Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moka jūsų vyras "asistuoti" moteriai?

QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 17:06)
Palaukit... Jie neklystu, jūs kalbėjote apie dainas? Ir apie laidotuves.

O aš jums papasakojau ne apie laidotuves, o apie vieną tokį vakarą, kuriame visi tarsi jautė, kad jo kaltinikas - čia, šalia, su visais. Negalėčiau pavadinti to tradicinėmis laidotuvėmis. Buvo visai nepanašu.

sakėt šermenys. nu koks skirtumas kaip pavadinsite. aš jums pasakau savo nuomonę- jūs nedainuojate ne todėl kad jums nesinori -jūs nedainuojate nes žinote kokia bus žmonių reakcija ir turite per mažai "smarvės" taip pasielgti. ir nė velnio jūs nelaužote tų standartų. elgiatės pagal tas nustatytas taisykles, o čia pezate tam kad pezėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 16:14)
Viskas gerai su tais vakarėliais.  biggrin.gif Niekas ten nevaržo. Nereikia bučiuoti rankų - paprastai tik gerti vyną, užkandžiauti ir šnekučiuotis. Kartais paploti  smile.gif  Ir žinokit, niekada specialiai nesistengiu, kad apie mane susidarytų gerą nuomonę naudingi žmonės  biggrin.gif

Patikėkit, kaip ne viskas gerai. Kartais žmogus daug sau prisidirbti gali per tokius vakarėlius. Savo elgesiu, apranga, kultūra, kalba. Kartais detalė sugadina visą kitą.
Jei išmanote etiketą ir tai tampa natūraliu įpročiu tam tikrose vietose, aišku stengtis nereikia, atsipalaiduoji ir būni. Kai kuriems, matot, reikia pasistengti ne gerą įspūdį sudaryti, o nesugadinti išvis bet kokios nuomonės apie save.

Ir šiaip susidarė įspūdis, jog kai kurios mano, kad elgiantis pagal etiketą, esi suvaržytas, seki kiekvieną savo judesį ir išvis nekvėpuoji. Geriausia, kai etiketo laikymasis, kultūra nėra suvaidinta, ji tiesiog natūralus, įprastas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 18:18)
sakėt šermenys. nu koks skirtumas kaip pavadinsite. aš jums pasakau savo nuomonę- jūs nedainuojate ne todėl kad jums nesinori -jūs nedainuojate nes žinote kokia bus žmonių reakcija ir turite per mažai "smarvės" taip pasielgti. ir nė velnio jūs nelaužote tų standartų. elgiatės pagal tas nustatytas taisykles, o čia pezate tam kad pezėt smile.gif

biggrin.gif
Aš nedainuoju tik todėl, kad man nesinori, tikrai biggrin.gif

O dėl standartų - na... kartais sulaužau biggrin.gif O kartais ne biggrin.gif

Bet vis tiek rankos Gustavui nebučiuočiau! Bačkiui irgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(biziukas @ 2010 12 17, 18:23)
Geriausia, kai etiketo laikymasis, kultūra nėra suvaidinta, ji tiesiog natūralus, įprastas dalykas.

Sutinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 17, 17:26)
biggrin.gif
Aš nedainuoju tik todėl, kad man nesinori, tikrai  biggrin.gif

O dėl standartų - na... kartais sulaužau biggrin.gif  O kartais ne  biggrin.gif

Bet vis tiek rankos Gustavui nebučiuočiau! Bačkiui irgi  biggrin.gif
Papildyta:
Sutinku  biggrin.gif

nebučiuočiau ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 17, 18:38)
nebučiuočiau ir aš smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
pagal rytu senoves filosofija asistuoti turi mokinys- mokytojui, silpnesnis- stipresniam, jaunesnis- vyresniam, kvailesnis-patyrusiam.
Is cia isplaukia, kad pagal siuos parametrus , moterys turetu lenktis vyram iki zemes ir nuolankiai sekioti is paskos nudelbusios akis i zeme...
Ir vyrui islipant is auksto visureigio, moteris turi atsiklaupt pries vairotojo duris, kad padaryt laipteli.
Jus aisku isizeisit ir galbut supyksit.
Bet as pasikartosiu:
-mokinys asistuoja mokytojui, o ne atvirksciai.
Ne as tai sugalvojau.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 17, 21:48)
Is cia isplaukia, kad pagal siuos parametrus , moterys turetu lenktis vyram iki zemes ir nuolankiai sekioti is paskos nudelbusios akis i zeme...

Oi, ne, kažkas čia ne taip su ta teorija... Taigi moteris ir vyras- du lygiaverčiai tik skirtingi poliai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 17, 21:48)
pagal rytu senoves filosofija asistuoti turi mokinys- mokytojui, silpnesnis- stipresniam, jaunesnis- vyresniam, kvailesnis-patyrusiam.
Ir vyrui islipant is auksto visureigio, moteris turi atsiklaupt pries vairotojo duris, kad padaryt laipteli.
Jus aisku isizeisit ir galbut supyksit.
Bet as pasikartosiu:
-mokinys asistuoja mokytojui, o ne atvirksciai.
Ne as tai sugalvojau.

o kas sugalvojo?
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2010 12 17, 21:52)
o kas sugalvojo?

lao dze.
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2010 12 17, 21:51)
Oi, ne, kažkas čia ne taip su ta teorija... Taigi moteris ir vyras- du lygiaverčiai tik skirtingi poliai.

cia ne teorija.
Cia daugiatukstantine praktika.
Kad tave nuramint, galiu pasakyt, kad jei moteris vyresne ir turi dzipa, tai laipteli daro vyras.
Su salyga, kad jis jaunesnis ir kvailesnis.
Cia poliai 'vyras -moteris' ne prie ko.
Cia poliai 'mokinys-sensejus'.
As moteri prilyginau mokiniui, nes dazniausiai jau taip pasitaiko...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 17, 23:04)
lao dze.
Papildyta:
cia ne teorija.
Cia daugiatukstantine praktika.
<...>

As uz.
Ir uz jaunesnius/kvailesnius vyrus. Zinoma.

Atsakyti
ohmy.gif)+2010 12 18, 00:03-->
QUOTE(ohmy.gif) @ 2010 12 18, 00:03)
As uz.
Ir uz jaunesnius/kvailesnius vyrus. Zinoma.

tikrai?? mastau.gif
Atsakyti
Blondinai, perskaiciau tavo mintis sunui, jis tau liepe perduoti, sake tu suprasi.

Ismincius zino, kad samone vieninga, daiktai vieningi taip pat, dao vieningas ir visi jie susijungia i viena. Nes jis nematuoja nekintamu kintamo ir nevarzo nepastoviu pastovaus.
Atsakyti