Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

Mes naudojam vaikiska purskiama kondicionieriu, bet musu plaukuciai nesivelia, nes tiesus.Gal jus pabandykit, nes kitiems sako padeda. ax.gif

Siandien savo panai supyniau Burtininkes sukuosena is 4psl. - dvi sukryziuotas kasytes. Nelabai graziai isejo, nes truksta plaukuciu ilgio.Tai kasutes truputi pasisiaususios buvo.Bet vis tiek man patiko ax.gif Aciu, Burtininke uz ideja 4u.gif
Atsakyti
oi kiek ideju prisirinkau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Va mano pirmas rimtesnis bandymas user posted image
Atsakyti
Labai gražios visų plaukuosenos thumbup.gif

O aš vakar bandžiau bandžiau supinti eglute panašiai kaip gabvidas ir nieko man tę neišeina plaukai slysta, gražiai sruogos neatsiskire doh.gif pametu sruogas, nors ir vandenuku sušlapinau ir sėdėjo nejudėdama nes labai norėjo graži būti vienu žodžiu nemoku gražiai supinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2008 06 17, 16:13)
žodžiu nemoku gražiai supinti  blush2.gif

console.gif nesijaudink - visi mokėjimai ateina su praktika mirksiukas.gif . Maniškė paskutiniu metu vaikšti tik išvirkščiai supintais plaukais, nes pastebėjau, kad būtent taip supintos kasos geriau laiko 4u.gif
Atsakyti
As tai megstu panelei ispinti krepselius, ir kada svente juos dar papuosti rozytemis.
Krepselis gali buti pintas, arba eiti is uodegytes i uodegyte...
Labai tvarkingai galvyte atrodo....dar tuo perziuresiu visus puslapius doh.gif ...nes supratau, jog yra daug nuotrauku... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 07 14, 18:36)
Ačiū  blush2.gif

Dar vienas eglutes variantas  bigsmile.gif
user posted image

Na jau grozis ... as su savo pinimais cia ne prie ko...

QUOTE(Vaivorykštė @ 2008 06 10, 01:11)
Mamytes, priimkit ir mane su dukryte i savo buri.Mums dar tik 2m., bet prie savo amziaus mazuliu musu nesupranta, nes dauguma vaikuciu dar neturi ilgu plaukuciu verysad.gif Prisiziurejau cia tiek graziu sukuosenu, kad net kilo itarimas , kad cia visos mamytes kirpejos biggrin.gif Is tiesu taip grazu  blush2.gif Net nezinau, kaip kai kurias ir padaryti g.gif Mes dar mazos, bet kai ka ir pasidarom blush2.gif Labai nekritikuokit, gerai blush2.gif
user posted image

user posted image

Kad mano dvimete man taip leistu susipinti...niekada...Po 5 min. pralestu su uodegytemis - pasako...VSE...Gana ir nuima doh.gif
Tiek variantu pinymo prisiziurejau thumbup.gif Dabar iseinu 2sav atostogu - tai eksperementuosiu...paziuresime kas man iseis.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 19 birželio 2008 - 10:03
Nu va čia šiandien taip paprastai user posted imageuser posted image
Atsakyti
Paprastas budas: sklastymas kaip risant dvi uodegytes, tada reikia apie 10 vienodu gumyciu. Risamos uodegytes: pirmiausia kirpciukai, tada atskiriami toliau esantys plaukuciai ir kartu su jais surisama kirpciuku uodegyte, ir t. t. Viska surisus gaunasi 2 uodegytes, bet visas grozis yra del spalvotu gumyciu.
Atsakyti
Labai aciu mamytei uz sita ideja aciuks.gif
user posted image
Vakar supyniau dukrai va sitaip, tai parduotuvej buvom demesio centre bigsmile.gif
O ir siandiem plaukai nesusivele, zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 04, 12:14)
Labai aciu mamytei uz sita ideja aciuks.gif
user posted image
Vakar supyniau dukrai va sitaip, tai parduotuvej buvom demesio centre  bigsmile.gif
O ir siandiem plaukai nesusivele, zodziu  thumbup.gif

Kaip zaviai atrodo !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As tik švenčių progomis kažka sugalvoju. Bet tai ka pamačiau čia bigsmile.gif -nuostabu. Eisiu treniruotis 4u.gif showoff.gif .
Atsakyti
manoji nesiduoda,net kol priprasau susisukuoti kiek kantrybes reikia,baisu ir pagalvoti.Nenori nes jos plaukai labai veliasi nes truputi garbanojasi,nespeji isukuoti kai jau kitur susivelia is nauja,pirkom is Johnsono balsama plaukams skirta specialiai kad lengvai butu isukuoti ,nepadedavo,tai daba pirkau Schwarzkopf balsama purskiamas tai geriau isukuoti ir plaukai stipresni ,zvilgantis tapo.labai grazios sukuosenos.
Atsakyti