Pas mus dabar irgi tokia situacija, kad po eglute kažką padėti kaip ir nėra iš ko. Dukrai Senis šaltis dovanėlę atnešė, o mudu su vyru kaip ir liekam be nieko. Tai aš irgi suku uodegą iš padėties ir sumasčiau štai ką... Kadangi persikraustėm į būstą, kurio grindys ganėtinai šaltos, tai mezgu vilnones kojines visai šeimynai. Dovana bus visiem, o linkėjimai adresuoti vyrui. Jo kojinės su palinkėjimu jam pačiam sveikatos, kojinės man - su linkėjimu jam meilės, kojinės dukrai - su linkėjimu džiaugsmo (ar gi vaikai ne džiaugsmas) ir kojinės naujagimio kojytės dydžio - su linkėjimu, kad svajonės pildytųsi (mat svajojam apie šeimos pagausėjimą ).
QUOTE(l'eau @ 2010 12 20, 20:28)
labai originaliai atrodo, o kokia jų paskirtis? naudoti prausimuisi taip? ar tą vilna tik kaip įpakavimas?
paskitis - kempine
Siais metaisbeveik visi bus pradziuginti stai tokiomis dovanomis, artimiesiems dar bus papildomai kazkas prideta
QUOTE(elyja @ 2010 12 20, 08:43)
kaip grazu o kur tokią schemutę rasti? šiemet jau nespėčiau, bet kitiems metams tai pasistengčiau ir aš tokių grožių nunert
Aciu
stai schemute
QUOTE(knielita @ 2010 12 21, 14:57)
Siais metaisbeveik visi bus pradziuginti stai tokiomis dovanomis, artimiesiems dar bus papildomai kazkas prideta
labai originalios ir viska sudejus visai ne "papigiai" jusu nuostabiosios dovaneles
QUOTE(perla <3 @ 2010 12 15, 11:17)
As tai kai kam dovanosiu prieskoniu, arbatu rinkinukus. Viskas bus natur produkt sudziovinta mano pacios. Pvz, maltos dziovintos voveraites, dziovinti baravykai, metu arbata, dziovinti pazilikai, dziovinti ciobreliai ir t.t. tuos rinkinukus dailiai supakuosiu. Naturaliems prieskoniams, mano manymu, vietos atsiras kiekvienoje virtuveje O dovana gausis nebrangi, miela ir praktiska
Nereali dovana, ir as tokios noreciau
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 20, 20:24)
Pas mus dabar irgi tokia situacija, kad po eglute kažką padėti kaip ir nėra iš ko. Dukrai Senis šaltis dovanėlę atnešė, o mudu su vyru kaip ir liekam be nieko. Tai aš irgi suku uodegą iš padėties ir sumasčiau štai ką... Kadangi persikraustėm į būstą, kurio grindys ganėtinai šaltos, tai mezgu vilnones kojines visai šeimynai. Dovana bus visiem, o linkėjimai adresuoti vyrui. Jo kojinės su palinkėjimu jam pačiam sveikatos, kojinės man - su linkėjimu jam meilės, kojinės dukrai - su linkėjimu džiaugsmo (ar gi vaikai ne džiaugsmas) ir kojinės naujagimio kojytės dydžio - su linkėjimu, kad svajonės pildytųsi (mat svajojam apie šeimos pagausėjimą ).
Saunuole
Mergaites, jus auksarankes visos, tokiu grozybiu prisiziurejau Labai noreciau tokiu dovanu, nereikia man jokiu brangiu pirkiniu, geriau gauti kazka tokio mielo, silto, kaledinio, is visos sirdies...
Geriausia dovana ta, kuria gali panaudoti, tarkim dziovinti grybukai ar zoleles mane lb nudziugintu, eglutes zaisliukas kasmet primintu apie miela "dovanotoja" ir t.t. Manau siame skyrelyje surasytos pacios geriausios ir laukiamiausios dovanos
Visoms graziu svenciu!
Visoms graziu svenciu!
Kai pinigų mažai,galima pasinaudoti puikiais nuolaidų puslapių pasiūlymais. pvz. šiandien siūlo į kalėdinį koncertą Chodkevičių rūmuose už 22 lt. Manau, puiki dovana http://www.bigbonus.lt/
Sveikos merginos jau kelinti metai as is sios temos isirenku kokia nors ideja ir ja igyvendinu, neprisimenu kur skaiciau vienos mamos gera ideja:
nupirkti prijuoste, miltu, surasti pyrago recepta ir viska graziai supakuoti.
as dariau preitais metais:
paemaiu lekste ir idejau visokiu vaisiu po 1 ar 2 ir supakavau, labai patiko.
vyno buteli su akcija pirkau ir pelesinio surio maza gabaleli pridejau.
alaus pakuote nedidele ir riesutu prie alaus.
nupirkti prijuoste, miltu, surasti pyrago recepta ir viska graziai supakuoti.
as dariau preitais metais:
paemaiu lekste ir idejau visokiu vaisiu po 1 ar 2 ir supakavau, labai patiko.
vyno buteli su akcija pirkau ir pelesinio surio maza gabaleli pridejau.
alaus pakuote nedidele ir riesutu prie alaus.