Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanoti, kai nėra pinigų?

QUOTE(erikae @ 2012 11 29, 20:59)
Isiverziu kaip viesulas i jusu tema smile.gif

Merginos HELP

Turiu uosvius už atlanto .. abu gyvena atskirai su kitomis pusemis .. Zodziu viso 4 zmonės ... Siuntimas kainuoja kosmosa .. kazka sunkaus negaliu idet ..  o ir bendrai dovana isbrangsta .. sad.gif
Suktis reikia greit nes po savaitės jau reikia issiusti kad laiku pasiektu ...

Pernai dovanojau siaudinius papuosimus ant eglutės .. sokolado .. super  thumbup.gif  Tiko .. 
Kita met siunčiau  Prijuostes joms ir po vilnones slepetes jiems ..

Kita met lininius rinkinius stalui papuosti ...
Siemet galvoje kiaura ... Truksta megabaitu ..  doh.gif 

Nu ka gi jiems tokio ... Pilnos ruros is ties .. pas juos ten visko pilna ....  unsure.gif

Vargu ar bespės gauti šiemet, žinau iš savo patirties, nebent siųstumėte greituoju paštu už tikrai kosminę kainą. Į Nujorką dar kaip nors (siuntos iš Lietuvos į JAV dažniausia keliauja per Frankfurtą ir Niukorką), bet pačioje JAV prieš pat Kalėdas "užstringa". O šiaip registruotas siuntinukas į JAV iki 0,5 kg tik ~17 litų, iki 50 g - 10 litų.

Šiaip sunku ką patarti, nežinant žmonių, jų pomėgių. Jei mėgsta rankų darbo dovanas, gal reikėtų užsiregistruoti www.etsy.com ir dovanos paieškoti pačioje JAV? Gal net pavyks rasti lietuvių, gyvenančių JAV, darbų - pamėginkite paieškoti "lithuania" ir atsikaityti per PayPal. Jei kiltų problemų perkant, galite man parašyti AŽ

O jei visgi siųsite iš Lietuvos, ir jei giminės mei megsta žolelių arbatas, galima padovanoti įvairių lietuviškų žolelių arbatų - ji mažai sveria. Esu jų mačiusi įvairiose mugėse, bet kadangi patys prisidžiovinam, tai kontaktų neturiu, bet galima internete pasieškoti.
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2012 11 29, 19:59)
Turiu uosvius už atlanto .. abu gyvena atskirai su kitomis pusemis .. Zodziu viso 4 zmonės ... Siuntimas kainuoja kosmosa .. kazka sunkaus negaliu idet ..  o ir bendrai dovana isbrangsta .. sad.gif
Suktis reikia greit nes po savaitės jau reikia issiusti kad laiku pasiektu ...

gal kokį muzikos cd? tarkim kokį žalvarinio ar smilgelevičiūtės ir t.t. ir t.t.

magnetuką prie šaldytuvo

Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2012 11 29, 20:13)
Man panaši situacija su uošviais - visko turi, tik jie Lietuvoje biggrin.gif Kas metai galva sutinsta, kol ką sugalvoju.

Mes siemet "viska turintiems" mano ir vyro tevams dovanosim kalendorius su anukes foto. Manau kad viska turintiems puiki dovana ranku darbo saldainiai, arbatos rinkinukas, idomesni prieskoniai, zodziu kazkas suvartojamo smile.gif

Atsakyti
Galvoju gal prikepti įvairių sausainių, pripirkti ala M&M-sų, gal dar ko nors ir supakuoti į traškančius maišelius - maišelis sausainių vienos rūšies, maišelis - kitos, maišelis M&M ir t.t., užrišti ryškius kaspinėlius, gal dar kokį palinkėjimą pridėti. Ir arba prieš Kūčių vakarienę sudėlioti ant stalo prie lėkščių, arba po to duoti kiekvienam išsitraukti.
Tokių maišelių daug pridaryti, kad užtektų ir neplanuotiems žmogeliukams.

