Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

as tai tik pinu. priprato ir nesipriesina
Atsakyti
QUOTE(LUKY @ 2008 08 11, 14:35)
Niu ir grozybes tos kasytes princesyciu  wub.gif  Kad mano butu siek tiek kantresne gal ir mes isbandytumem ,nes issedi tik kokiu 10 min tai ka jau speji tai speji ,arba reikia pasitreniruoti paciai greiciau pinti  biggrin.gif reiks kalbint ir imsimes darbo  smile.gif

sunkiai su vaikais,jie neramus,ilgai neissedi,bet viena atveji koki turejau,tai stebejaus,kaip mergaite taip ramiai issedejo smile.gif kadangi foto cia tiesiogiai man neiseina ideti,tai imesiu nuoroda:
http://public.fotki....-/p5037838.html
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 09 14, 16:21)

mano mažylė sunkiai antrą kasytę ištveria. Sesei pint greičiau sekas, tai ji kokias 5 padaro. Aš dažniausiai lankelį įpinant kirpčiukus pinu, arba dvi kasytes surišu ir padarau kaip pepe.
Atsakyti
blush2.gif labuka, persiprasau, kad cia nosi ikisau, gal atsirastu kokia mamyte klaipedoj kuri galetu man kasas supinti kartais, kokia eglute ar drakoniuku? sumokeciau ax.gif
pati nikaip nesuciupineju o mama jau labai seniai kasas pyne ax.gif
Atsakyti
Pinu dvi kasytes biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bit_ute @ 2008 11 06, 11:19)
Pinu dvi kasytes biggrin.gif .

O as priprintinau pynimu tai dabar turim abi 05,30 keltis kad spetume susipynt su navarotais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniske kuo puikiausiai issedi, neper seniausiai supyniau 35 kasytes, kaip is tokiu plonyciu plaukuciu gan neblogai gavosi, bet zinoma, nieko ir ispudingo biggrin.gif
Ne toks sedewras kaip pas zai zai 25 tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 06 lapkričio 2008 - 13:02
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 06, 12:35)
O as priprintinau pynimu tai dabar turim abi 05,30 keltis kad spetume susipynt su navarotais  doh.gif  biggrin.gif

Numirčiau, jei taip reikėtų doh.gif biggrin.gif . Mes keliamės normaliai, 7 val., ir puikiai spėjam susinavarotint tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 06, 13:05)
Numirčiau, jei taip reikėtų doh.gif  biggrin.gif . Mes keliamės normaliai, 7 val., ir puikiai spėjam susinavarotint tongue.gif

Mums jau 7,00 reikia is namu isvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 11 06, 14:05)
Numirčiau, jei taip reikėtų doh.gif  biggrin.gif . Mes keliamės normaliai, 7 val., ir puikiai spėjam susinavarotint tongue.gif

Niu teip čia jau patirtis thumbup.gif Kaip sakoma atmušta ranka ant pynimo ax.gif O aš turbūt ir nuo 4.00 neprinavarotinčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 11 06, 12:35)
O as priprintinau pynimu tai dabar turim abi 05,30 keltis kad spetume susipynt su navarotais  doh.gif  biggrin.gif

Mes kai su dukra miegalės, tai mums problema ir 9 atsikelt, o jei apie 5.30 net baisu ir pagalvot doh.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif su uodegytem daugiau:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte/b: 06 lapkričio 2008 - 15:17