Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

QUOTE(agnee @ 2007 09 05, 12:33)
mes taip pat nusipirkom indaplove bet dar nepajungta , o pardavejas pasake kad atskirai plovikliu nereikia  g.gif  tik tabletes . o jusu komentaru paskaiciu ir susimeciau  tai ar reikia  ploviklius visus atskirai ar pakanka tableciu ?  g.gif

maximoj tu tableciu  ivairiu rusiu taip? ir kainos  skiriasi to calgonito tai kaina biski kandziojasi  blush2.gif

Kai pajungiama masina, pries pirma naudojima i spec rezervuara reik ipilti druska ir mazdaug 1litra vandens. Tada indaplove galima naudoti. Tas druskos tirpala ilgam. Na pvz. as naudoju tik tabletes, nes mano masinoje yra funkcija 3in1. Jei naudoji tabletes, geriau rinktis ilgesni plovimo rezima, nes trumpuoju tabletes gali nespeti istirpti. Na as trumpai surasiau, kas pagal instrukcija rekomenduojama.

Beje, pas mane aeg ir buvo instrukcija isvesta i lietuviu kalba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2007 09 05, 12:01)

p.s. dedu tik tabletes, jokių kitų priedų nenaudoju. kai kas naudoja. Kur yra tiesa - nžn.

aš tablečių nenaudoju. Kažkaip pradėjau ne nuo tablečių tai ir pripratau. Druska ir skalavimo skystis įpilami tik kai išsibaigia (bent pas mane užsidega lemputė), o vietoj tabletės dedu miltelius. Taigi taip pat jokio vargo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 05, 15:40)
Nors ir 5 in 1, vis tiek druską pilu ax.gif

Nuo perdaug druskos koroduoja indai. Taip pas mus raso. 4u.gif

As naudoju tik tabletes 5 in 1. smile.gif
Vokieciu vartotoju centrale istyre tabletes. Ir kaip ne keista Somat skalbia ir maziau gadina indus bei stiklus nei Calgonit . Dar pora zymiai pigesniu tableciu(ju Lietuvoj nemaciau) geriau skalbe negu Calgoni. Taip kad patys brangiausi nera patys geriausi. Calgonit pavaro daug reklamos schmoll.gif , o pigiom ir gerom tabletem reklamos nereikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 09 05, 22:00)
Nuo perdaug druskos koroduoja indai. Taip pas mus raso.  4u.gif

As naudoju tik tabletes 5 in 1. smile.gif
Vokieciu vartotoju centrale istyre tabletes. Ir kaip ne keista Somat skalbia ir maziau gadina indus bei stiklus nei Calgonit . Dar pora zymiai pigesniu tableciu(ju Lietuvoj nemaciau) geriau skalbe negu Calgoni. Taip kad  patys brangiausi nera patys geriausi. Calgonit pavaro daug reklamos schmoll.gif , o pigiom ir gerom tabletem reklamos nereikia. ax.gif

Galbūt ir koroduoja, bet man dar nei vienas nesurūdijo biggrin.gif . O jei tik pradeda trūkt druskos, iš karto ant stiklinių atsiranda apnašų dėmės.

Vokiečiai vokiečiais, ką jie ten tyrė ir kaip, nežinau, bet pas mane Somat ir Calgonit indų plovimo kokybė skyrėsi. O kai pirmą kartą nusipirkau Calgonit, jų dar tikrai pas mus nereklamavo - ėjau bandymų keliu biggrin.gif . Iš miltelių labiausiai patiko Fairy (bet jų nebeliko), po jų - Calgonit. Užtai ir pabandžiau tabletes - irgi patiko. Tai ir nebesiblaškau daugiau ax.gif
Atsakyti
[aciu uz atsakymus friends.gif jei kas nors bus neaisku grysiu aciuks.gif
Atsakyti
Man tik gaila kad didziaja dali indu indaplove jau sugadino verysad.gif Kad ir po baliuku ne bet ka i ja idesi nes pvz. taures su papuosimais (kas dazniausiai per baliukus naudojama) netinka joje plaut...Prancuzisko stiklo indai visi subraizyti ir jau rastai baigia nublukt..Irankiai jau baigia prarast savo zvilgesi (kai kuriuos jau geda kam parodyt doh.gif ) Zodziu pries pirkdamos indaplove pirma prisipirkit jai tinkamu indu (visus reiketu pakeist unsure.gif )...nors nesu jau tikra ar tokiu yra...
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 09 15, 13:56)
Zodziu pries pirkdamos indaplove pirma prisipirkit jai tinkamu indu (visus reiketu pakeist unsure.gif )...nors nesu jau tikra ar tokiu yra...

