Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

mes siandien taip susipynem smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 11 20, 23:00)

swoon.gif wub.gif wub.gif koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 11 20, 22:00)

wub.gif ir kelinta keliates tokiai sukuosenai padaryt? doh.gif g.gif
Atsakyti
Tiesiog nėra žodžių bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 21, 09:42)
swoon.gif  wub.gif  wub.gif koks grožis  wub.gif
QUOTE(violetik @ 2006 11 21, 12:12)
wub.gif ir kelinta keliates tokiai sukuosenai padaryt? doh.gif  g.gif
QUOTE(renolda @ 2006 11 21, 13:12)
Tiesiog nėra žodžių  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

oi,aciu ,mergaites,uz komplimentus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Violetik,as ne ryta pyniau kasytes,o vakare biggrin.gif uztrukom beveik valanda rolleyes.gif ir dabar kokias tris dienas bus ramu ,nereiks sukuotis ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 21 lapkričio 2006 - 14:44
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 11 19, 23:31)
Mano panos plaukai ilgi, bet labai garbanoti ir plonyciai. Nieko nepadarysi, tik grazus segtukas priekyje, kad plaukai i akis nelistu.. Ir viskas  nail.gif

Ir, įtariu, gerai atrodote. Ilgi ir garbanoti plaukai - tai taip gražu, ko daugiau reikia?
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2006 11 21, 20:35)
Ir, įtariu, gerai atrodote. Ilgi ir garbanoti plaukai - tai taip gražu, ko daugiau reikia?

drinks_cheers.gif visiskai sutinku, vaikams garbaneles -pati graziausia sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
Ale mamų išradingumas thumbup.gif Ir mergyčių kantrybė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mūsų tai plaukučiai labai ploni ir slidus, nepaklusnūs doh.gif O dar ir konservatorės didžiausios esam, nieko naujo nepasiūlysi frusty.gif , o dar kad ir supyntum tradicines dvi kasas - ryte pykčiai, nes nenustovi ramiai. Tai dabar priėjom kompromisą - nusikirpom trumpai, nes būdavo dvi bizės - pėlės uodegos. Bet dabar kita problema - lenda plaukučiai į akis, o segtukai visai nelaiko - visi išslysta. Tai dabar priekį suimu plaukučius ir arba susegu, arba supinu kasytę. o taip norisi ką nors gražiai sugalvoti ax.gif
Atsakyti
visada atsimenu kaip mama mane nukirpdavo kaip berniuka vien todel kad nemokejau pati susisukuot,man tai budavo labai skaudu tai dabar savo atzalelei auginu plaukucius,sklastymas netiesus gaunasi,bet kasytes normaliai susipina
Atsakyti
Miglutes ( 2m. ) plaukuciai labai ploni, slidus ir pasipute smile.gif O gal siek tiek garbanoti? Nu vienu zodziu labai grazus biggrin.gif Risam i dvi bizikes, nes tai greiciausiai, arba i kasytes pinam. Kelis kart pavyko ir i dvi eglutes supint, kol savo kaspinus tyrinejo thumbup.gif Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako: Man karsta!
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:05)
Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako:  Man karsta!

saunuole Miglute biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:05)
Miglutes ( 2m. ) plaukuciai labai ploni, slidus ir pasipute  smile.gif  O gal siek tiek garbanoti?  Nu vienu zodziu labai grazus  biggrin.gif  Risam i dvi bizikes, nes tai greiciausiai, arba i kasytes pinam. Kelis kart pavyko ir i dvi eglutes supint, kol savo kaspinus tyrinejo  thumbup.gif    Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako:  Man karsta!

fainuolė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti