Waje,kiek cia graziu sukuosenu ,as savo panikei nesupinu graziai net eglutes ,nes labai ploni plaukuciai
QUOTE(Dilma @ 2007 03 09, 15:54)
Erzini net seilė nutyso
Niu jau kaip grazu mano mergina tai net maziausio sagucio neleidzia isegti , tai ka kalbeti jau apie tokias sukuosenas
Kažko per ligas ant asimetrijos patraukė
Būtų bais gerai, kad dar kas nors kokių idėjų pametėtų
Būtų bais gerai, kad dar kas nors kokių idėjų pametėtų
Aš mielai pinčiau saviškėm, ale, kad kaip šeškai, visai nesileidžia. Pirmokė tik su uodega surišta eina mokyklon, o darželinukė reikalauja supinti tik dvi kasytes. Įkalbėti nepavyksta. Niekaip.
O mums tokia problėmėlė: žiemą labai "elektrinasi" plaukučiai, dar turėjom tokio vaikiško "Loreal" purškiamo losjono nuo tokių bėdų, jis baigėsi ir niekur nerandu pirkti. Kaip jūs tvarkotės su tuo? Plaukai į visas puses, sunku net normaliai iššukuoti.
O mums tokia problėmėlė: žiemą labai "elektrinasi" plaukučiai, dar turėjom tokio vaikiško "Loreal" purškiamo losjono nuo tokių bėdų, jis baigėsi ir niekur nerandu pirkti. Kaip jūs tvarkotės su tuo? Plaukai į visas puses, sunku net normaliai iššukuoti.
QUOTE(Dilma @ 2006 12 30, 22:32)
Dar viena variacija
Pastebėjau, kad tas kasyčių pynimas mane veikia labai relaksuojančiai . Gerai dar, kad dukra neprieštarauja .
Pastebėjau, kad tas kasyčių pynimas mane veikia labai relaksuojančiai . Gerai dar, kad dukra neprieštarauja .
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 14, 15:50)
Fantastiska Suzaveta! Pirma, tai as taip graziai nemokeciau; o antra - maniske tokies eksperimentams nepasiduoda:(
Tai viena laikau frontą?
QUOTE(jurgixe @ 2007 03 12, 15:22)
Nerodo
QUOTE(Dilma @ 2007 03 12, 15:26)
Nerodo
Dilma, o dukrytei neniežti galvos, nesikaso atrodo kad labai įtempia plaukučius tos šukuosenos...Nu aišku -grožis reikalauja aukų
QUOTE(Čalykušu @ 2007 03 13, 10:22)
Dilma, o dukrytei neniežti galvos, nesikaso atrodo kad labai įtempia plaukučius tos šukuosenos...Nu aišku -grožis reikalauja aukų
Nu kad nea, nesikaso, nesiskundžia. Ir nesišypso nuolat . Taip tik atrodo, kad įtempta, o iš tirkųjų tai nelabai, nes vakare visa išsipešiojusi būna .