QUOTE(Sigita710402 @ 2006 12 17, 18:37)
Labai gražiai VIJJA sušukavai dukryte, bet aš savo mažiukei (3 su puse metų)vien kol iššukuoju plaukus iš ryto apie pynimą jau ir pagalvoti nebenoriu. Gal kuri mamyte patars kokį šampūną naudoti kad lengviau išsišukuotų garbanoti ilgi plaukai.
aciu
vat mes dabar irgi neissirenkam sampuno gero
visad atsiusdavo sese is JAV ,tai super buvo
o dabar teko cia pirktis,tai elektrinasi plaukuciai,sunkiai sukuojasi
tai nupirkus turiu aliejuka plauku galiukams,bet pateplioju isplautus,dregnus plaukiukus per visa ilgi,tai lengvai tada sukuojasi ir nesielektrina
QUOTE(Sigita710402 @ 2006 12 17, 11:37)
Labai gražiai VIJJA sušukavai dukryte, bet aš savo mažiukei (3 su puse metų)vien kol iššukuoju plaukus iš ryto apie pynimą jau ir pagalvoti nebenoriu. Gal kuri mamyte patars kokį šampūną naudoti kad lengviau išsišukuotų garbanoti ilgi plaukai.
Gal Lietuvoje yra purškalo kurio papurškus lengva koltūnus šukuoti ? Aš be jo neiššukuočiau savo kūtvelos
Surišti leidžia tik bizelę pakaušyje. Kasdien turiu derėtis, kad leistų įsegti segtuką, kad nuaugusius kirpčius laikytų. Nnenoriu kirpti tų kirpčių, netinka jai labai. Tikiuosi, kad susipras pagaliau, kad tie segtukai nesikandžioja
Jei nesušukuoju, tai būna tikrų tikriausia kūtvela "kuda hačiu, tuda tarčiu"
mes į savo šukuosenas - kasytės, uodegytės - įtraukiam ir pusinę eglutę (ar kaip ji ten) vietoj lankelio. pagaliau vaikas išsėdi ir pagaliau mamai gaunasi
o kadangi kirpčiukų dalį nuauginam, tai kažką kito padaryti ir nebeišeina
Taure, o ar per nuaugusius kirpčiukus dar ką nors mato tavo makalaika? manoji tai irgi būna kad nesileidžia net segtuko įsegti, bet paskui susinervina, kad nieko nemato ir pati man viską suneša, kad tik susegčiau tuos kirpčiukus
Taure, o ar per nuaugusius kirpčiukus dar ką nors mato tavo makalaika? manoji tai irgi būna kad nesileidžia net segtuko įsegti, bet paskui susinervina, kad nieko nemato ir pati man viską suneša, kad tik susegčiau tuos kirpčiukus
Na, o mes į darželį taip ėjom šitaip . Ir pynėmės ryte, užtrukom 20 min
QUOTE(Dilma @ 2006 12 19, 17:59)
laaabai grazu
Nuo gimimo naudojam dukrai Jonson sampuna, paskutiniu metu nebeina išsukuoti plaukučiu,gal galit ka pasiulyt?gal keisti sampuna? plaukuciai ilgi ,galai garbanojasi
nuo gimimo naudojam sebamed šampūną
QUOTE(Dilma @ 2006 12 19, 17:59)
Na mums ko gero prireiktų valandos, jei ne daugiau
QUOTE(Dilma @ 2006 12 19, 18:59)
Ale auksaranke mamyte ir tik 20min Bet mano ir tiek neistvertu vis rekia nepesk Saunuole Dilma Labai grazu
QUOTE(krika @ 2006 12 19, 03:04)
mes į savo šukuosenas - kasytės, uodegytės - įtraukiam ir pusinę eglutę (ar kaip ji ten) vietoj lankelio. pagaliau vaikas išsėdi ir pagaliau mamai gaunasi
Nemato ji nieko, bet jai dzyn
QUOTE(Dilma @ 2006 12 19, 10:59)
Jetus koks grožis