QUOTE(LUKY @ 2008 08 11, 14:35)
Niu ir grozybes tos kasytes princesyciu Kad mano butu siek tiek kantresne gal ir mes isbandytumem ,nes issedi tik kokiu 10 min tai ka jau speji tai speji ,arba reikia pasitreniruoti paciai greiciau pinti reiks kalbint ir imsimes darbo
sunkiai su vaikais,jie neramus,ilgai neissedi,bet viena atveji koki turejau,tai stebejaus,kaip mergaite taip ramiai issedejo kadangi foto cia tiesiogiai man neiseina ideti,tai imesiu nuoroda:
http://public.fotki....-/p5037838.html
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 09 14, 16:21)
mano mažylė sunkiai antrą kasytę ištveria. Sesei pint greičiau sekas, tai ji kokias 5 padaro. Aš dažniausiai lankelį įpinant kirpčiukus pinu, arba dvi kasytes surišu ir padarau kaip pepe.
labuka, persiprasau, kad cia nosi ikisau, gal atsirastu kokia mamyte klaipedoj kuri galetu man kasas supinti kartais, kokia eglute ar drakoniuku? sumokeciau
pati nikaip nesuciupineju o mama jau labai seniai kasas pyne
pati nikaip nesuciupineju o mama jau labai seniai kasas pyne
Pinu dvi kasytes .
QUOTE(Bit_ute @ 2008 11 06, 11:19)
Pinu dvi kasytes .
O as priprintinau pynimu tai dabar turim abi 05,30 keltis kad spetume susipynt su navarotais
Maniske kuo puikiausiai issedi, neper seniausiai supyniau 35 kasytes, kaip is tokiu plonyciu plaukuciu gan neblogai gavosi, bet zinoma, nieko ir ispudingo
Ne toks sedewras kaip pas zai zai 25
Ne toks sedewras kaip pas zai zai 25
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 06, 12:35)
O as priprintinau pynimu tai dabar turim abi 05,30 keltis kad spetume susipynt su navarotais
Numirčiau, jei taip reikėtų . Mes keliamės normaliai, 7 val., ir puikiai spėjam susinavarotint
QUOTE(Dilma @ 2008 11 06, 13:05)
Numirčiau, jei taip reikėtų . Mes keliamės normaliai, 7 val., ir puikiai spėjam susinavarotint
Mums jau 7,00 reikia is namu isvaziuoti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 06, 14:05)
Niu teip čia jau patirtis Kaip sakoma atmušta ranka ant pynimo O aš turbūt ir nuo 4.00 neprinavarotinčiau
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 06, 12:35)
Mes kai su dukra miegalės, tai mums problema ir 9 atsikelt, o jei apie 5.30 net baisu ir pagalvot
su uodegytem daugiau:ax: