Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

[quote=kendi,2004 10 30, 09:25]
rytais pries darzeli pynti neleigzia, nes tipo pesu, tai risu dvi uodegas, savaitgaliais, kai ziuri filmukus, galiu paeksperimentuoti wink.gif tada ir daug kasyciu pripinu ir eglute ir daug uodegyciu ir t.t. dar kartais grista is darzelio labai graziai supinta, viena aukletoja vis pasistengia smile.gif
[/[B]quoteAš tai stebiuosi kaip sugebi supinti kaseles eglute.Maniškė vos prileidžia surišt uodegėles.O apie pynimą nė kalbos nėra.Nesvarbu ką bežadėtum ir ką bežiū rėtų per tv .
Atsakyti
Maniskei spalio men bus 4 metukai, mes dar nekarto nebuvome kirpykloj blush2.gif . Suprantu kad jau reiktu, bet niekaip neprisiruosiam. Kaidukrytei buvo 9 men vyras patrumpino jai grifka, kol as buvau i parduotuve nubegus doh.gif .
O sukuojames taip: kai skubam ryte i darzeli tai tiesiog surisu dvi uodegas, jei turime pora minuciu tai supinu dvi kasytes, tai kazkodel megstamiausia sukuosena. Is darzelio ateina labai grazi, nes viena aukletoja tikrai labai daug visokiu sukuosenu visom mergaitem prigalvoja. Man paciai taip nesigauna unsure.gif . Musu sviesiu plaukuciu ilgis beveik iki liemens, kasytes jau ne be plonutes. Man net atrodo kad jos plauku jau daugiau neg pas mane (man po nestumo tikriausiai puse isslinko blink.gif ) O sukuotjames ramiai nuo 1 metuku. jau priprat kad nesusisukavus is namu neiseisim, i sveciu nepasikviesim. Tai ramiai viska kenciam (jokiu multiku nereikia), ramiai pastovi, arba savaitgali sedi ant kedutes pries veidrodi nail.gif flirt.gif . Parduotuvese megstam rinktis gumytes ir sektukus. Bet tik kad norime visokiu mazyciu gumyciu su visokiais zvereliais ir lelytem, o jos dazniausiai duna su labai mazom gumom, suristi plaukus jomis beveik neimanoma, nebent ant kasyciu galiuku schmoll.gif

Nuotraukose sukuosenoos fantastiskos wub.gif
Atsakyti
Mano merginos (5metu)labai ilgi,veslus plaukai,kas pamato ,visi sako ,kad Dievo dovana ax.gif Bet as tai ne meistre supint ka grazaus,tai daznai palaidais vaikstom,pas ja visiskai nesivele thumbup.gif
Atsakyti
maniske nesileidzia sukuojama.supinu paprastai kasytes,arba pati uodega susirysa.
Atsakyti
Mano panelyte tikra damute - labai megsta sukuotis, segtukus, gumytes, plaukai - ohoho, ilgi tankus. Reguliariai einam i "vaiku grozio salona" - vaiku kirpykla, pasikirpti galiuku. Plaukuciai jau iki juosmens. Paskutinis atradimas - pinti daug kasyciu, kaip negriukei - 30 buvom susipyne, savaite nesiojo, kol galvyte plaut reikejo.Supyniau per du kartus, puse galvytes, pailsejo, pazaide, ir kita puse. Labai praktiska sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Labutis supermamos,as naujas narys,turiu 3 metu mergina tai kiekviena ryta kariaujam kad leistu kasytes susukuot.Dazniausiai prisigalvoju visokiu pynimo budu bet ji nevisada issedi ramiai tai tenka rist i dvi kaseles.
Atsakyti
labutis,supermamytes,mano merginai bus sesi metukai plaukuciu turime ilgus ir veslius,tik man su tomis kasytemis sunkokai,mes piname ne daug kasyciu o tiesiog suskirstau plaukus i daug sruogeliu o tas sruogeles keliose vietose surisineju plonytemis gumytemis ir taip visa galvyte,o po to visas tas suraisiotas sruogytes surisame virsugalvyje kai svoguna.Labai spalvinga ir visi sako ,kad grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IRENE @ 2007 07 07, 22:45)
labutis,supermamytes,mano merginai bus sesi metukai plaukuciu turime ilgus ir veslius,tik man su tomis kasytemis sunkokai,mes piname ne daug kasyciu o tiesiog suskirstau plaukus i daug sruogeliu o tas sruogeles keliose vietose surisineju plonytemis gumytemis ir taip visa galvyte,o po to visas tas suraisiotas sruogytes surisame virsugalvyje kai svoguna.Labai spalvinga ir visi sako ,kad grazu biggrin.gif

