Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 06, 14:47)
Mes kai su dukra miegalės, tai mums problema ir 9 atsikelt, o jei apie 5.30 net baisu ir pagalvot  doh.gif  blush2.gif

Jum faina cool.gif mano kasdien 7,00 gyvos buna doh.gif
Atsakyti
Vainikėlis išvirkčiai. Arba karūnėlė... Teisingiau, trys karūnėlės doh.gif smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 15:54)
Vainikėlis išvirkčiai. Arba karūnėlė... Teisingiau, trys karūnėlės doh.gif  smile.gif

bigsmile.gif aik tu sau grozis man iki tokios nera sansu unsure.gif
Atsakyti

thumbup.gif nerealus grozis mes tai pernai trumpai savo mergicka apkirpe buvom nes as kai
dirbdavau o vyras vezdavo ja i darzeli tai jam su kasu pinimu buvo sunku biggrin.gif biggrin.gif
siemet jau vel su kasom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 16:54)
Vainikėlis išvirkčiai. Arba karūnėlė... Teisingiau, trys karūnėlės doh.gif  smile.gif

O čia tai lyyyygis user posted image mes vos eglute susipinam doh.gif bet stengiamės siekiam aukštumų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 07 lapkričio 2008 - 20:41
Sveikos mergaites 4u.gif
Seniai bebuvau cia uzsukus ax.gif .
As kazkaip nustojau savo vaika kankint irnesakyk.gif , neklauso mano pirstai, po kiekvieno pinimo jauciosi tarsi po pirties karsta.gif .
Tai dabar nupirkau karstus klyjus ir pradejau tiesiog visokias sagutes, bantukus daryt. Isegi vaikui ir jau grazu wub.gif
Gaila fotoparatas neikrautas g.gif , imesciau parodyt wink.gif Na nebent is veltinuko turiu tokia sage nufotkinus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 15:54)

Na čia jau grožis thumbup.gif , aš tai tik nuo priekio iki šono dariau. O gal yra kokia pamokėlė? wub.gif

QUOTE(Oksyte @ 2008 11 08, 09:54)
Tai dabar nupirkau karstus klyjus ir pradejau tiesiog visokias sagutes, bantukus daryt. Isegi vaikui ir jau grazu  wub.gif
Gaila fotoparatas neikrautas  g.gif , imesciau parodyt  wink.gif  Na nebent is veltinuko turiu tokia sage nufotkinus ax.gif

Gražu smile.gif O kaip tada nuiminėt priklijuotus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 16:54)

O čia tai jau aukštasis pilotažas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 08, 16:24)
Gražu smile.gif O kaip tada nuiminėt priklijuotus?  g.gif

blink.gif hihihi.gif Tai kad klijuoji ne ant plauku, o ant gumutes ar segtuko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2008 11 08, 15:36)
blink.gif  hihihi.gif Tai kad klijuoji ne ant plauku, o ant gumutes ar segtuko  wink.gif

Tada aišku doh.gif , aš pagalvojau kad kaip plaukus sruogom priaugina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 07, 08:54)

Negaliu atsižiūrėti wub.gif

Bandysi megdžiot, bet nesitiki, kad kažką panašaus padarysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 12 02, 00:32)
Bandysi megdžiot, bet nesitiki, kad kažką panašaus padarysiu  unsure.gif

Kai rasi, nuo kur pradėti biggrin.gif , pasirodys, kad visai nesunku mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 02 gruodžio 2008 - 00:40