Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana tėvams

QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 09, 12:53)
Tai jauna esu, nemanau ,kad dar galiu turė jau tokių GERŲ draugiu tongue.gif

tai ne nuo amziaus priklauso,jei geros drauges tai galit buti ir nuo kudikystes...nuo zmogaus poziurio ir supratimo geri draugai atsiranda smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Nepykit kad užvedžiau atskirą temelę, bet man atsakymų reikėtų kuo greičiau smile.gif Į jūsų teritoriją įžengė tokia truputį......... ne mama biggrin.gif Klausiu tiesiai ir aiškai kaip mamų ax.gif Ištiko bėda: ką pirksiu tėčiui kalėdoms, jau sugalvojau, bet mama.....ech.......net neįsivaizduoju ką pirkt..... Pirkdavau visada iš savo nuojautos, bet dabar išsisėmė idėjos....Knygų ji dabar neskaito, visokių „cincipliuškų“(pvz. medinės grandinėlės kaklui) irgi nemėgsta. Žinau kad jei bus labai svarbi mano parodyta šiluma, bet vis tik.... . Norisi padovanot kažką ypatingo-gal ir ne itin brangaus bet labai malonaus. Patarkit kaip mamos biggrin.gif Na pamėginkit įsivaizduot ką norėtumėt gauti iš 16-metės dukters :)Galiu sau leisti iki kažkur 50-60 Lt.Labai lauksiu jūsų atsakymų.
Atsakyti
Gali nupirkti grazius remelius ir iremintu jusus abieju nuotrauka, arba savo...gali nupirkti odines pirstines(tikrai galima uz tokia suma rasti), galima padovanoti grazu salika..arba ji numegsti (siulai kainuotu apie 50lt), galima nupirkti masaza (gerai paieskojus), nes siaip apie 80 lt kainuoja, galima "kvietima i grozio salona", bilietus i teatra ir t.t.
Atsakyti
Jei mama skaito kokius zurnalus, ar megsta juos pavartyti, gali koki numeri uzprenumeruoti. Pagal savo pajamas gali ir pusei metu, ir metams prenumerata paimti. As taip ir padariau 4u.gif Sakiau dar kokios skanios arbatos pridesiu ir tikiuosi tikrai liks patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mamai visom progom dovanoju kosmetikos 4u.gif Šį kartą ji užsiprašė kremo, tai nupirkau 2 kremus (veidui ir paakių zonai), kūno šveitiklį, veido valiklį, muiliuką labai įdomų, su plaušu rolleyes.gif ir dviejų spalvų šešėlius. Net neabejoju, kad dovana labai patiks 4u.gif
Atsakyti
na,galima kazkokia jaukia pizama,slepetes mielas,na ne kasdieniskas,o kokias nors moteriskas blush2.gif gal tiktu ir muzikos,kuria megsta,kompaktas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantic @ 2007 12 10, 13:41)
Laabai grazu  bigsmile.gif
O kur tokiu rasti, jug paprastai parduotuveje ju nera pirkt...

Parasiau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimono @ 2007 12 10, 23:31)
:)Galiu sau leisti iki kažkur 50-60 Lt.

Pernai mamai dovanojau rankų kremą (kanapių is body shop thumbup.gif ) ir stiklinę dildę (tokią su gėlyte iš kristaliukų, būna sarmoj) - iki šiol naudoja biggrin.gif aišku kremą jau n-tajį perka, bet kažkaip pataikiau su dovana, buvo labai patenkinta.
Atsakyti
NUpirkau labai gražius rėmėlius (54lt mokėjau), nes tokius dalykus ji labai mėgsta. Iš pradžių planavau nupirkti ką nors iš Teddy parduotuvės, nes jai ten viskas patinka.
Atsakyti
Aš šiemet nupirkau kosmetikos iš Body Shop'o bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pernai mamai gražias ,truputį raštuotas pėdkelnes brangias nupirkau ir kremą nuo raukšlių,džiaugėsi.
Šiemet ieškosiu šlepečių gražių ir vėl kremą pirksiu.Mano mama tai praktiška tokia.... tongue.gif
Atsakyti
As dazniausiai perku savo mamai kosmetika, kvepalus (panasu skoni turim). O siemet per viena internetini puslapi uzsakiau kalendoriu kitiems metams, su anukeles nuotraukomis. Tikiuosi, kad patiks.
Atsakyti