QUOTE(Gordon @ 2010 12 15, 13:11)
Na kur gi visas pasaulis taip gyvena. O Skandinavija, o vakaru Europa, o Amerika? Pas amerikonus uz per dazna sukinejimasi prie moters gali ji tave i teisma paduoti, o Skandinavijoje praleides pro duris susilauksi pasmerkimo. Pazistama buvo svedijoje, jai palta restorane nuvilkinejo, tai visi net atsisuke ziurejo, nesuprasdami kas cia darosi.
Be to, nepamirskite kad yra daugybe tokiu moteru, kurioms to asistavimo net NEREIKIA. Islipes is masinos turi apibegti duris atidaryti, prie stalo valgant siulyti gal silkutes, gal misrainytes? Nu velniam to reikia, jeigu ji gali pati? Kiek man teko buti gimines ar kaimynu baliuose, ten buvo daug ir vyresniu zmoniu - tai vienintelis isskirtinis dalykas, kad snapso pilstymas budavo labiau vyru reikalas (nors kartais ir moterys papilstydavo). Kad vyrai siulytu tai to tai ano moterims... Cia jau butu ikyrumas. O tokio dalyko kad atvaziuoji, islipi is masinos, apibeges aplink dar ir moteriai duris atidarai - is viso nesamone. As niekure nemaciau, kad kas taip darytu.
Papildyta:
Dauguma man pazistamu moteru rengiasi pacios, duris sau atsidaro pacios (ypac jei vyro praleistos eina priekyje), o eifamos gerimu paklausia gal ir tau kazko reikia, juk vistiek einu. tai cia jau nemandagios? Ai taip, mandagi moteris turi leistis buti apsokinejama, o pati del kitu siknos nepajudins.
Papildyta:
Tai va butent, kad cia naturalus kasdieninis elgesys, visi taip iprate ir tai iauge i krauja, o tai sedes dabar, lauks kol ja kas aprengs, stoves prie duru ir lauks kol atidarys...

Siais laikais net gyvenimo tempas neleidzia zaisti tokiu zaidimu.
Apie ką Tu kalbi?

Apie kokį pasaulį?
Žinai, ka buvau štatuose, priėjo ***** prie manęs gatvėje ir paprašė cigaretės, nedaviau (nes bijojau rankinuką atsegti), tai kale išvadino. Tai, va žinokit, dėmesio išlepintos mergaitės, nevažiuokite į Ameriką - ten ne tik Jums paltuko nepaduos, bet dar ir kale vadins ant kiekvieno kampo

Ir mano pažįstatmos pažįstama tą patį pasakojo.
Papildyta:
QUOTE(Gordon @ 2010 12 15, 13:16)
Ateidavo pikta boba pamelzusi karve, atsitempdavo su savimi pieno viedra, paskui grizdavo is lauku piktas pavarges diedas, nusitraukdavo meslinus kantoplius ir palikdavo prie peciaus zmonai nuvalyti, o pats sesdavo prie stalo, laukdamas kada zmona jam paduos bulbu su rugpieniu. Sekmadieniais eidami i baznycia dar susibardavo, apsizodziuodavo, penkis vaikus su savimi vesdamiesi gerkles prarekdavo, juos tramdydami. Ir nieko - gyveno.
Tarp kitko, cia ne juoko delei. Pasakojo, paklauskite savo seneliu jei dar gyvi.
Papildyta:
Na taip, gimiau ir augau provincijoje, o ka tai keicia - ka, ten jau ne zmones? Visa Lietuva nuo tos pacios zagres, geriausiu atveju trecia karta.
***, jis dar ir Žemaitę skaitė
Niekada nemačiau savo senelių piktų ar besibarančiu

Vienintelė nesutarimų tema būdavo, tai senelis vis sakydavo - jei pirmas numirsiu, turėsi su manim kartu graban gultis, o jei - tu, tai aš ant tavo pakarano šoksiu
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 15, 15:25)
Man įdomu pasidarė kodėl niekas neatsako į mano pasisakymus apie pagarbos rodymą ir asistavimą seniems žmonėms, neįgaliems ir pan.

juk pirmiausia vaikus nuo mažens to ir moko, kaip ir bendrų etiketo taisyklių, o paskui jau, atėjus tam amžiui, kai pradedama domėtis kita lytimi, ateina eilė ir santykių tarp vyrų ir moterų paslaptims atskleisti..
Todėl, kad čia ne apie tai tema
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 15, 15:51)
Tą ir sakiau anksčiau, jei būti mandagiam tai būti mandagiam visiems, asistuosti visiems, kuriems reikia pagalbos, ne tik moterims. Dažnai būna, kad tik sava moteris aktualu, ar moterys visumoje, bet visa kita ignoras. Jau nežinau kiek kartojau tą patį, pavargau, nejau sunku suprast ką noriu pasakyt?
Lengva suprasti, lengva, tik skirtingus dalykus kalbi atėjęs su moterim į restoraną vyras nepuls visom restorane esančiom moteriškėm asistuoti
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2010 12 15, 16:03)
Nuo kada toks baisiai dilavas pasidarei
tempe tu pempe
O tai kaip Tu galvoji - pėstute ir į maksimką, ir atgal, ir paštan, taipogi telegrafan, o dar reminderius bloknočiukan surašyti
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 15, 21:49)
as manau, kad paltu uzdejimo ir duru darinejimo kultura atejo is tu laiku, kai bobos dar buvo laukines, o automobiliai nepatvarus.
Nu tipo vaziuoja koks turtingas diedas vakare miesto gatvemis, ziuri kokia 13 metu susalus merga ismaldos prasineja.
Prabyla jam teviski geiduliai..
Atsiveda ja namo, atprausia, aprengia, snuki padazo.
Ir gaunasi jauna grazuole.
Vienas trukumas- durna: tai bardacioka nulauzia, tai masinos duru rankena uzlenkia.
Jei ant duru parasyta 'push', tai jinai stovi ir pucia...
Palta isvirkscia apsirengia.
Ka jau kalbet apie valgymo kultura - nezino ka sukokia sakute valgyt.
Nu karoce.
Diedui ner kada tupos mergos manieru mokyt, o draugeliam pasirodyt su ja nori.
Tai ir pravede instruktaza:
-nieko nedaryk ir nekalbek..As viska uz tave padarysiu.
Duris atidaro, palta uzmauna, prie stalo pats viska uzsako, nes jina patiekalu pavadinimu neistaria.. ideda i lekste ir i ausi pasako kaip valgyt...

Duok penkis, užskaitom
O girdėjai bajerį, kad jeigu vyras automobilio duris atidarinėja, reiškia arba automobilis, arba merga nauja
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2010 12 15, 22:19)
Dykaja Roza
O kas tai yra? Išsilavinimo spragos