Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

Labas rytas, mergaites 4u.gif
O as maniau kad cia viena tokia naktibalda lotuliukas.gif

QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 08 23, 00:49)
Dar butu idomu, kr galima butu gauti tu juosteliu , kurios lankstosi, kaip sioje nuorodoje g.gif

user posted image
Toptelejo man cia tokia kvaila mintis blush2.gif , o jei i spalvota raisteli "ivert" plona vielute (mintis sukasi galvoj o kaip ja cia lietuviskai ivardint nezinau. Tikiuosi mane suprasit rolleyes.gif ) Turetu but kazkas panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 08 23, 00:49)

Mane domina tas mazgas, kur ant uodegos risamas. Gaunasi uodega ne gumyte surista o surista virsuje i mazga ir paleista. blush2.gif Man tai tuojau plaukai atsirisa.Idomu, kur ten sutvirtina g.gif

Ant uodegos? Man atrodo, kad uodega yra "išverčiama" ir viskas. Ta prasme, pertrauki visą sruogą per jau surištą gumutę ir palieki viršuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 rugpjūčio 2008 - 11:38
Ne viena naktibalda yra ir daugiau lotuliukas.gif Tik gaila, kad tuoj darbas prasides ir teks eit anksciau gult unsure.gif
Cia su ta uodega tai kitaip atrodo. Na, tas mazgas atrodo kaip slipso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorykštė: 23 rugpjūčio 2008 - 13:42
Gal cia pats paprasciausias mazgas smile.gif. Nors aisku mazgas mazgu nelygus. Buna ivairiu jo risymo budu. Bet cia jau ko gero reiktu ieskot atskirai apie mazgu risyma g.gif .. O kad plaukas butu paklusnesnis ko gero dregina, ar tepa kokiom priemonem tai jis ir laikosi
Va padidintos nuotraukos gal ka iziuresi mirksiukas.gif :

http://bp1.blogger.c...-h/DSCN1951.JPG
http://bp0.blogger.c...-h/DSCN1950.JPG
Atsakyti
O gal cia apatinej nuorodoj atskira sruoga apsuka apie uodega? g.gif
Man taip grazu tas mazgas rolleyes.gif
Atsakyti
Klausyk, o jeigu istikruju pasimt ta uodegyte, padalint i dvi dalis ir padaryt slipso mazga bigsmile.gif
user posted image
Jug turi lele thumbup.gif , pabandyk ant jos, ka gali zinot, gal kas ir iseis mirksiukas.gif .
Atsakyti
O kaip del kaspineliu? Ar perkat, o gal darot pacios ax.gif ..
Va galiu knygute pasidalint rolleyes.gif :
http://s276.photobuc.../SUKUOSENOS/03/
Anksciau buvau daug ivairios informacijos pririnkus, bet dabar ziuriu, kad nuorodos jau paseno verysad.gif , neatsidaro schmoll.gif . Gal kada prie progos senuose diskose pasikapstysiu g.gif , ten irgi nemazai visko buvo 4u.gif .
Atsakyti
Vaivorykštė, kaip sekas 4u.gif ? Sintrigavai su tuo mazgu ir pabegai biggrin.gif
Atsakyti
Šiandieninis mano darbas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 23 rugpjūčio 2008 - 21:56
Labas , merginos ax.gif Sveciu turejau mirksiukas.gif Taigi nuciupau lele ir surisau plaukus kaip slipsa. Gal ir nieko butu, bet baisiai daug vaznios.Tikriausiai ne taip ten risa, nes tada dvieju daliu uodegele lieka.... O gal tada dar karta ta uodegele surisa gumyte:hm

Dilma, tavo merginos plaukai tiesiog super thumbup.gif ir sukuosena kaip is paveiksliuko. As irgi siandien dariau pupai sukuosena ,ta ,kur is uodegyciu kryziukus surisa, bet uzmirsau nufotkinti. Taip isijauciau i tas sukuosenas, kad ir i svecius atejusiai mergaitei plaukus perpyniau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 08 23, 23:37)
Dilma, tavo merginos plaukai tiesiog super thumbup.gif ir sukuosena kaip is paveiksliuko.

drinks_cheers.gif Sukuosena tiesiog super!! Ziuriu mergaites pas jus taip tvarkingai viskas isena, net supavydejau truputeli blush2.gif O pas mane tai atrodo kad tiesiog rankos ne is tos vietos auga hihihi.gif . Gal ir man reiktu ta lele nupirkt treniruotis g.gif , nes jauciu, kad vaikas greit i mano eksperimentus tiesiog spjaus lotuliukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif merginos už gražius žodžius blush2.gif
O dėl tvarkingumo - ant šito modelio jau treniruojuosi 3 metus kasdien (tikrai kasdien, nes manoji nepakenčia palaidų plaukų - jai būtinai turiu supint, o ir supintas kasas, kai eina miegot, sumeta viršuje pagalvės doh.gif biggrin.gif ). O prieš tai irgi turėjau nemažai galimybių tobulinti pynimo technologiją biggrin.gif . Tvarkingumas kasose atsiranda su patirtim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 24 rugpjūčio 2008 - 10:45