Dar kokių tai Kalėdinių keksiukų su glajumi ant viršaus ax.gif .

Reikia tik išbandyti prieš tai lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 30 lapkričio 2012 - 11:29
aš irgi skanius dalykus dėsiu, vieniem į dekoruotas medines dėžutes, kitiem į dekoruotus stiklainius smile.gif
Atsakyti
Aš noriu pasidalinti savo atradimu - krikšto dukrytei gimtadieniui dovanojau magnetinę lėlę ir magnetinius drabužiukus - nu žinokit nekainavo nė 10 litų, o kiek mergaitei džiaugsmo buvo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paules @ 2012 11 30, 12:05)
Aš noriu pasidalinti savo atradimu - krikšto dukrytei gimtadieniui dovanojau magnetinę lėlę ir magnetinius drabužiukus - nu žinokit nekainavo nė 10 litų, o kiek mergaitei džiaugsmo buvo... 4u.gif

O kur tokia radot? Nes esu viena ciupinejusi parduotuveje tai apie 50lt kainavo g.gif
Atsakyti
na čia tokios paprastos, pamenat kai vaikystėj popierinės būdavo lėlės, mes išsikirpdavom jas, paskui ri rūbelius, ir uždėdavom - perrenginėdavom smile.gif

tai čia toks paturbintas variantas, supaprastintas smile.gif

user posted image

ir dar paėmiau papildomų drabužiukų "pokyliui" vadinas.

https://pirktuve.lt/...tiniai-zaislai/

Nežinau, ar čia mergytė pasitaikė neišlepinta žaislų gausos, o gal toks paprastas ir nebrangus dalykas turėjo stebuklingų galių, kad labiausiai su šita lėle ir žaidė, nors gavo žymiai brangesnių dovanėlių blush2.gif

QUOTE(sticho @ 2012 11 30, 13:21)
O kur tokia radot? Nes esu viena ciupinejusi parduotuveje tai apie 50lt kainavo  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Paules @ 2012 11 30, 12:33)

Aciu uz nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paules @ 2012 11 30, 13:33)
Nežinau, ar čia mergytė pasitaikė neišlepinta žaislų gausos, o gal toks paprastas ir nebrangus dalykas turėjo stebuklingų galių, kad labiausiai su šita lėle ir žaidė, nors gavo žymiai brangesnių dovanėlių  blush2.gif

Maniškė kažkada, gavus krūvą visokių žaislų, labiausiai apsidžiaugė vienos močiutės dovanotu ... čiulpinuuuuku biggrin.gif (Buvo ir rimtesnė dovana, bet čiulpinukas - be konkurencijos thumbup.gif )
Atsakyti
Kiekvienais metais būna galvos skausmas, ką padovanoti tėčiui doh.gif Bet sugalvojau... bigsmile.gif
Tėtis arbatos mėgėjas (diena be arbatos, ne diena) biggrin.gif
Radau labai fainą ir svarbiausia nebrangų ir praktišką daiktą -arbatžolių sietelį, nes juk nervina žoleles iš puodelio rankiot. Pridėsiu dar arbatos, gražiai supakuosiu ir vualia 4u.gif
http://www.gophoto.i...pg#.UMDZwKxbKNM
http://www.gophoto.i...pg#.UMDak6xbKNM

Kainuoja iki 10lt. Būna pirkti, manau, visur kur prekiauja indais ir pan. (Bazė, Maxima ir t.t) smile.gif
Atsakyti
Įdėsiu nemažai idėjų, ką mes esam išbandę per eilę metų:
user posted image
Čia vaikui buvo užsiėmimas:
user posted image
Dažytas smėlis:
user posted image
Čia taip pat vaiko darbai:
user posted image
Eglutė iš pušies spyglių:
user posted image
Eglutė iš saldainių (neštis per Naujus metus ar į balių, vestuves)
user posted image
Šampano ar kitam buteliui papuošti:kepurėlės, šalikai:
user posted image
Atsakyti