Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana tėvams

Aš ir mamai dažniausiai dovanoju kosmetiką.
Bet šį kartą šv.Kalėdoms jai padovanosiu
arbatos ir imbierinių sausainiukų iš PRESTO ir arbatos puodelį.
Na ir dar kaip priedą pridėsiu orginalų muiliuką. 4u.gif

QUOTE(ugne_11 @ 2007 12 13, 21:54)
Atleiskit, kad ne į temą, bet nenoriu užvesti naujos temos.
Mano amžius panašus, tik aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti tėčiui ir 18m broliui.
Prašau pagalbos  blush2.gif

Tėčiui aš padovanosiu porą pakelių kavos ir šokolado.

O broliui nupirkau kompaktinį muzikos albumą ir marškinėlius.
Atsakyti
O aš mamai dovanosiu labai dailią pauošalų dėžutę, nes jau tiek papuošalų ji turi, kad jau senojoje dėžutėje nebetelpa biggrin.gif ir kuklią sagę. Tėčiui dovanų nupirkau Vytauto Kernagio kompaktų rinkinį "Klasika" rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau arteja Kaledos bigsmile.gif rolleyes.gif tai va, kaip ir kievienais metais, man sunkiausias dovanele isrinkti mylimam teveliui 4u.gif del kitu niekada nekyla abejoniu, na bet teciui noresi padovanoti kazka ypatingo, nesinori pirkti bet ko blush2.gif Tai va, lb laukiu Jusu pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti
va va, man irgi sita tema praverstu 4u.gif
Papildyta:
Beje, as praejusiais metais teciui padovanojau taurele su zalgiriu (mes abu nepataisomi gerbejai blush2.gif ) ypac tinko dar nes jis jau turejo viena mano parvezta, tai kaip ir kolekcija jau dabar lotuliukas.gif galvoju dabar kazka smagaus padaryti, gal marskinelius kokius su uzrasu 'geriausias tetis' ir ireminti ( nes jis viestiek nenesiotu, ta tai zinau biggrin.gif ) Va, o siaip siais metais labai nesijaucia kazkaip man kaledu, tai ir dovanoms kolkas ideju nelabai zinau.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene* @ 2008 11 28, 17:13)
va va, man irgi sita tema praverstu  4u.gif
Papildyta:
Beje, as praejusiais metais teciui padovanojau taurele su zalgiriu (mes abu nepataisomi gerbejai blush2.gif  ) ypac tinko dar nes jis jau turejo viena mano parvezta, tai kaip ir kolekcija jau dabar lotuliukas.gif  galvoju dabar kazka smagaus padaryti, gal marskinelius kokius su uzrasu 'geriausias tetis' ir ireminti ( nes jis viestiek nenesiotu, ta tai zinau  biggrin.gif  ) Va, o siaip siais metais labai nesijaucia kazkaip man kaledu, tai ir dovanoms kolkas ideju nelabai zinau.... blink.gif

as irgi mastau apie marskinelius bet ar nesios tai net nezinau g.gif
Atsakyti
O as siais metais tokia dovanele darysiu... Kadangi mano tetis gyvena JAV. Tai nusiusiu jam pastu savo ranka dekoruota arbatos puodeli rolleyes.gif Jurates keramikoje galima tokius padaryti thumbup.gif

Cia tam, kad kiekviena karta gerdamas arbata prisimintu koks jis man svarbus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 11 28, 20:27)
O as siais metais tokia dovanele darysiu... Kadangi mano tetis gyvena JAV. Tai nusiusiu jam pastu savo ranka dekoruota arbatos puodeli  rolleyes.gif Jurates keramikoje galima tokius padaryti  thumbup.gif

Cia tam, kad kiekviena karta gerdamas arbata prisimintu koks jis man svarbus  wub.gif

kaip miela wub.gif tik gerai supakuok kad siunčiant nesusidaužytų ,nes kiek teko matyt kaip su tais siuntiniais elgesi tai abejoju ar kas gauna sveiką siuntinį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2008 11 28, 18:27)
O as siais metais tokia dovanele darysiu... Kadangi mano tetis gyvena JAV. Tai nusiusiu jam pastu savo ranka dekoruota arbatos puodeli  rolleyes.gif Jurates keramikoje galima tokius padaryti  thumbup.gif

Cia tam, kad kiekviena karta gerdamas arbata prisimintu koks jis man svarbus  wub.gif

mmm kaip jiega, suuuper ideja thumbup.gif thumbup.gif va man tai irgi dar tos kaledines nuotaikos visiskai nera.... schmoll.gif
o tauriu ir puodeliu mano tvelis turi spintoj prisidejas ir jauciu kad siemet jau nenoretu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milita @ 2008 11 28, 20:57)
kaip miela wub.gif tik gerai supakuok kad siunčiant nesusidaužytų ,nes kiek teko matyt kaip su tais siuntiniais elgesi tai abejoju ar kas gauna sveiką siuntinį doh.gif

Reikes kazkaip labai imantriai, kad nesuduztu unsure.gif
Atsakyti
Labai aktuali tema bigsmile.gif
Nes man visada sunkiausia išrinkti dovaną tėčiui doh.gif Ir dabar jokių minčių nekyla blink.gif
Atsakyti
As nupirkau siltucius, minkstucius marskinius smile.gif
Atsakyti
Aš irgi suku galvą, ką man tėveliui padovanot. Galvoju, kad reikia tokius dalykus, kurių jis pats nenusiperka, bet jų reikia, pvz gerą kremą veidui (nes jo oda labai šerpetoja) ir pan.
Praeitais metais dovanojau kvepalus, bet jis pats išsirinko, nes norėjau, kad dovana būtų naudojama su džiaugsmu. Taip ir buvo, dabar pasikvepina, "kai pas mergų eina" lotuliukas.gif
Gal elgiuosi pernelyg praktiškai, bet visokių suvenyrų pridovanojusi esu, kai buvau maža, be to, nenoriu jo namų paversti muziejumi. Nors kažkuriais metais kaip priedą prie dovanų dovanojom šalmą alui, tai nerealiai patiko, krepšinį žiūrėdamas su draugais panaudodavo biggrin.gif
Atsakyti