Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana tėvams

Aš tai šiais metais anytai nupirkau didele grazia knyga apie soda ir darza.. ji kadangi megsta krapstytis po zemes, tai manau jai si knyga kaip tik.. o uosviui tai pasto dezute, nes senoji jau pazaliawusi ir baisiai surudijusi nuo senatwes biggrin.gif o sawo tewams net neisiwaizduoju g.gif
Atsakyti
mes plnuojam pirkti lietuvoj tevams dovanas, tai mamai nporiu nupirkti auksinius ausakriukus o uosviai nori kazkokio ten blatno duru skambucio g.gif nu teks ispildyti nora t ju smile.gif
Atsakyti
Mano 16-metė duktė pernai man padarė nuostabią dovaną - į didelį rėmelį sudėjo visų mūsų šeimos narių (ir katino) nuotraukas ir užrašė gražų tekstą apie šeimą. Man labai patiko ir dabar šis koliažas kaba ant sienos mano kambaryje biggrin.gif
O gimtadienio proga šiemet gavau jos tapytą akvarelę thumbup.gif Įsirėminau ir pasikabinau, labai miela dovana.
Atsakyti
QUOTE(Me To You @ 2007 12 13, 09:55)
Aš tai šiais metais anytai nupirkau didele grazia knyga apie soda ir darza.. ji kadangi megsta krapstytis po zemes, tai manau jai si knyga kaip tik.. o uosviui tai pasto dezute, nes senoji jau pazaliawusi ir baisiai surudijusi nuo senatwes  biggrin.gif o sawo tewams net neisiwaizduoju  g.gif

Gražios, tokios, sakyčiau, netradicinės dovanos. Nustebčiau radusi po egle pašto dėžutę bigsmile.gif wub.gif O tėvams gali kokių arbatų - kavų - saldainių rinkinį padaryt. Ar kokių druskų - aliejų - muilų voniai rinkinį smile.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad ne į temą, bet nenoriu užvesti naujos temos.
Mano amžius panašus, tik aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti tėčiui ir 18m broliui.
Prašau pagalbos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne_11 @ 2007 12 13, 20:54)
Atleiskit, kad ne į temą, bet nenoriu užvesti naujos temos.
Mano amžius panašus, tik aš niekaip nesugalvoju ką padovanoti tėčiui ir 18m broliui.
Prašau pagalbos  blush2.gif

Žiūrėk į jų pomėgius. Gal tėtis mėgsta spręsti kryžiažodžius - tiks kryžiažodžių žurnaliukas ir riešutų maišelis. Gal mėgsta knygas - galima dovanoti knygą ar žurnalą. Galima dovanoti didelį puodelį arbatai, mėgstamos muzikos kompaktą. O gal tėtis smalyžius - tada tiks ir šokoladas. Dau galima prigalvoti. Svarbiausia parodytas dėmesys.
O broliui dovanok ką nors iš vyriškos kosmetikos - dušo želė, plaukų želė ar pan.
Atsakyti
As irgi turiu toki klausimeli. 4u.gif Noreciau siais metais savo mamytei padovanot ka nors pacios pagaminto tik nezinau ka... ax.gif manau tai turetu buti idomi, vertinga, grazi ir skirta is sirdies dovana.. buvau galvojusi padaryti albuma... toki lyg ir senoviska, bet kad nereiketu klijuoti ir gadinti nuotrauku galvojau padaryti tokius pakmpelius uz kuriu uzsikistu nuotrauku kampuciai ir jos taip laikytusi.... virsiuka galvojau daryti is storo kartono, krastus ispaisyti ornamentais o viduryje virselio parasyti "atsiminimu kraitelis" ... bet ar tokia dovana butu grazi??? ir tiktu dovanoti mamai??? beto kaip iristi lapus??? siaip tai apie irisima buvau pagalvojusi kanceliarinese prekese... kiek zinau ten irisineja... bet man atrodo tai labai brangu... g.gif 4u.gif

aciu uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SukurtaTau @ 2007 12 14, 14:15)
As irgi turiu toki klausimeli.  4u.gif  Noreciau siais metais savo mamytei padovanot ka nors pacios pagaminto tik nezinau ka...  ax.gif manau tai turetu buti idomi, vertinga, grazi ir skirta is sirdies dovana.. buvau galvojusi padaryti albuma... toki lyg ir senoviska, bet kad nereiketu klijuoti ir gadinti nuotrauku galvojau padaryti tokius pakmpelius uz kuriu uzsikistu nuotrauku kampuciai ir jos taip laikytusi.... virsiuka galvojau daryti is storo kartono, krastus ispaisyti ornamentais o viduryje virselio parasyti "atsiminimu kraitelis" ... bet ar tokia dovana butu grazi??? ir tiktu dovanoti mamai??? beto kaip iristi lapus??? siaip tai apie irisima buvau pagalvojusi kanceliarinese prekese... kiek zinau ten irisineja... bet man atrodo tai labai brangu...  g.gif  4u.gif

aciu uz atsakymus  wub.gif

Mano supratimu, dovana graži ir šilta. O lapus surišk paprasčiausiai - išmušk skyles skylamušiu ir perverk gražia juostele arba kaspinėliu.
Atsakyti
As mamai siemet dovanosiu paveiksla su "Jezaus paskutine vakariene". Jinai tokio jau seniai nori ir net zino vieta kur kabins, bet vis kazkaip pati nenusipirkdavo... Tai as jau dabar laukiu nesulaukiu kaip noriu pamatyti mamos reakcija gavus paveiksla dovanu smile.gif jauciu, kad jai labai patiks ax.gif
Atsakyti
o as nupirkau silkinius naktinius 4u.gif
Atsakyti
o as mamai nupirkau mino kompaktini diska nauja,manau bus patenkinta tuo,nes tai jos megstamas dainininkas
Atsakyti
Aš visada dovanoju tai, ko ji sau asmeniškai neleidžia (nes yra iš tų mamų, kurios galvoja, kad jų poreikiai palauks, pradžioj visi kiti šeimos nariai). Pvz. kokią prabangią kosmetiką, kvepalus ar rūbą. Šiais metais išrinkau Elizabeth Arden kapsules veidui, jau laukiu kada tos Kalėdos, kad įteikčiau mirksiukas.gif
Bet vat vyriškajai tėvų pusei dovaną sugalvot.... doh.gif g.gif turiu pripažint, kad dar dabar neturiu ir net nenutuokiu, laukiu išganingo įkvėpimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 22 gruodžio 2007 - 19:25