Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniukas vienas lieka namie

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 25, 14:04)
o kam iškrautam šuniui narvas? bigsmile.gif

Pas mus pvz. du šunys. Ir man visai nereikia, jog tada, kai aš būnu darbe, jiedu siaustų. Ką aš tada grįžus iš darbo veiksiu į agility nuvažiavus? biggrin.gif Juokauju. Man ramiau, kai šunys narvuose, kai jie miega ne ten, kur patys užsimano (dičkis pvz. tuoj pat lipa į lovą...). Atskirai šunis laikyt neturiu galimybės, kartu - kyla erzelis ir vyksta nuolatiniai žaidimai, ko aš namie nepageidauju. Be to, kaip ir buvo minėta, šuo turi savo asmeninę erdvę.
Atsakyti
Mielosios Agnnyte ir Lyraaa, ne jums man aiškintis, nes ne jum replikavau ir užsimiršote, beje, po kokiu temos pavadinimu sėditi ax.gif nuo liūdesio ne narvai padeda... tai jau tikrai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 25, 17:18)
Mielosios Agnnyte ir Lyraaa, ne jums man aiškintis, nes ne jum replikavau ir užsimiršote, beje, po kokiu temos pavadinimu sėditi ax.gif nuo liūdesio ne narvai padeda... tai jau tikrai... ax.gif

Na gerai, gerai drinks_cheers.gif bet narvas nera blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2010 09 25, 17:38)
Na gerai, gerai  drinks_cheers.gif  bet narvas nera blogai  lotuliukas.gif

pas itin protingą, atsakingą ir mylintį šeimininką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gak kas galėtų išnuomuoti antkaklį nuo lojimo g.gif pabandymui . Bendraujam až 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos. Prieš pusę metų persikraustėm gyventi į kitą butą. Nuo tada šuo pradėjo kaukti. Kaukė savaitę laiko. Kaimynai pardėjo skųstis. Guodžiausi tuo, kad nauja vieta, šuo stresuoja, kad pripras. Atrodo priprato. Tada pradėjo inkšti ir pacypauti. Ėmėm klausytis skaipo pagalba kiek. Mūsų nuomone nedaug, todėl nieko nedarėm. Bet būna dienų, kad ji vistiek pakaukia, mums išėjus. Ypatingai jei išeinam savaitgalį. Kaip kovoti su šunio kaukimu, kaip dresuoti?
Šuniui dėmėsį tikrai skiriame. Kiekvieną dieną po darbo apie 1-1,5val. būname su šuniu lauke, bėgiojame, metome pagaliuką. Jei susitinka su kitais šunimis tai iš vis la fa, išsilaksto, išsidūksta. Grįžę taip pat jai daug dėmėsio skiriam, nes ji labai to dėmėsio reikalauja.
Be to, dar viena bėda tai, kad ji viską graužia likus viena. Dabar palikę virtuvėj ir koridoriuj kur baldų dar nėra, tai pradėjo graužti sienų kampus doh.gif Kodėl ji tiek stresuoja likus viena? Juk nesam jos nei palikę, visada grįžę, užsiimam su ja.
Beje, šuniukui yra metai su trupučiu.
Jei kas nors galėtų, labai prašyčiau pasidalinti patirtimi, patarimais, dresavimo būdais

buvome nupirke cia taip giriama antibark antkakli, kuris apskritai del neaiskiu priezasciu ant musu suns neveike.
Atsakyti
Pabandykit prieš išeidami į darbą normaliai iškrauti šunį. Galit nupirkti ir žaislą Kong ir į jo vidų prigrūsti visokių skanėstų, taip šuo turės užsiėmimo kuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 19, 15:34)
Pabandykit prieš išeidami į darbą normaliai iškrauti šunį. Galit nupirkti ir žaislą Kong ir į jo vidų prigrūsti visokių skanėstų, taip šuo turės užsiėmimo kuriam laikui.

Va Kongo dar neisbandem. Tikrai pabandysim, gal taip sudominsim.
O del normalaus iskrovimo tai su ja neimanoma. tik tuo atveju kai pastoviai begiojo sodyboje dvi dienas buvo nusikalusi. Ir tai ryte jau vel aktyvumo pilna buvo smile.gif O valanda intensyvaus pabegiojimo jai per mazai, grizusi vis tiek nesa savo zaislus dar prasosi zaidziama.
Tik man dar keista, kad su visais zaislais, su kuriais ji mielai zaidzia budama su mumis, mums isejus net nepaliecia. Pvz. plastikiniu buteliu nuo vandens, kauliuku, kuriuos paliekam grauzti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fenk-ju: 19 spalio 2012 - 13:51
QUOTE(fenk-ju @ 2012 10 19, 14:46)
Va Kongo dar neisbandem. Tikrai pabandysim, gal taip sudominsim.
O del normalaus iskrovimo tai su ja neimanoma. tik tuo atveju kai pastoviai begiojo sodyboje dvi dienas buvo nusikalusi. Ir tai ryte jau vel aktyvumo pilna buvo smile.gif O valanda intensyvaus pabegiojimo jai per mazai, grizusi vis tiek nesa savo zaislus dar prasosi zaidziama.
Tik man dar keista, kad su visais zaislais, su kuriais ji mielai zaidzia budama su mumis, mums isejus net nepaliecia. Pvz. plastikiniu buteliu nuo vandens, kauliuku, kuriuos paliekam grauzti. g.gif

Gal užtektų pusvalandį praeit su komanda "greta", kai šuniui reikėtų kontaktą palaikyt? Maniškiui tai - pati geriausia iškrova. Geriau nei kad pusvalandis kamuoliuko mėtymo. Praeina kilometrą užvertęs galvą šalia, ir šliaužia namo...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kreipiuosi su prašymu patarti. Mūsų ciuckei pusantrų metų, kadangi kai ją įsigijom aš buvau namuose, nepagalvojom apie tai, kad reikia pratinti būti vienai, prieš pusę metų išėjau dirbti, ir prasidėjo siautimai namie. Pagrindinė problema- sisioja į MŪSŲ lovą, ir matosi kad tai grynai iš pykčio, nes išsilakstom lauke, grįžus paliekam pusvalandžiui ir vistiek randam balą ant lovos. Šiaip kai būnam namie, ji puikiausias šuo. Kai mūsų nebūna visą dieną daro ant palutės (nors dažniausiai iškenčia), o paskutiniu metu išvis naujiena- palutė sudraskyta į skutelius, bala lovoj doh.gif
Nebežinau kaip ją mokyt, ir gražiai ir piktai viskas išbandyta, pati puikiai supranta, kad negerai padarė, parodžius į lovą slepiasi.
Apie narvą nebegalvoju, nes matyt nuo mažens reikėjo pratint, pačių klaida, kad gavo perdaug laisvės nuo mažens, bet negi šito įpročio nebegalima atsikratyt?
Gal vesti į dresūrą? Ką Jūs patartumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilte*: 29 spalio 2012 - 10:25
Prie narvo galima pripratinti bet kokio amžiaus šunį. Manau, tai vistiek būtų geriausias sprendimas jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neisha @ 2012 10 29, 12:26)
Prie narvo galima pripratinti bet kokio amžiaus šunį. Manau, tai vistiek būtų geriausias sprendimas jums. 4u.gif

Bet dabar ji namuose būna apie 8 val viena, ar normalu būtu tiek laiko ji narve laikyti? g.gif Nežinau ko griebtis, bet per tą šunio gailėjimą, kad va jai liūdna, ai neuždarykim durų, ai leiskim pagulėt ant lovos prisidarėm problemų doh.gif
Atsakyti