Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip naudotis indaplove?

Druską naudojam visad, skalavimo skysčio - niekad. O rezultato gerumas ir nuo priemonių kokybės priklauso mirksiukas.gif . Man patinka tabletės, nes jas patogiau įdėt, be to, jei perki TP, tai gaunasi pigiai 4u.gif
Atsakyti
Na ryt važiuojam pirkti indaplovės... ax.gif Tikiuosi pateisins lūkesčius... Tai pasakykit ko ten reikia iškart nusipirkt, ta prasme druskos ir t.t....
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 02 16, 18:00)
Na ryt važiuojam pirkti indaplovės... ax.gif  Tikiuosi pateisins lūkesčius... Tai pasakykit ko ten reikia iškart nusipirkt, ta prasme druskos ir t.t....

Reikia: miltelių, skalavimo skysčio ir druskos 4u.gif
Gero naudojimo thumbup.gif Aš jau nebenorėčiau gyventi be indaplovės schmoll.gif Jau vien dėl to, kiek laiko susitaupo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 02 16, 19:07)
Reikia: miltelių, skalavimo skysčio ir druskos  4u.gif
Gero naudojimo  thumbup.gif  Aš jau nebenorėčiau gyventi be indaplovės  schmoll.gif  Jau vien dėl to, kiek laiko susitaupo  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif ... o kokius jūs naudojat? patarkit iš patirties...
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 02 16, 19:41)
Ačiū 4u.gif ... o kokius jūs naudojat? patarkit iš patirties...

Calgonit'ą 4u.gif
Tik druską dabar jau keičiu į kažkokią iš TP, nes ji ten labai pigi thumbup.gif Ir skalavimo skystį kartais kitokį nusiperku, bet miltelių tai į kitus nenoriu keisti, nes šitie puikūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 02 16, 18:07)
Reikia: miltelių, skalavimo skysčio ir druskos  4u.gif
Gero naudojimo  thumbup.gif  Aš jau nebenorėčiau gyventi be indaplovės  schmoll.gif  Jau vien dėl to, kiek laiko susitaupo  bigsmile.gif

Labutis, indaplovę turiu nesenai Elektroliux , naudoju tik tabletes 5/1, kokia ta druska ten turi būti ir kur ją perkate ? blush2.gif

Daiktas thumbup.gif , laiko sąnaudos ir rankų išgelbėjimas. Didelė šeima indų daug, vyruliui pagailo, kad po vakarienė kuičiuosi virtuvėje nupirko, sako tu geriau su manim sėdėk. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 27, 19:17)
indaplovę turiu nesenai Elektroliux , naudoju tik tabletes 5/1,  kokia ta druska ten turi būti ir kur ją perkate ? blush2.gif

Yra speciali indaplovėms skirta druską 4u.gif Parduodama visuose prekybos centruose ax.gif
Atsakyti
as tai realiai nelabai ir zinau, nes vyras viskuo pasirupina biggrin.gif
Atsakyti
Na mano indaplovė tai jau namie stovi, bet dar nepajungta, laukia naujųjų baldelių... tai va suku galvą kaip čia dabar reiks MB įtikinti kad tai labai geras daiktas, o tai dabar jis taip skeptiškai nusiteikęs, atseit gal ir gerai, bet nebūtinas daiktas g.gif ... Jaučiu reikia labai daug pradėt gaminti ir vis jam siūlyt indus plaut(dar mėnuo laukt iki pajungimo), tai tada įvertins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audiga @ 2007 02 28, 09:11)
Na mano indaplovė tai jau namie stovi, bet dar nepajungta, laukia naujųjų baldelių... tai va suku galvą kaip čia dabar reiks MB įtikinti kad tai labai geras daiktas, o tai dabar jis taip skeptiškai nusiteikęs, atseit gal ir gerai, bet nebūtinas daiktas g.gif ... Jaučiu reikia labai daug pradėt gaminti ir vis jam siūlyt indus plaut(dar mėnuo laukt iki pajungimo), tai tada įvertins lotuliukas.gif

Sveikinu, su puikiu pirkiniu, aš prieš porą metelių sakiau paskutinis pirkinys iš buities prietaisų bus nereikalinga man lotuliukas.gif fool.gif . Bet kai vyras kalėdom parvežė wub.gif užsibaldėlinau.

Daug gamink, netaupyk indų ir vyrukas tegul plauna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tegul pajunta "malonumą" prie kriauklės stovėt. mirksiukas.gif O tada ir gerą daiktą įvertins. bigsmile.gif
Atsakyti
yra 2 nustatymai: jeigu skalbiama tabletemis, i kurias ieina visos sudedamosios dalys; atskirai: proskos, druska, skalavimo skystis. mes naudojam atskirai.
pagal pasirinkta buda reikia pagal instrukcija sureguliuoti indaplove 4u.gif
teks skaityt manuala mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audiga @ 2007 02 28, 10:11)

kadangi pas mus buvo susitarima, kad jis indus plauna, tai man ten itikinet nereikejo, kad reikia ar nereikia pirkti lotuliukas.gif
siaip labai tauposi laikas ir pinigai.
nes sedint namie buvau pradejus plaut, tai pamaciau kaip netaupu gaunasi: matem ant suvartojamo vandens kiekio, elektros, o kur laikas, beplaunant apsitasko viskas, tada spinteles valai, o isdziuna visvien ne taip graziai, demes matosi ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Merginos, turiu rimtą bėdą - indaplovė pradėjo leisti vandenį apačioje. Naudotis negalima, nes atsitinka mini "potvyniukas", kuris gali kaimynų butą "išskalbti" smile.gif))

Gal žinote Vilniuje meistrą, kuris tokį nemalonumą galėtų pašalinti?

Indaplovei - VIVAT, nes jau net spėjau palyginti per kelias savaites, kiek daugiau karšto vandens susinaudoja rankomis plaunant sad.gif
Atsakyti