mes siandien taip susipynem
QUOTE(vijja @ 2006 11 20, 23:00)
mes siandien taip susipynem
koks grožis
Tiesiog nėra žodžių
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 21, 09:42)
koks grožis
QUOTE(violetik @ 2006 11 21, 12:12)
ir kelinta keliates tokiai sukuosenai padaryt?
QUOTE(renolda @ 2006 11 21, 13:12)
Tiesiog nėra žodžių
oi,aciu ,mergaites,uz komplimentus
Violetik,as ne ryta pyniau kasytes,o vakare uztrukom beveik valanda ir dabar kokias tris dienas bus ramu ,nereiks sukuotis
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 11 19, 23:31)
Mano panos plaukai ilgi, bet labai garbanoti ir plonyciai. Nieko nepadarysi, tik grazus segtukas priekyje, kad plaukai i akis nelistu.. Ir viskas
Ir, įtariu, gerai atrodote. Ilgi ir garbanoti plaukai - tai taip gražu, ko daugiau reikia?
QUOTE(Pippi @ 2006 11 21, 20:35)
Ir, įtariu, gerai atrodote. Ilgi ir garbanoti plaukai - tai taip gražu, ko daugiau reikia?
visiskai sutinku, vaikams garbaneles -pati graziausia sukuosena
Ale mamų išradingumas Ir mergyčių kantrybė
Mūsų tai plaukučiai labai ploni ir slidus, nepaklusnūs O dar ir konservatorės didžiausios esam, nieko naujo nepasiūlysi , o dar kad ir supyntum tradicines dvi kasas - ryte pykčiai, nes nenustovi ramiai. Tai dabar priėjom kompromisą - nusikirpom trumpai, nes būdavo dvi bizės - pėlės uodegos. Bet dabar kita problema - lenda plaukučiai į akis, o segtukai visai nelaiko - visi išslysta. Tai dabar priekį suimu plaukučius ir arba susegu, arba supinu kasytę. o taip norisi ką nors gražiai sugalvoti
Mūsų tai plaukučiai labai ploni ir slidus, nepaklusnūs O dar ir konservatorės didžiausios esam, nieko naujo nepasiūlysi , o dar kad ir supyntum tradicines dvi kasas - ryte pykčiai, nes nenustovi ramiai. Tai dabar priėjom kompromisą - nusikirpom trumpai, nes būdavo dvi bizės - pėlės uodegos. Bet dabar kita problema - lenda plaukučiai į akis, o segtukai visai nelaiko - visi išslysta. Tai dabar priekį suimu plaukučius ir arba susegu, arba supinu kasytę. o taip norisi ką nors gražiai sugalvoti
visada atsimenu kaip mama mane nukirpdavo kaip berniuka vien todel kad nemokejau pati susisukuot,man tai budavo labai skaudu tai dabar savo atzalelei auginu plaukucius,sklastymas netiesus gaunasi,bet kasytes normaliai susipina
Miglutes ( 2m. ) plaukuciai labai ploni, slidus ir pasipute O gal siek tiek garbanoti? Nu vienu zodziu labai grazus Risam i dvi bizikes, nes tai greiciausiai, arba i kasytes pinam. Kelis kart pavyko ir i dvi eglutes supint, kol savo kaspinus tyrinejo Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako: Man karsta!
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:05)
Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako: Man karsta!
saunuole Miglute
QUOTE(olantukas @ 2006 12 08, 22:05)
Miglutes ( 2m. ) plaukuciai labai ploni, slidus ir pasipute O gal siek tiek garbanoti? Nu vienu zodziu labai grazus Risam i dvi bizikes, nes tai greiciausiai, arba i kasytes pinam. Kelis kart pavyko ir i dvi eglutes supint, kol savo kaspinus tyrinejo Bet kai atsibosta mergelei kasos, issipesa gumutes ir sako: Man karsta!
fainuolė