tai prasom ir mums parodyti savo spalvinga sukuosena mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas smile.gif mano mažajai trys metai.mes labai mėgstam puoštis,pinti kasas smile.gif tačiau turim bėdą schmoll.gif mūsų plaukučiai labai silpni ir kažkodėl nelabai nori augti g.gif tai tenka rišti ir segioti daug daug sagučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexandra. @ 2007 07 01, 11:34)
Maniskei spalio men bus 4 metukai, mes dar nekarto nebuvome kirpykloj  blush2.gif  . Suprantu kad jau reiktu, bet niekaip neprisiruosiam. Kaidukrytei buvo 9 men vyras patrumpino jai grifka, kol as buvau i parduotuve nubegus  doh.gif .
O sukuojames taip: kai skubam ryte i  darzeli tai tiesiog surisu dvi uodegas, jei turime pora minuciu tai supinu dvi kasytes, tai kazkodel megstamiausia sukuosena. Is darzelio ateina labai grazi, nes viena aukletoja tikrai labai daug visokiu sukuosenu visom mergaitem prigalvoja. Man paciai taip nesigauna  unsure.gif  . Musu sviesiu plaukuciu ilgis beveik iki liemens, kasytes jau ne be plonutes. Man net atrodo kad jos plauku jau daugiau neg pas mane (man po nestumo tikriausiai puse isslinko  blink.gif  ) O sukuotjames ramiai nuo 1 metuku. jau priprat kad nesusisukavus is namu neiseisim, i sveciu nepasikviesim. Tai ramiai viska kenciam (jokiu multiku nereikia), ramiai pastovi, arba savaitgali sedi ant kedutes pries veidrodi nail.gif flirt.gif . Parduotuvese megstam rinktis gumytes ir sektukus. Bet tik kad norime visokiu mazyciu gumyciu su visokiais zvereliais ir lelytem, o jos dazniausiai duna su labai mazom gumom, suristi plaukus jomis beveik neimanoma, nebent ant kasyciu galiuku  schmoll.gif 

Nuotraukose sukuosenoos fantastiskos  wub.gif

maniske tokio pat amziaus, kaip ir taviske smile.gif tiksliau 4d jaunesne, bet plaukai tik iki peciu. labai sunkiai auga. tad nera is ko daryti ispudingu sukuosenu, todel dazniausiai buna palaidais plaukais arba su 1 ar dviem uodegelem. o ir tas pacias uodegeles pradejo leisti risti tik kazkur pries pusmeti. budavo jei surisam, tai paziuredavo i veidrodi isklausydavo pagyrimus ir gumytes istraugdavo lotuliukas.gif

QUOTE(reksnyte @ 2007 07 09, 17:48)
labukas  smile.gif  mano mažajai trys metai.mes labai mėgstam puoštis,pinti kasas  smile.gif  tačiau turim bėdą  schmoll.gif  mūsų plaukučiai labai silpni ir kažkodėl nelabai nori augti  g.gif  tai tenka rišti ir segioti daug daug sagučių  biggrin.gif

o tai kaip tie segtukai laikosi silpnuose plaukuose, nes pas mus nesilaiko isslenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2007 07 09, 18:48)
labukas  smile.gif  mano mažajai trys metai.mes labai mėgstam puoštis,pinti kasas  smile.gif  tačiau turim bėdą  schmoll.gif  mūsų plaukučiai labai silpni ir kažkodėl nelabai nori augti  g.gif  tai tenka rišti ir segioti daug daug sagučių  biggrin.gif

Musu irgi labai silpni ir ploni plaukuciai,tad pinu i dvi kasytes,nes nelabai kazka galima prigalvoti daugiau.O beto dar turiu tai padaryti greitai,nes ilgiau sedet atsibosta rolleyes.gif
Atsakyti
Dukrai 7m.,plaukai ilgi iki uzpakaliuko,tai jau netgi kaseliu pynimas uzima daug laiko.Piname viena kasa,kartais dvi,susukam kuodeli arba,virsugalvyje kuodelis,o like palaidi.Arba dvi kasos,bet ne greta,oviena po kitos,kaip butu dviem aukstais.Susivelia o sukavimui nepakanti.Noretu vaikscioti palaidais,bet jau sakyciau per ilgi. smile.gif
Atsakyti