QUOTE(Ficia @ 2006 12 20, 15:19)
Siap mano suo pradejo grauzti vista nuo 3.5 menesiu Dabar jam 5 menesiai. Jau priekiniai dantukai pasikeite. Si ryt ant grindu radau iskrytusi krumini danti Laukiu nesulaukiu, kada gi pasikeis visi jo dantukai. nes irgi vakarais grizdami namo svarstome ka si karta jis sugrauze.
Jis irgi yra sugrauzes visus laidus nuo kompo, telefono, modemo, ausines, laidus nuo grotuvo, apgrauze lova, stala...Jokie purskalai nepadeda. Ta buteliuka su purskalais jis irgi sugriauze
Vienas dziaugsmas prie sienu ir duru nelenda
Bet as radau iseiti Kompa su visais jo pribambasais perkelem i kita kambari, su lovos ir stalo apgrauzimu susitaikiau. Siaip musu suo yra labai judrus, bet mes esame pripirke jam ivairiu zaislu grauzimui. Jam labai patinka plastikiniai buteliai nuo mineralinio ( 1.5l). Tai po namus metosi keli apgrauzti buteliai. iseidami i darba duodame papildomai grauzimui dziovinta jaucio peni.
Dabar namuose truputeli daugiau tvarkos, negu buvo pries kelias savaites.
Jis irgi yra sugrauzes visus laidus nuo kompo, telefono, modemo, ausines, laidus nuo grotuvo, apgrauze lova, stala...Jokie purskalai nepadeda. Ta buteliuka su purskalais jis irgi sugriauze
Vienas dziaugsmas prie sienu ir duru nelenda
Bet as radau iseiti Kompa su visais jo pribambasais perkelem i kita kambari, su lovos ir stalo apgrauzimu susitaikiau. Siaip musu suo yra labai judrus, bet mes esame pripirke jam ivairiu zaislu grauzimui. Jam labai patinka plastikiniai buteliai nuo mineralinio ( 1.5l). Tai po namus metosi keli apgrauzti buteliai. iseidami i darba duodame papildomai grauzimui dziovinta jaucio peni.
Dabar namuose truputeli daugiau tvarkos, negu buvo pries kelias savaites.
Oj tai tada dar viskas gali būti tik prieš akis - visi graužimai, mūsu šuniui tiesiog patinka graužti Ir man sakė, grauš, o aš sakiau, mano šuo tai tikrai negrauš, nes 2 mėn kol keitėsi dantys nu nieko visiškai nesugraužė... O po to prasidėjo
O žiūrau ne tik mūsų šuo toks bjaurus
Pas mus problema, kad nu nėra durų tarp kambarių, jau ir taip viska kas imanoma suslėpėm... O graužtukų, mes jai paliekam, žaislai jai neįdomųs, buteliai tuši irgi, visokius kauliukus labai greitai sugraužia, šiaip dar labai mėgsta visokias kartonines dėžutes smulkinti Šiaip nu negi pyksi ant šuniuko, va vakar kai sugraužė pagalvę ir visi namai buvo balti, mes musprendėm,kad ji papuošė namus Kalėdom...
Nu kad ir ką besugraužtų ji vietiek pati mylimiausia ir mieliausia šunytė...