Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(alexandra. @ 2007 07 01, 12:34)
Maniskei spalio men bus 4 metukai, mes dar nekarto nebuvome kirpykloj  blush2.gif  . Suprantu kad jau reiktu, bet niekaip neprisiruosiam.

Mano vyresnei dukrytei irgi jau keturi metukai, net irgi dar nebuvę kirpykloj. Grifką ir galiukus visada mb patrumpina. Plaukučiai jos jau ilgi ir dažniausiai aš jai surišu kasytę, kartais supinu dvi kasytes. ai išsiprausiam, visada pripinu kasyčių, kad po to plaukučiai garbanoti būtų. Jai tas labai patinka. O šiaip šukuotis tai ji nelabai mėgsta, nes vis peša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2007 07 10, 13:24)
maniske tokio pat amziaus, kaip ir taviske smile.gif tiksliau 4d jaunesne, bet plaukai tik iki peciu. labai sunkiai auga. tad nera is ko daryti ispudingu sukuosenu, todel dazniausiai buna palaidais plaukais arba su 1 ar dviem uodegelem. o ir tas pacias uodegeles pradejo leisti risti tik kazkur pries pusmeti. budavo jei surisam, tai paziuredavo i veidrodi isklausydavo pagyrimus ir gumytes istraugdavo lotuliukas.gif
o tai kaip tie segtukai laikosi silpnuose plaukuose, nes pas mus nesilaiko isslenka g.gif

visaip būna blush2.gif bet kai suriši į dvi uodegeles, sagutes laikosi.kai palaidi,tai tikrai išslenka ir nesilaiko.beje,yra pirkti tokių mažų , gražių sagučių ir gumučių atrodo "eurokos"parduotuvese. tokios linksmos,vaikiškos ir tvirtos
Atsakyti
mazylė vis dar nesileižia šukuojama bet jau nuspirkau plaukų purškiklš nuo vėlimosi sakė labai geras tai pabandysim. bet kartais nusišypso laimė ir susipinam dvi kasytes ar du kuodukus susirišam mes čia http://public.fotki.com/angelele/
Atsakyti
Man tie egluciu pynimai taip grazu, bet paciai supinti be sansu. Lyg teoriskai zinau, o kai pabandau praktiskai iseina snipstas.
Tai tenkinames paprastom uodegytem arba kasytem smile.gif
O dukra neturi ir kantrybes stovet kol susukuosiu, o ka jau kalbet apie mokymasi doh.gif . Gal reikia ant kokios leles mokytis pinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitule: 07 rugsėjo 2007 - 15:15
Ačiukas visoms už nuostabias idėjas 4u.gif Mano mažesnioji labai nenori šukuotis,o jau kur ten pynimai doh.gif Bet va,parodžiau jūsų įdėtas nuotraukytes,paklausiau,ar nori būt tokia graži,kaip tos mergaitės,tai ėmė ir sutiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Eglute dičkę supinu,bet įmantresnei šukuosenai fantazijos trūksta blush2.gif Bet dabar tai jau užsivedžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
valio kad nors kam tos nuotraukytės padeda thumbup.gif mano pupai gražu bet pinti nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 09 07, 16:14)
Man tie egluciu pynimai taip grazu, bet paciai supinti be sansu. Lyg teoriskai zinau, o kai pabandau praktiskai iseina snipstas.
Tai tenkinames paprastom uodegytem arba kasytem smile.gif
O dukra neturi ir kantrybes stovet kol susukuosiu, o ka jau kalbet apie mokymasi  doh.gif . Gal reikia ant kokios leles mokytis pinti  lotuliukas.gif

Sveikos maytes,

Ir as turiu 5 metu mergina. man labai patinka jos visa galva supinti drakoniukais. Prigalvojam ivairiausiu budu. Po to galima savaite nesukti galvos. Ir grazu ir praktiska. As pinu ir vaikus ir mamas. Jeigu kas norite - labai prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triglavas @ 2007 09 10, 22:26)
Sveikos maytes,

Ir as turiu 5 metu mergina. man labai patinka jos visa galva supinti drakoniukais. Prigalvojam ivairiausiu budu. Po to galima savaite nesukti galvos. Ir grazu ir praktiska. As pinu ir vaikus ir mamas. Jeigu kas norite - labai prasom smile.gif

Sveika o tai kokiam mieste g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 09 11, 10:37)
Sveika o tai kokiam mieste g.gif

Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triglavas @ 2007 09 11, 10:57)

Toli biggrin.gif gal nuotraukyčių įmestum fantazijai patobulint ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Prasom nuotraukyciu:

Cia supinta tik puse galvos (priekis). Tuomet gale kiekviena diena galima vis kitaip suristi:

user posted image

Cia apie kiekviena uodegele apipintos kasytes ratu:

user posted image

user posted image

user posted image

Cia pora visos galvos pynimo budu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
4u.gif Niu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražu bandysiu ale manosios baisiai slidūs plaukai thumbup.gif Labai pavydžiu mamoms kurios taip sugeba pint 4u.gif Ir panelė mano ne iš kantriūjų ar ilgai trunki pindama dukrytei g.gif 4u.gif
Atsakyti