na ir gražiai jūs čia pinat
man tai aukštasis pilotažas - pas mus tradicinės dvi kasytės ir viskas. Kai kada eglute supinu - o jau riksmo būna
QUOTE(Jurate1971 @ 2006 10 15, 14:13)
Pabandziau kol kas skystokai nes ir mergina mano ne auksines kantrybes Bet sis tas aplink galvyte gavos. Kad taip pamacius visa procesa manau kad pavyktu
Prašom į svečius, pademonstruosiu
Mano mergina 3,5metukų, bet plaukučiai ganėtinai ilgi. Labai norėčiau kažką gražaus išgaut tik viena problėma niekaip nenori šukuotis , nors nusišauk. tai pavyksta tik uodegą surišti, nu geriausiu atveju dvi kasytes. Net nežinau kaip pripratinti prie šukavimosi.
Jo, aišku, kad plaukų pinti visiškai nemoku O į jūsų grožybes bežiūrint nesuprantu kur čia pradžia o kur pabaiga
QUOTE(Čalykušu @ 2006 11 03, 16:26)
labai gražios šukuosenos tik gaila kad mano pupos plaukučiai retučiai ir plonučiai
Na ir grožybės , na ir šukuosenos . Mes taip pat pinam ir pusės galvytės vainikėlį, ir dviejų kasyčių, bet tokio tai dar nebandėm.
Kai mažylė truputuką dar ūgtels tikiuosi jog jos kantrybės pagalba galėsiu išbandyt šias šukuosenas.
Šiaip maniškė kantri ir supratinga mergaitė. Plaukučius jau pinam nuo metukų . Kartais net pati paprašo kad suriščiau plaukučius, nes lenda į akytes ir neleidžia ramiai valgyt ar žaist.
Kai mažylė truputuką dar ūgtels tikiuosi jog jos kantrybės pagalba galėsiu išbandyt šias šukuosenas.
Šiaip maniškė kantri ir supratinga mergaitė. Plaukučius jau pinam nuo metukų . Kartais net pati paprašo kad suriščiau plaukučius, nes lenda į akytes ir neleidžia ramiai valgyt ar žaist.
Labai gražios šukuosenos Aukštasis pilotažas. Tik kad mano šešiametei nelabai plaukai auga, be to silpnučiai. Dėl to kerpam stilingai trumpai. Paskutinį kartą mažoji pareiškė, kad nori kasų. Ką gi, bandysim. Aišku, jei nešauks šukuojama
Sveikos. Krikšto dukrai plaudama galvą visad trūputį plaukučius įtrinu Generos firmos plaukų kaukės ir tuoj pat perplaunu plaukus. Jai labai patinka kvapai ir tai, kad plaukučiai tampa švelnūs ir visai nesivelia. Tad kitą dieną laisvai galima pint įvairias kaseles.
Ne visi vaikai ledziasi sukuojami, mano dukterecia man leisdavosi pint idomiau ,o va savo mamai ne . Tai ir vaiksto dazniausiai su paprastu 1 kuoduku.
Mano reakcija i jusu sugebejimus ir shukuosenas mazdaug tokia -
Mano panos plaukai ilgi, bet labai garbanoti ir plonyciai. Nieko nepadarysi, tik grazus segtukas priekyje, kad plaukai i akis nelistu.. Ir viskas
Mano panos plaukai ilgi, bet labai garbanoti ir plonyciai. Nieko nepadarysi, tik grazus segtukas priekyje, kad plaukai i akis nelistu.. Ir viskas
QUOTE(MAMA2T&T @ 2006 11 19, 22:31)
Tipo, labai baisu ?
Jei mano panos plaukai būtų tokie, kaip taviškės, aš irgi jų nepinčiau