Labai noreciau taip imantriai pint, bet ir pati jau nepamenu net kaip eglute pinasi, bet ir panele ir paprastas kasytes supint vos leidzias, o kai pasakau, kad kirpsim- isvis dudas paleidzia
Pabandžiau ant sūnaus Dilma ar padėsi patobulėt
Tobulėt? Visad prašom .
Tik vaikio fotkę išimk - bo mergos prištais užbadys, kad mamka kasas pina
Tai kad jis baisiai nori pintis REPERIS gi tik gala temos nėra pinam kasas berniukam
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 14, 15:50)
Oi koks grozis . Man tai cia aukstoji matematika. Nemoku net paprastos eglutes supinti, principa zinau, bet jos plaukuciai slidus, nesilaiko ir isyra viskas
Kiek čia grožio
O jūs man, mamos-profesionalės pasakykit, kaip kuoduką surišt? nemoku nors tu ką
O jūs man, mamos-profesionalės pasakykit, kaip kuoduką surišt? nemoku nors tu ką
QUOTE(Mazule @ 2007 04 20, 20:04)
Kiek čia grožio
na,pirmiausia surisk uodegyte
as dazniausiai kuodukui pirma supinu kasyte,paskui ja susuku ratuku ir prismaigstau spilgu
o gali ir nepinti,tada visa kasytes ilgi suk i viena puse paemus uz plauku galu ir kai susisuks plaukuciai tada juos susuksi i kuoduka
kazkaip nesuprantamai as cia isvedziojau
na,bet gal ka nors suprasi
jei ne,tai sakyk,bandysim det su nuotraukom kiekviena etapa
Eglutė išvirkščiai
QUOTE(Dilma @ 2007 05 16, 10:12)
Eglutė išvirkščiai
yra teke ir man taip pinti,bet sunkoka atbulai juos deti,vis nelygumu kokiu islenda
labai grazu
Čia mano pirmas bandymas. Patiko . Dabar belieka "atmušti" ranką
Nu ir prisiziurejau cia graziu galvyciu ...man tai aukstasis pilotazas cia .As tik uodega ir kasytes moku supint