QUOTE(elvyrce @ 2006 12 22, 13:37)
Skaitau ir net pavydu darosi. Gal kas zinot kokius "slaptus" receptus, kaip pagreitinti plaukuciu augima. Mano dukrytei jau 4,5 metuku, taciau nelabai dar yra net ka i kasyte suristi. Kai jai buvo 2 metukai, dar buvo vos su trumpais plaukeliais. Sakytum, - paveldimumas, bet mano pacios plaukai visa laika buvo iki uzpakalio, stori, kaip ir visos gimines. Vyro is viso - ilgi, garbanoti, stori plaukai, -daugelis moteru tokiu pavydetu. Net nezinau kame cia problema, gal kokiu vitaminu truksta ar tam tikru maisto produktu. Maitinau iki 2 metu, gal mazai siaip pieno produktu tuomet naudojo... Tiesiog sirdi skauda ziurint, kaip kitos su ilgiausiom kasom laksto. O ir pats vaikas gi labai nori.
Gal kas zinote kokiu kaukiu pasidaryti, ar kokiomis zolytemis skatinti plauku augima. Kol kas tik perplaunu jai galva su zoliu nuovirais.
Nepergyvenk, iš visko matyti , kad dukra bus garbanė. Aš irgi vaikščiojau ilgai skystai plaukais. O išsipūtė ir susigarbiniavo per vieną vasarą. Direktorė net mamą į mokyklą kvietėsi :"kam leidot šeštokei cheminį susidėt?" Cha. Tad manau, ramiai gyvenkit. Va, kai susigarbanos, tada bus problemų - po nakties man kuokštais iškirpdavo.