Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(vijja @ 2007 05 13, 21:47)
na,pirmiausia surisk uodegyte smile.gif
as dazniausiai kuodukui pirma supinu kasyte,paskui ja susuku ratuku ir prismaigstau spilgu  cool.gif
o gali ir nepinti,tada visa kasytes ilgi suk i viena puse paemus uz plauku galu ir kai susisuks plaukuciai tada juos susuksi i kuoduka  mirksiukas.gif
kazkaip nesuprantamai as cia isvedziojau  doh.gif
na,bet gal ka nors suprasi biggrin.gif
jei ne,tai sakyk,bandysim det su nuotraukom kiekviena etapa  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atrodo supratau - bandysim, jau smeigtukų prisipirkau mirksiukas.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2007 05 18, 15:49)
lotuliukas.gif
Atrodo supratau - bandysim, jau smeigtukų prisipirkau  mirksiukas.gif
Ačiū  4u.gif

ner uz ka,butinai parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
ir aisku,pasirodykit tongue.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad pagaliau baigėsi mano vargai su dukros kasytėmis...Jos plaukai ilgi, daug, o veliasi doh.gif Kažkoks siaubas. Būdavo, sušukuoju rėkiančią žviegiančią, supinu kasas, o plaukai sugeba kasose būdami susivelti. Neapsikentus nuėjau į kirpyklą pasitarti ir ten nusipirkau tokią purškiamą priemonę. Supurškiau plaukus galvą išplovus ir mūsų vargai pasibaigė...Negalit įsivaizduoti, kaip džiaugiuosi...Baigėsi riksmai šukuojantis.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 14, 15:50)
Mūsų keli variantai  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Burtininke, atvaziuosiu pas Tave mokytis sukuosenu mergytems daryt ax.gif tongue.gif . Ar surengsi man kasu pynimo pamokeles wub.gif ? bo nuostabia mergyte auginu ir reik ismokt graziai plaukucius susukuot, kol kasos uzaugs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 22 gegužės 2007 - 22:19
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 20, 11:55)
Džiaugiuosi, kad pagaliau baigėsi mano vargai su dukros kasytėmis...Jos plaukai ilgi, daug, o veliasi  doh.gif Kažkoks siaubas. Būdavo, sušukuoju rėkiančią žviegiančią, supinu kasas, o plaukai sugeba kasose būdami susivelti. Neapsikentus nuėjau į kirpyklą pasitarti ir ten nusipirkau tokią purškiamą priemonę. Supurškiau plaukus galvą išplovus ir mūsų vargai pasibaigė...Negalit įsivaizduoti, kaip džiaugiuosi...Baigėsi riksmai šukuojantis.... bigsmile.gif

O kokia tai purskiama priemone? ax.gif ir pas mus tokie pat vargai del velimosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2007 05 22, 23:18)
Burtininke, atvaziuosiu pas Tave mokytis sukuosenu mergytems daryt ax.gif  tongue.gif . Ar surengsi man kasu pynimo pamokeles wub.gif ? bo nuostabia mergyte auginu ir reik ismokt graziai plaukucius susukuot, kol kasos uzaugs blush2.gif

uau, grazi ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir as begsiu taip pat sukuoti. 4u.gif lotuliukas.gif 4u.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
Na, čia aukštasis pilotažas thumbup.gif Tu ne veltui burtininkė vadiniesi biggrin.gif Aš taip turbūt niekad neišmoksiu, nors dar kol kas nelabai turiu ką pinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 23, 11:16)
O kokia tai purskiama priemone?  ax.gif  ir pas mus tokie pat vargai del velimosi  doh.gif

Aš savo merginų plaukus perskalaudavau su balzamu, nes kitaip negalėdavau iššukuoti (pusę išraudavau). O purškiama priemonė lieka ant plaukučių, kažin ar nekenkia?
Atsakyti
Lieka. Tiek, kad maloniai kvepia. Negaliu dabar parašyti pavadinimo, nes pas bobutę purškalas paliktas. Parduotuvėse tokių nėra. Reikia klausti kirpėjų...
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 23, 10:16)
O kokia tai purskiama priemone?  ax.gif  ir pas mus tokie pat vargai del velimosi  doh.gif

Pas mane problemos pasibaige, kai nupirkau purskiama plauku balzama vaikams be perplovimo Corine de Farme firmos. Kiekviena ryta purskiu, o paskui sukuoju. thumbup.gif
Naudojam jau koki pusmeti. Atrodo TAIP
Atsakyti
mano dukrytes is veido tai viena kitos kopija, o plaukai tai net nepasakytum, kad sesiu biggrin.gif pirmosios tai kaip vyro beveik juodi, stori, sunkus ir truputi banguoja , o antrosios tai kai mano kai naturali buvau (dabar visai isbalinu, bet ir siaip esu sviesaplauke) ir labai slydus ir lygus. tai jos ir sukuosenas skirtingas turi, pirmoji ilgus plaukus beveik iki liemens ir pati pasirenka sukuosena, o dazniausiai eina palaidais ir visokiu lankeliu daugybe turi, labai juos megsta arba aukstai uodega susirisa su viskokiom gumytem 4u.gif o mazajai dar as sukuoju, kai paklausiu kaip ji nori tai sako dazniausiai kad nezino, tai as parenku dar. smile.gif jos plaukai kaip mano iki peciu ir turi tankia grifkute, tai jai labai grazu kai dvi uodegytes padarau bet neiskelus aukstai, o zemai surisu, prie pat kaklo, taip pat tokias kasytes pasidarau. bet dazniausiai tai buna tos uodegytes smile.gif na dar daznai buna palaidais plaukuciais, jai jokiu saguciu nesegu nes ji jas nusega ir paskui ismeta kur nors, tai ir nesegu kolkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina27: 17 birželio 2007 - 13:20
QUOTE(Pelene @ 2007 05 22, 22:18)
Burtininke, atvaziuosiu pas Tave mokytis sukuosenu mergytems daryt ax.gif  tongue.gif . Ar surengsi man kasu pynimo pamokeles wub.gif ? bo nuostabia mergyte auginu ir reik ismokt graziai plaukucius susukuot, kol kasos uzaugs blush2.gif

Senokai čia besilankiau doh.gif
Visada prašom mirksiukas.gif
Papildyta:

Zylute1, ir kaip sekės? bigsmile.gif

Mojo, nėra čia labai sudėtinga mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burtininke: 22 birželio 2007 - 17:25
vaje kokios šukuosenos visų mergyčių gražios thumbup.gif man dar toli iki tokių aukštumų verysad.gif ir dukrytė ramiai nepasėdi kol uodegėlę surišu o čia...
Atsakyti