O man nieko neteko keisti g.gif Tiesa, nuo vieno reklaminio puodelio nusiplovė užrašas lotuliukas.gif Bet daugiau viskas gerai ax.gif Net TEFAL keptuvė, kurios, pasirodo, negalima į indaplovę dėti (aš tai sužinojau gerokai vėliau nei pradėjau plauti doh.gif ), liko nepakitusi, nors plaunu ją beveik kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 09 15, 13:56)
Man tik gaila kad didziaja dali indu indaplove jau sugadino verysad.gif Kad ir po baliuku ne bet ka i ja idesi nes pvz. taures su papuosimais (kas dazniausiai per baliukus naudojama) netinka joje plaut...Prancuzisko stiklo indai visi subraizyti ir jau rastai baigia nublukt..Irankiai jau baigia prarast savo zvilgesi (kai kuriuos jau geda kam parodyt doh.gif ) Zodziu pries pirkdamos indaplove pirma prisipirkit jai tinkamu indu (visus reiketu pakeist unsure.gif )...nors nesu jau tikra ar tokiu yra...

Nieko nekeičiau schmoll.gif , visi indai liko tie patys. Tik dabar, pirkdama ryškių spalvų indus (pvz., PŪkuotuko komplektus vaikams) pasižiūriu, kad būtų pažymėta, jog tinkama indaplovei. Tiesa, man tai nusiplovė pažymėjimai nuo kavinuko. Bet tada buvo audra, svyravo elektros srovė ir vargšė indaplovė plovė indus visą naktį ir dar truputį doh.gif biggrin.gif . Beje, nei taurės, nei stiklinės nesusibraižė labiau, nei buvo.

QUOTE(Will @ 2007 09 15, 14:10)
O man nieko neteko keisti  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kelia nerimą, kad niekaip neužsidega druskos lemputė - MB sakau - gal perdegė ar kas, o jis - kai ateis laikas ir užsidegs lotuliukas.gif . Naudojamės jau senokai, tiesa, nekasdien. Indaplovė AEG, na neturėtų būti kokių fokusų, gal kam pasitaikė ir kas kiek laiko pilat druską???
Atsakyti
QUOTE(aukse7 @ 2007 09 15, 23:32)
Man kelia nerimą, kad niekaip neužsidega druskos lemputė - MB sakau - gal perdegė ar kas, o jis - kai ateis laikas ir užsidegs lotuliukas.gif . Naudojamės jau senokai, tiesa, nekasdien. Indaplovė AEG, na neturėtų būti kokių fokusų, gal kam pasitaikė ir kas kiek laiko pilat druską???

Tikrai nedaznai reikia pilt o jei dar ne kasdien naudojat irnesakyk.gif Reikes man paciai kita karta ipylus pasizymet kiek uztenka (del idomumo ax.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2007 09 15, 20:27)
Beje, nei taurės, nei stiklinės nesusibraižė labiau, nei buvo.
drinks_cheers.gif

Stiklas tikrai gerai laiko ir nieko jam nenutinka bet taures su paauksavimu tikrai netinka plaut nes nutrina visus papuosimus. Turi buti tik stiklas ir tada viskas ciki thumbup.gif Norisi visus stiklinius indus turet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2007 09 16, 11:26)
Stiklas tikrai gerai laiko ir nieko jam nenutinka bet taures su paauksavimu tikrai netinka plaut nes nutrina visus papuosimus. Turi buti tik stiklas ir tada viskas ciki thumbup.gif Norisi visus stiklinius indus turet rolleyes.gif

Paprastų tokių taurių neturių, bet turiu Švyturio bokalų su paauksuotu viršuji ir piešinukais, taip tap Carlsbergo taurių irgi su paausavimais, tai joms nieko, nors plaunu beveik kasdien unsure.gif Gal tik toms senesnėms taurėms nepatinka indaplovėje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 09 16, 11:37)
Paprastų tokių taurių neturių, bet turiu Švyturio bokalų su paauksuotu viršuji ir piešinukais, taip tap Carlsbergo taurių irgi su paausavimais, tai joms nieko, nors plaunu beveik kasdien  unsure.gif  Gal tik toms senesnėms taurėms nepatinka indaplovėje?  g.gif

Neturiu as "senesniu" tauriu. Bet ne is devinto karto ir nusiplauna. Ne visas bandziau nes kai vienos nusiplove tai kitu net nebandau unsure.gif Gal dar priklauso ant kokio stiklo piesta g.gif Turiu viena sena rusiska lekste su spalvotu rastu ir nenusiplauna...Taip kad ne visada suprasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 16 rugsėjo 2007 - 10:44