wub.gif Gaila savo damai negaleciau tokio grozio supint-pas maniske silpni plaukuciai verysad.gif Tai nieko ypatinga nesugalvosi,surisu dvi "uodegeles",prisegu keleta segtuku ir tiek verysad.gif

kaip grazei thumbup.gif kad as taip mokeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 12 03, 13:03)
Nufotkink blush2.gif . O tai manoji visad pretenzijas reiškia, kai reikia kuodą rišt - tu čia man vėl į galvą susmeigei doh.gif

Atsiprašau kad užtrukau, bet fotikas durkavo doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 05 gruodžio 2008 - 13:40
Kaip atrodo tai jau aišku, ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet kaip daryt tai dar nea lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif ax.gif tubut turguj ar kokiose "Šukose" perkant pademonstruot man dar sykį nepakenktų mirksiukas.gif dar sykį ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2008 12 05, 14:15)
Kaip atrodo tai jau aišku, ačiukas 4u.gif  4u.gif  4u.gif bet kaip daryt tai dar nea lotuliukas.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  ax.gif tubut turguj ar kokiose "Šukose" perkant pademonstruot man dar sykį nepakenktų mirksiukas.gif dar sykį ačiū thumbup.gif

Mes pirkom Gariūnuose, o sukt visai nesunku: plaukus reikia inkišt tarp juostu (antroj foto matosi) prispaudi ir suki į viršų. Viskas. Jei nesuprasi, pabandysiu nufotkint iš eilės visą procesą(bet reikės padėjėjo) blush2.gif
Atsakyti
Iš pirmo žvilgsnio panašu į tuos atšvaitus, kur trinkteli per ranką ir susisuka biggrin.gif
Atsakyti