Labas rytas, mergaites O as maniau kad cia viena tokia naktibalda
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 08 23, 00:49)
Dar butu idomu, kr galima butu gauti tu juosteliu , kurios lankstosi, kaip sioje nuorodoje
Toptelejo man cia tokia kvaila mintis , o jei i spalvota raisteli "ivert" plona vielute (mintis sukasi galvoj o kaip ja cia lietuviskai ivardint nezinau. Tikiuosi mane suprasit ) Turetu but kazkas panasaus
Mane domina tas mazgas, kur ant uodegos risamas. Gaunasi uodega ne gumyte surista o surista virsuje i mazga ir paleista. Man tai tuojau plaukai atsirisa.Idomu, kur ten sutvirtina
Ne viena naktibalda yra ir daugiau Tik gaila, kad tuoj darbas prasides ir teks eit anksciau gult Cia su ta uodega tai kitaip atrodo. Na, tas mazgas atrodo kaip slipso
Gal cia pats paprasciausias mazgas . Nors aisku mazgas mazgu nelygus. Buna ivairiu jo risymo budu. Bet cia jau ko gero reiktu ieskot atskirai apie mazgu risyma .. O kad plaukas butu paklusnesnis ko gero dregina, ar tepa kokiom priemonem tai jis ir laikosi Va padidintos nuotraukos gal ka iziuresi :
Klausyk, o jeigu istikruju pasimt ta uodegyte, padalint i dvi dalis ir padaryt slipso mazga Jug turi lele , pabandyk ant jos, ka gali zinot, gal kas ir iseis .
O kaip del kaspineliu? Ar perkat, o gal darot pacios .. Va galiu knygute pasidalint : http://s276.photobuc.../SUKUOSENOS/03/ Anksciau buvau daug ivairios informacijos pririnkus, bet dabar ziuriu, kad nuorodos jau paseno , neatsidaro . Gal kada prie progos senuose diskose pasikapstysiu , ten irgi nemazai visko buvo .
Labas , merginos Sveciu turejau Taigi nuciupau lele ir surisau plaukus kaip slipsa. Gal ir nieko butu, bet baisiai daug vaznios.Tikriausiai ne taip ten risa, nes tada dvieju daliu uodegele lieka.... O gal tada dar karta ta uodegele surisa gumyte:hm
Dilma, tavo merginos plaukai tiesiog super ir sukuosena kaip is paveiksliuko. As irgi siandien dariau pupai sukuosena ,ta ,kur is uodegyciu kryziukus surisa, bet uzmirsau nufotkinti. Taip isijauciau i tas sukuosenas, kad ir i svecius atejusiai mergaitei plaukus perpyniau
Dilma, tavo merginos plaukai tiesiog super ir sukuosena kaip is paveiksliuko.
Sukuosena tiesiog super!! Ziuriu mergaites pas jus taip tvarkingai viskas isena, net supavydejau truputeli O pas mane tai atrodo kad tiesiog rankos ne is tos vietos auga . Gal ir man reiktu ta lele nupirkt treniruotis , nes jauciu, kad vaikas greit i mano eksperimentus tiesiog spjaus
merginos už gražius žodžius O dėl tvarkingumo - ant šito modelio jau treniruojuosi 3 metus kasdien (tikrai kasdien, nes manoji nepakenčia palaidų plaukų - jai būtinai turiu supint, o ir supintas kasas, kai eina miegot, sumeta viršuje pagalvės ). O prieš tai irgi turėjau nemažai galimybių tobulinti pynimo technologiją . Tvarkingumas kasose atsiranda su patirtim