o kiek kainuoja vienas toks? ačiū, kad pasakėt, kaip tik tokių man ir reikia.
QUOTE(salutvera @ 2010 12 12, 11:26)
o kiek kainuoja vienas toks? ačiū, kad pasakėt, kaip tik tokių man ir reikia.
Mokėjau po 10 Lt už vieną, nes čia kažkokie firminiai itališki http://www.purenatur...es/big/2940.jpg, bet tikrai galima rasti ir geresnių kainų. Man taip pat patiktų štai toks indas biriems produktams:
Reikia tiesiog apsižvalgyti po namus, tikrai rasit, iš ko padaryti gražių dovanėlių - laikraščių, drabužių, sagų, dėžių...
Aš pati kai ką Kalėdoms dovanosiu iš perdirbtų medžiagų: dukra užsisakė blauzdines ir šaliką iš seno megztinio (iš rankovių išeina blauzdinės, o iš nugaros ir priekio, sukarpius išilgai perpus - šalikas. Dar dovanosiu šias puodkėles iš senų medvilninių marškinėlių:
Čia - kalėdinis žaisliukas iš senų kaklaraiščių:
O čia - iš senų vyriškų marškinių:
O čia - dovana marčiai iš drabužių, kuriuos nešiojau aš, mano tėvai, anyta, vyras ir, aišku, jos vyras, mano sūnus:
Aš pati kai ką Kalėdoms dovanosiu iš perdirbtų medžiagų: dukra užsisakė blauzdines ir šaliką iš seno megztinio (iš rankovių išeina blauzdinės, o iš nugaros ir priekio, sukarpius išilgai perpus - šalikas. Dar dovanosiu šias puodkėles iš senų medvilninių marškinėlių:
Čia - kalėdinis žaisliukas iš senų kaklaraiščių:
O čia - iš senų vyriškų marškinių:
O čia - dovana marčiai iš drabužių, kuriuos nešiojau aš, mano tėvai, anyta, vyras ir, aišku, jos vyras, mano sūnus:
Mociute Eglute,
jusu rankos auksines
jusu rankos auksines
QUOTE(baltė @ 2010 12 11, 21:03)
Aš tai Maximoj pirkau, bet būna praktiškai visur, kur prekiauja indais.
Mačiau bent Kaune turguj tokiu plastmasinių permatomų bumbulų atidaromų, į vidų saldainių pridedi ir uždarai, ir ant eglutės gali kabint, ir gražu Ir berods buvo ir varpelio formos. Kaina 3-5 lt.
Močiutė Eglutė, jūsų žaisliukai tai superiniai
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2010 12 12, 21:24)
Reikia tiesiog apsižvalgyti po namus, tikrai rasit, iš ko padaryti gražių dovanėlių - laikraščių, drabužių, sagų, dėžių...
Super Labai apsidziaugciau gavusi tokia dovana
Visada galima padovanoti ką nors savo rankų darbo Aš kaip ir kasmet stengsiuosi visus apdovanoti savo darbeliais, nes tikrai nėra tiek pinigėlių, kad visiems pirkti dovanas...
Štai mano naujų metu kiškis išdegintas ant medinio šaukšto:
Štai mano naujų metu kiškis išdegintas ant medinio šaukšto:
rara,
Jus cia tikros auksarankes, kaip noreciau taip moket
As dovanosiu savo keptus kaledinius imbierinius sausainukus, pridesiu po prieskoniu rinkinuka, gal dar arbatytes kokios, ar smulkmenele kokia, graziai viska supakuosiu. Gal nieko ypatingo, bet kaip dauguma rase geriau nei pigi statulele
Jus cia tikros auksarankes, kaip noreciau taip moket
As dovanosiu savo keptus kaledinius imbierinius sausainukus, pridesiu po prieskoniu rinkinuka, gal dar arbatytes kokios, ar smulkmenele kokia, graziai viska supakuosiu. Gal nieko ypatingo, bet kaip dauguma rase geriau nei pigi statulele
QUOTE(soske @ 2007 12 15, 18:04)
kalvariju turgui kazkada klasiokei nupirkom visciuka maziuka na, juk ji ir nori kazko originalaus, mielo
O kur tą viščiuką paskui dėt?
QUOTE(Emerencija @ 2008 11 06, 00:43)
Man tada jau geriau nieko nedovanoti, nei dovanoti is tos parduotuves pirktus daiktus
Nepatiktu nei paciai gauti tokias dovanas nei kitiems dovanoti
Jau tada verciau koki sokolada už 2 lt. nusipirkti
Nepatiktu nei paciai gauti tokias dovanas nei kitiems dovanoti
Jau tada verciau koki sokolada už 2 lt. nusipirkti
arba visiška nesąmonė manau kokius veido kremus dovanoti pigius, čia kažkas siūlė temoje senesniais metais
Močiute Eglute, Rara, labai smagūs darbeliai, bet čia jau auksines rankas reikia turėti, ne kiekvienas padarytų