Tai jum pasissekė su šuniuku...
Mes savąjam šuniukui irgi ruošėmės, žinojom, kad grauš ir to tikėjomės, ji visai negraužė kol jai keitėsi dantys viskas prasidėjo nuo kokių 6 mėn... Nugraužti tapetai, sugraužta lova, ir ne tai kad apgraužta, bet perlonas išėstas ir ištampytas(dabar jau kokios 6 skylės yra) nugraužti kolonėlių laidai, apgadinti patefonai ir mikšeris (už ką mano brangiausias labiausiai pyko), dažnai rasdavom nuverstą prieškambario spintą, sugraužė 2jas ausines, didelias normalias, grojimui skirtas, 2 kartus išrovė didelį kaktusą iš vazono
nugraužė visas mano gėles, sugebėjo iš nišos išversti 75cm įstrižainės televizorių, kurį vos pavyko sutaisyti, apgraužė visas kėdes, sugraužė krūvą batų, plokštekių, apgraužė printerį, žaliuzes, sugraužė PK klaviatūrą, kelis mano rankinukus, jau nekalbu apie visas smulkmenas kurias vis iš kokio stalčiaus išsitraukia, tokios kaip tušinukai, nuotraukų CD ir tt... Čia per kokius 2 mėn... Čia jau neskaičiuosu svečiuose pas senelius ir tėvus sugraužtų stalų, užuolaidų ir pan... Ir kiekvieną dieną randi namie betvarkę... Nu žinokit tikrai atsibosta... Ir niekas nepadeda, nei purškalai, nei tepalai, nu niekas, daug ką išbandėm... Iki šiol nekišom į narvą, bet užvakar vėl sugraužė lovą, o vakar atsidariusi komodą ištampė patalynę ir sugraužė pagalvę... Viskas... Nuo šiol mes ją laikysim narve... Kodėl jai taip užeina nežinau, kiekvieną dieną gauna ir pakankamą fizinį krūvi ir protinių pratimų, jai tiesiog patinka graižti ir viskas... Gaila buskišti į narvą, bet jei dar palikinėsim bute, kur nėra koridoriaus ir apskritai nėra jokių durų tai jau visai jokių daigtų greitai nebeturėsim...
Seteris pas Tave?