Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moka jūsų vyras "asistuoti" moteriai?

QUOTE(Apuokas @ 2006 12 20, 17:45)
Vyrai sako: muši- reiškia myli  tongue.gif
O tau mylėti turbūt nedera prie įvaizdžio  g.gif Tai kaip čia taip? Ar myli, ar nemuši? Prisipažink  lotuliukas.gif

Sunku pasakyti... ar "zuvis" yra musimas, veikiau skatinimas ateityje geriau elgtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2006 12 20, 15:46)
Sunku pasakyti... ar "zuvis" yra musimas, veikiau skatinimas ateityje geriau elgtis smile.gif

Tai koks tu vyras jei bobai suduot normaliai negali? irnesakyk.gif
Atsakyti
Eee, Blinda, tokis šaunus vyrucis esi, ale tokis netašyc schmoll.gif - bent palaikytai gaspadinei duris kadu su malku glėbiu trobon paraina ar ištiestai galingų delnų kadu iš brikelės ropščias... unsure.gif
Atsakyti
Oi, dar prisiminiau apie tuos vyrus - labai juokinga būna, kada jie mėgina asistuot ir "padeda" tau paltuką apsivilkti, tongue.gif o iš tiesų, laiko jį taip aukštai, kad merginai reikia pasišokinėdamai rankas į rankoves bandyt pataikyt lotuliukas.gif Nors ir esu iš aukštųjų, palto rankovės man atsidurdavo ties pažastim blink.gif Na ir įgrūsk tu tada rankas, kad gudri lotuliukas.gif Pabandžiau brangiąjam paaiškint kas ir kaip. Jis suprato - dabar laiko taip žemai, kad beveik pritūpt reikia 4u.gif
Atsakyti
as tai visad rinkdavaus kavalierius pagal tai, kaip jie moka asistuot wink.gif
Jei per pirma pasimatyma nors vienu duru nesuskubdavo atidaryt, ar lipant laiptais aukstyn uz manes eidavo, jo dienos budavo suskaiciuotos biggrin.gif
Dar megdavau isiprasyt i prabangu restorana- iskart pasimatydavo, ar vaikinas moka 6 irankiais naudotis, ar srebala srebt iprates smile.gif
Na ir pasirinkimu esu patenkinta- niekad maiso nenesu, masinos dureles atidaro, is kurios puses moteriai eit zino biggrin.gif Tai gyvent galima ax.gif
Atsakyti
Mano brangiausiojo tai nesuprasi, jis dalinai moka asistuot: palta paduoda, pro duris praleidzia, pazinties pradzioje ir masinos dureles atidarydavo(dabar jau nebe, suprask: pati galiu), maisus paima visada, bet itariu is smalsumo, ka parnesiau paziuret biggrin.gif , bet vat alkunes ant stalo kartais padeda ir nevisada padekoja uz paslauga. Auklesiu ax.gif
Atsakyti
moka, bet daro, kai pats užsinori

ir dažniausiai asistuoja svetimoms moterims blink.gif doh.gif
ir paltuką paduoda, ir duris atidaro ir žodį gražų pasako
labai patinka moterims įspūdį padaryti, dėmesį parodyti

o man asistuoja tai tik per svarbius įvykius: giminės balius, kieno nors vestuvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 20 gruodžio 2006 - 23:26
O mano brangiausias šiandien su gėlėm grįžo!.. 4u.gif Bet man pirma mintis "jau kažko prisidirbo..." blush2.gif blush2.gif blush2.gif, nors žmogiukas tik norėjo mane pradžiuginti ax.gif... Tai štai, moka asistuot kai pats nori 4u.gif
Atsakyti
Mačiau kartą, kaip vaikinas "asistavo" merginai - užrišo jai batus atsiklaupęs, nors mergina buvo sveikut sveikutele g.gif sakyciau negali, nepajėgia, nėščia, bet dabar...na man kiek keistoka pasirode.

Tiesa, ponas Tadas mane labai įžeidė, negaliu niekaip atsigaut mega_shok.gif ...as bailys???.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(pūgžlys @ 2006 12 21, 08:31)
Mačiau kartą...

Mačiau ir aš. Dabar tas vaikinas turi kitą draugę, gal jau ir vedę. Ir ačiū Dievui.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 12 20, 17:53)
Tai koks tu vyras jei bobai suduot normaliai negali?  irnesakyk.gif

moteru as nemusu smile.gif tik aukleju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dr.Rasa @ 2006 12 20, 18:03)
Eee, Blinda, tokis šaunus vyrucis esi, ale tokis netašyc  schmoll.gif - bent palaikytai gaspadinei duris kadu su malku glėbiu trobon paraina ar ištiestai galingų delnų kadu iš brikelės ropščias...  unsure.gif

Aciu uz komplimentus, nelabai turiu laiko atsakineti, reikia eiti malku miskan ir dar buizos reiks isvirti, o paskui kiauliu eisiu serti....

QUOTE(voveriena @ 2006 12 20, 20:05)
as tai visad rinkdavaus kavalierius pagal tai, kaip jie moka asistuot  wink.gif
Jei per pirma pasimatyma nors vienu duru nesuskubdavo atidaryt, ar lipant laiptais aukstyn uz manes eidavo, jo dienos budavo suskaiciuotos  biggrin.gif
Dar megdavau isiprasyt i prabangu restorana- iskart pasimatydavo, ar vaikinas moka 6 irankiais naudotis, ar srebala srebt iprates  smile.gif
Na ir pasirinkimu esu patenkinta- niekad maiso nenesu, masinos dureles atidaro, is kurios puses moteriai eit zino  biggrin.gif  Tai gyvent galima  ax.gif

O tu nebandei kavalieriu i ringa pasiusti, paziureti ko jis vertas, prikibs gatvej urlaganu shaika, taviski sudauzys, o tave patvarkys.... xe xe xe .... Nu bet svarbu, kad asistuot moka, o kad palieges ir bailys, tai cia ne esme smile.gif

QUOTE(dr.Rasa @ 2006 12 21, 02:26)
O mano brangiausias šiandien su gėlėm grįžo!..  4u.gif Bet man pirma mintis "jau kažko prisidirbo..."  blush2.gif blush2.gif blush2.gif, nors žmogiukas tik norėjo mane pradžiuginti  ax.gif... Tai štai, moka asistuot kai pats nori  4u.gif

Tas pats, skaityk auksciau "o ar moka mustis normaliai?"
Del prisidirbimo, tai aisku, kad prisidirbo... na bet naivumui ribu juk nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2006 12 21, 08:50)
o paskui kiauliu eisiu serti....

Tai kokiai moterikei šiąnakt asistavai, kad 9 valandą kiaulės dar nešertos? bigsmile.gif
Atsakyti