QUOTE(aureja25 @ 2008 12 24, 00:15)
prajuokino pasiulymas isvirti uogiene
kas ziema verda uogienes
turbut be galo skani uogiene iseitu is saldytu braskiu
neisizeiskite, tik siaip prajuokino
Iš karto turbūt manėt, kad jos reik privirt pusė litro, ar kaip minimum trilitrį... Na, tai simboliškai. Perskaičiau kitoje temoje apie uogienę ir man patiko ta mintis... Ir kur gauti ingredientų, tai jau ne mano galvos skausmas... Neturi, vadinasi atmeti šią minti ir ieškai sau tinkamos... Ir beje, jei nemoki virti niekas to ir nesiūlo... Gi ne kiekvienas ir piešt moka, ne kiekvienas siuva, ne kiekvienas meduolius kepa, ne kiekvienam ketureilis gaunasi... Tai tik
idėja, jei tai tau puikiai sekasi ir žinai, kad bus atitinkamai įvertinta, tai ir dovanoji... Jei manai, kad dovana liks nesuprasta, tai geriau neapsiimi...
Kaip supratau temos autorė ieško artimiems žmonėms dovanų, tai savos gamybos tinka, va jei draugei ar kam ne šeimos rate, tai gal ir nelabai... Niekas nesako kad tinka viskas ir visiems, net iš pateiktų idėjų reikia atrinkti kas tiks konkrečiam žmogui... Mesteli keletą idėjų ir jau kiekvieno reikalas ar ja pasinaudoti ar ne... Kiek kas tam turi laiko ir noro vienas gali kelis mėnesius gaminti, kitas per pusvalandį supirks...
Man nepatinka tokie kategoriški pasisakymai... Nes tai nesugebėjimas pasinaudoti pateikta idėja... Aš pvz. kiaušinio neskaptuosiu, bet nereiškia, kad tai bloga idėja, tiesiog šiuo metu ji man netinkama. Gal po dešimt metų jau kitaip galvosiu...
QUOTE(Justelė @ 2008 12 24, 14:44)
Nežinau, bet kažko nežavi manęs šita mintis su uogiene... Tai gal ir kokius raugintus agurkus stiklainiuose dovanot pradėkim
Krizė visgi, reikia atsargas kaupt
Nežavi, tai nežavi... O mane pvz. labai žavi, nesu nei karto gavus, bet jei artimas žmogus nustebintų savo keptais sausainiais ar pan. labai nudžiugintų...
Prie ko čia ta krizė, kas tą krizę išgyvena? Nepanašu, visi perka kaip pamišę... Gal per daug kalbama apie krizę, net ir dovanų temoje
Krizė dar tik kitais metais bus juntama, dabar tai tik žodis, kuris daugelio nė nepalietė...
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 30, 11:51)
Gražiai, įdomiai ir išradingai pateikus galima dovanot praktiškai bet ką
daug paprasčiau parduotuvėj nupirkt, nei pačiam pagaminti... (Kalbu ne apie maistą)...