Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

Labai aciu visoms su patarimais ir padrasinimais del plaukuciu augimo. Ir as vis tikiuosi, kad dar viskas priesaky smile.gif . O su ricinos aliejumi man ir gydytoja rekomendavo vaiko plaukucius patepti, bet karta pabandziau, paskui vos isploviau, dar savaite man jie lipnus atrode. Na, bet gal misinys ir visai nieko
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 12 30, 22:32)
Dar viena variacija ax.gif user posted image

labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2006 06 16, 17:41)
maniskei jau 4 bet nemegsta sukuotis, o kai reikia nukirpti tai dar prasciau, i kirpykla neprikalbinam, tai vargais negalais abu su vyru nukerpam. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2006 12 22, 13:37)
Skaitau ir net pavydu darosi. Gal kas zinot kokius "slaptus" receptus, kaip pagreitinti plaukuciu augima. Mano dukrytei jau 4,5 metuku, taciau nelabai dar yra net ka i kasyte suristi. Kai jai buvo 2 metukai, dar buvo vos su trumpais plaukeliais. Sakytum, - paveldimumas, bet mano pacios plaukai visa laika buvo iki uzpakalio, stori, kaip ir visos gimines. Vyro is viso - ilgi, garbanoti, stori plaukai, -daugelis moteru tokiu pavydetu. Net nezinau kame cia problema, gal kokiu vitaminu truksta ar tam tikru maisto produktu. Maitinau iki 2 metu, gal mazai siaip pieno produktu tuomet naudojo... Tiesiog sirdi skauda ziurint, kaip kitos su ilgiausiom kasom laksto. O ir pats vaikas gi labai nori.
Gal kas zinote kokiu kaukiu pasidaryti, ar kokiomis zolytemis skatinti plauku augima. Kol kas tik perplaunu jai galva su zoliu nuovirais.

Pas mane pacia tokia problema buvo iki 5iu metu, nebuvo kaspino iristi..Mama tepdavo zibalu, karmazinu, beje jo yra Droge, vaikuciam tikrai galima.Dar nepaprastai gera priemone yra juoduju ridiku sultys, tik manau, kad vaikui reikia truputi atskiesti vandenuku, arba kiausiniu, nes grynos gali deginti, nes pati po gimdymo tik taip plaukus ir atgaivinau.Plaunant plaukucius nebijokite uztepti kauke ir palaikyti, savo mergaitei pastoviai dedu kaukes, nuo 2ju metuku, tai plaukuciai iki uzpakalio ir kad lengviau issisukuotu, tepu semenu alieju, kuri perku VITRIOJE, VCUP 4ame aukste yra ta parduotuve.Brangus, apie 80 lt kainuoja, bet uztenka metams ir plaukai blizga kaip reklamoje.Galima perskalauti dilgelem, ajerais, apyniais, arba padaryti mixa ir skalauti.Reikia tik netingeti pazaisti ir rezultatai bus super.Sekmes wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabija* @ 2006 12 20, 09:22)
Nuo gimimo naudojam dukrai Jonson sampuna, paskutiniu metu nebeina išsukuoti plaukučiu,gal galit ka pasiulyt?gal keisti sampuna? g.gif plaukuciai ilgi ,galai garbanojasi 4u.gif

tepkit aliejumi plaukam semenu ar Risingo, tikrai nerealiai padeda!!ISBANDYTA
Atsakyti
[QUOTE][quote=Taurė,2006 12 20, 18:38]
Nemato ji nieko, bet jai dzyn doh.gif

Jetus koks grožis wub.gif
[/quote]
laaabai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=euryte,2007 01 04, 19:49]
Pas mane pacia tokia problema buvo iki 5iu metu, nebuvo kaspino iristi..Mama tepdavo zibalu, karmazinu, beje jo yra Droge, vaikuciam tikrai galima.Dar nepaprastai gera priemone yra juoduju ridiku sultys, tik manau, kad vaikui reikia truputi atskiesti vandenuku, arba kiausiniu, nes grynos gali deginti, nes pati po gimdymo tik taip plaukus ir atgaivinau.Plaunant plaukucius nebijokite uztepti kauke ir palaikyti, savo mergaitei pastoviai dedu kaukes, nuo 2ju metuku, tai plaukuciai iki uzpakalio ir kad lengviau issisukuotu, tepu semenu alieju, kuri perku VITRIOJE, VCUP 4ame aukste yra ta parduotuve.Brangus, apie 80 lt kainuoja, bet uztenka metams ir plaukai blizga kaip reklamoje.Galima perskalauti dilgelem, ajerais, apyniais, arba padaryti mixa ir skalauti.Reikia tik netingeti pazaisti ir rezultatai bus super.Sekmes wub.gif
Papildyta:
aciu, labai aciu, mamytes, uz patarimus, thumbup.gif - butinai pasinaudosiu patarimais, naturalios medziagos tikrai nepakenks, o tada jau sukuosenas darysiu
Atsakyti
Aš šukuoju labai parastai, svarbiausia sąlyga, kad plaukai į akis nelystų. O visokių šedevrų darželyje pripina smile.gif , tada ir aš pasimokau smile.gif
Atsakyti
Mūsų keli variantai biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 14, 15:50)
Mūsų keli variantai  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 01 14, 17:50)
Mūsų keli variantai  biggrin.gif

user posted image

user posted image

Labai gražu. Net jei mano mergina ir duotusi man daryti ką nori su jos plaukais, taip niekaip nemokėčiau. O dabar mąžają vos prikalbinu einant i darželį dvi kasas supint (ir tai dažnaiausiai iš daržo jau gryžta palaidais), o savaitgalį tai net nebegadinu nervų nei sau , nei jai, vaikšto palaidais. kažkada pagasdinau, kad nukirpsiu, tai ji pati pasislėpus karčiukus „pasitrumpino“ iki kokių 2 cm ilgio
Atsakyti
Nemoku tokio gozio padaryt,nors mergu plaukai iki juosmens g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritulka @ 2006 07 21, 10:11)
user posted image
Va ir mano viena iš šukuosenų.

O kiek laiko uztrunka toks darbelis?Ir pinigus negaila butu moket.... notworthy.gif
Atsakyti
Sergam, niekur neskubam, tai galim eksperimentuot smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti