Mes naudojam vaikiska purskiama kondicionieriu, bet musu plaukuciai nesivelia, nes tiesus.Gal jus pabandykit, nes kitiems sako padeda.
Siandien savo panai supyniau Burtininkes sukuosena is 4psl. - dvi sukryziuotas kasytes. Nelabai graziai isejo, nes truksta plaukuciu ilgio.Tai kasutes truputi pasisiaususios buvo.Bet vis tiek man patiko Aciu, Burtininke uz ideja
Va mano pirmas rimtesnis bandymas
Labai gražios visų plaukuosenos
O aš vakar bandžiau bandžiau supinti eglute panašiai kaip gabvidas ir nieko man tę neišeina plaukai slysta, gražiai sruogos neatsiskire pametu sruogas, nors ir vandenuku sušlapinau ir sėdėjo nejudėdama nes labai norėjo graži būti vienu žodžiu nemoku gražiai supinti
O aš vakar bandžiau bandžiau supinti eglute panašiai kaip gabvidas ir nieko man tę neišeina plaukai slysta, gražiai sruogos neatsiskire pametu sruogas, nors ir vandenuku sušlapinau ir sėdėjo nejudėdama nes labai norėjo graži būti vienu žodžiu nemoku gražiai supinti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 06 17, 16:13)
žodžiu nemoku gražiai supinti
nesijaudink - visi mokėjimai ateina su praktika . Maniškė paskutiniu metu vaikšti tik išvirkščiai supintais plaukais, nes pastebėjau, kad būtent taip supintos kasos geriau laiko
As tai megstu panelei ispinti krepselius, ir kada svente juos dar papuosti rozytemis.
Krepselis gali buti pintas, arba eiti is uodegytes i uodegyte...
Labai tvarkingai galvyte atrodo....dar tuo perziuresiu visus puslapius ...nes supratau, jog yra daug nuotrauku...
Krepselis gali buti pintas, arba eiti is uodegytes i uodegyte...
Labai tvarkingai galvyte atrodo....dar tuo perziuresiu visus puslapius ...nes supratau, jog yra daug nuotrauku...
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 14, 18:36)
Na jau grozis ... as su savo pinimais cia ne prie ko...
QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 06 10, 01:11)
Mamytes, priimkit ir mane su dukryte i savo buri.Mums dar tik 2m., bet prie savo amziaus mazuliu musu nesupranta, nes dauguma vaikuciu dar neturi ilgu plaukuciu Prisiziurejau cia tiek graziu sukuosenu, kad net kilo itarimas , kad cia visos mamytes kirpejos Is tiesu taip grazu Net nezinau, kaip kai kurias ir padaryti Mes dar mazos, bet kai ka ir pasidarom Labai nekritikuokit, gerai
Kad mano dvimete man taip leistu susipinti...niekada...Po 5 min. pralestu su uodegytemis - pasako...VSE...Gana ir nuima
Tiek variantu pinymo prisiziurejau Dabar iseinu 2sav atostogu - tai eksperementuosiu...paziuresime kas man iseis....
Nu va čia šiandien taip paprastai
Paprastas budas: sklastymas kaip risant dvi uodegytes, tada reikia apie 10 vienodu gumyciu. Risamos uodegytes: pirmiausia kirpciukai, tada atskiriami toliau esantys plaukuciai ir kartu su jais surisama kirpciuku uodegyte, ir t. t. Viska surisus gaunasi 2 uodegytes, bet visas grozis yra del spalvotu gumyciu.
Labai aciu mamytei uz sita ideja
Vakar supyniau dukrai va sitaip, tai parduotuvej buvom demesio centre
O ir siandiem plaukai nesusivele, zodziu
QUOTE(Abai @ 2008 08 04, 12:14)
Labai aciu mamytei uz sita ideja
Kaip zaviai atrodo !!!
As tik švenčių progomis kažka sugalvoju. Bet tai ka pamačiau čia -nuostabu. Eisiu treniruotis .
manoji nesiduoda,net kol priprasau susisukuoti kiek kantrybes reikia,baisu ir pagalvoti.Nenori nes jos plaukai labai veliasi nes truputi garbanojasi,nespeji isukuoti kai jau kitur susivelia is nauja,pirkom is Johnsono balsama plaukams skirta specialiai kad lengvai butu isukuoti ,nepadedavo,tai daba pirkau Schwarzkopf balsama purskiamas tai geriau isukuoti ir plaukai stipresni ,zvilgantis tapo.labai grazios sukuosenos.